FOGADOK MUNKÁT
Süli Zoltán
Süli Zoltán
0
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Zsana és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17438

Rólam

Egyéni vállalkozóként várom megbízását, hang-tető-hőszigetelés munkákban, kőműves és burkoló munkákban. Munkámra garanciát vállalok, keressen bizalommal. Süli Zoltán E.V.
Mutass többet

Válaszaim

A hálószobában két penészes fal volt, leszedtük, lekezeltük, kifestettünk. Mennyit segít, ha átrendezzük a szobát, és az eddig penészes falakat teljesen szabadon hagyjuk? Ez tényleg annyira sokat számít, mi a tapasztalata sokat látott szakiknak? Tervezzük szakember kihívását, mert gyanús, hogy a falszigetelés hiánya okozza a bajt (mindkét fal homlokzati, és csak azokon van penész). Ehhez hőszigetelő szakember kell majd, ugye? Vagy szobafestő? Vagy mindkettő? Köszönjük a segítséget előre is!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm tisztelt Anna. Véleményem szerint a penészesdést három ok együttese váltotta ki. A falazat nem megfelelő víz szigetelése, a falazat nem megfelelő hő szigetelése ,valamint a bútor mögötti légmozgás hiánya .A régi bútoroknak nem véletlenül volt lába. A bútor eltávolítása megoldást jelenthet a problémára ,a másik falon is penészesedést okozhat a bútor mögötti szellőzés hiánya. Az épület hő szigetelése nem biztos ,hogy önmagában megoldja a penészesedési problémát. A műanyag festék ki váló táptalaja a penésznek. Véleményem szerint a probléma megoldását a falazat nedvessé tartalmának vizsgálatával kellene kezdeni. A konkrét megoldáshoz több információra lenne szükség, falazat anyaga ,építés ideje.”

2

2023. 02. 01.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 0 megbízás