FOGADOK MUNKÁT
Szabad Balázs
Szabad Balázs
0
Megbízás

7 hónappal ezelőtt volt itt.

Miskolc és 150 km-es körzetében kiszállok.

Szabad Balázs bemutatkozása

2 éve alkalmazott rendszergazdaként dolgozom. Fő profilom a számítógépek/szerverszámítógépek hardveres és szoftveres problémainak megoldása. Továbbá a fehasználói szintű oktatások szervezése, lebonyolítása.
Mutass többet

Áraim

Weboldal készítés

60 000 Ft / darab
Egyszerű weboldalak készítése a megrendelő igényeinek megfelelően. Az ár az oldal összetettségének függvényében változhat! Az ár az oldal egyszeri összeállításának és feltöltésének díját tartalmazza!

Hálózattervezés és üzemeltetés

42 500 Ft / darab
Otthoni, Kis- és középvállalatok hálózatának megtervezése, üzemeltetése. Az ár a hálózat kiterjedésének függvényében változhat!

Szerverszámítógép karbantartás/üzemeltetés

10 000 Ft / darab
Szerverszámítógép karbantartása és üzemeltetése. Hibafeltárás, igény szerint javítása. Javítás esetén az ár változhat!

Windows felhasználói tanfolyam

72 500 Ft / darab
A számítógépek a mindennapok nélkülözhetetlen eszközei. Ezeken rendszerint valamilyen Windows operációs rendszer fut, melynek ismeretét és használatát segít elsajátítani ez a tanfolyam. A tanfoylam főbb pontjai: - A számítógépek kialakulásának története - A gépek felépítése - Perifériák ismertetése - A számítógép alapvető működése - Bejelentkezés a Windows rendszerbe - A rendszer alapelemeinek ismertetése - Alapbeállítások bemutatása és testre szabása - Fájlműveletek

Microsoft office felhasználói tanfolyam

75 000 Ft / darab
Ezzel a tanfolyammal felfrissítheted az Office-al kapcsolatos ismereteidet. Amennyiben csak most csöppentél bele a számítógépek és az Office világába, akkor se ess pánikba, mert ez a képzés az alapoktól idul. A képzés rövid tartalma: - Office programcsomag megismerése és telepítésének menete - A Word szövegszerkesztő munkakörnyezetének megismerése - A PowerPoint prezentációkészítő való körbevezetés - Az Excel táblázatkezelő felfedezése - Az Outlook levelező beállítása és használata

Szakmáim

Rendszergazda, informatikus 0 megbízás