FOGADOK MUNKÁT
Szabó Attila
Szabó Attila
1
Megbízás

23 nappal ezelőtt volt itt.

Tapolca és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 91545

Rólam

Minőségi,tiszta munkavègzès.....
Mutass többet

Értékeléseim

Zoltán
Megbízható. Időben megjelent. Precíz munka.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

A tisztasági festés szagtalanít? Nikotinfolt nincs, de cigiszag az van. Elég egy tisztasági festés a cigarettaszag ellen?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Tapasztalatom szerint,ha nem tapadt meg a nikotin a bútorokon stb.... akkor egy pár nap szellőztetès is segít. Amennyiben az sem a festès biztosan,de a falakat át kell csiszolni,portalanítani,mèlyalapozoval meggurítani a teljes festendő felületet majd aztán 2 szeri festèssel lefesteni. Ezek a variációk lèteznek. Örülök,ha tudtam segíteni. Tisztelettel: Szabó Attila Hero Bau Team Kft”

1

2022. 10. 27.

Lehúztuk a tapétát a nappaliban, és a kanapé mögött tiszta penész volt a tapéta alatt a fal. Ilyenkor mi a legjobb és leggyorsabb megoldás falpenész ellen? Újra akarunk tapétázni mihamarabb. Előre is köszönöm!

Az én válaszom:

„Kedves Kinga, a javaslatom hogy pár napot engedjèk száradni. Amennyiben jó a meglátásom az èpület biztosan nincs hőszigetelès,ha fölszinti lakásról beszèlünk nincs talajpára ellen szigetelés ès lehetsèges,hogy a nyílászárok most lettek cserèlve,de nem kèpesek az èpülettel együtt lèlegezni. Ha szüksège van segítsègünkre ès szakèrtelműnkre kèrem bátran írjon! Örülök ha tudtam segíteni Tisztelettel: Szabó Attila ”

0

2022. 10. 24.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 1 megbízás