FOGADOK MUNKÁT
Statiterv Kft. - István Baunok
Statiterv Kft. - István Baunok
67
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 35 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki Tanácsadó

Rólam

Ha vásárlás előtt áll, állapotfelmérésben, tanácsadásban tudok segíteni. Statiterv Kft statikusaként családi háza, csarnoka statikus engedélyezési számításait, kiviteli terveit szívesen elkészítem. Vállalok műszaki ellenőrzést is. Panelvágást nem vállalok, ezzel kapcsolatban kérem ne írjanak!
Mutass többet

Értékeléseim

Tamás Kós
2015 áprilisában volt szerencsénk dolgoztatni vele. Ami pozitívum le van írva az mind igaz. Pontos, precíz és korrekt mind munkájában, mind az árban. Ajánlom mindenkinek.
Bátori Richárd
Elégedett voltam a szakember munkájával. Statikai véleményezést kértem.
Fehérné Varga Judit
Elégedett voltam a szakember munkájával.
Mátrai Gábor
Teljesen elégedett vagyok a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Kiváló szakembernek látom, részletes véleményt/ötleteket adott a házunk átalakítási elképzelései kapcsán. azt külön értékelem, hogy telefonon jelezte, hogy egy kicsit késni fog, sajnos nagyon sokan erre képtelenek. Szívesen ajánlom mindenkinek!!!
Ajánlatkérő
Korrekt, lelkiismeretes nagyon jó szaki! Ajánlom mindenkinek.
Szalay Eszter
Szakvéleménye nagy segítségünkre volt tervezett házvásárlásunkkal összefüggésben. Pontos, alapos és mindenre kiterjedő észrevételei, javaslatai nélkülözhetetlenek voltak. Segítségét ezúton is köszönjük!
Ajánlatkérő
Megbízható, segítőkész szakember. Mindenkinek nyugodtan ajánlom.
Perom Géza
Felkészült és alapos tudású szakember. Pontos és átfogó szakvéleményt kaptam a kérdéses témában. Legközelebb is bizalommal fogok hozzá fordulni, nagyon köszönöm a munkáját!
Kovács Balázs
Megbízható, korrekt, szimpatikus szakember, jó szívvel ajánlom!
Csőke Ottó
Rugalmas, gyors, maximálisan segítőkész és hasznos tanácsokkal is a segítségemre volt! Én is csak ajánlani tudom másnak is!
Ajánlatkérő
Nagyon rugalmas, megbízható, precíz szakember.
kis királylány
Gyors és korrekt szakembert ismertem meg a személyében Mindent érthetően elmagyarázott és az összes kérdésemre választ kaptam. Ajánlom mindenkinek.
Jó Szaki
Fodor Mariann ezt írta róla: "Nagyon korrekt és alapos szakember: a megbeszélt időben és helyen pontosan megjelent, a kért felmérést elvégezve, az eredeti kérésünkön, kérdésünkön túl is hasznos és fontos tanácsokat adott. Segítőkész és szimpatikus, a munkájával teljes mértékig elégedettek voltunk. Teljes körű és részletes válaszokat adott a kérdéseinkre, laikusok számára is érthető módon. 5 csillag! Még egyszer köszönjük a munkáját!"
Gazdag István
Korrekt, gyors szakember. Csak ajánlani tudom!
Szentesi Eszter
S.O.S. kerestünk szakembert. A megbeszélt időben a helyszínen volt, alapos szakvéleményt kaptunk, szimpatikus és segítőkész volt. Ház vásárlás előtt állóknak mindenképpen ajánlom!
Ajánlatkérő
Versenyképes árát bőven megszolgálva, alapos statikusnak ismertem meg. Pontosan érkezett a megbeszélt időre, és nem volt olyan érzésem, hogy gyorsan le akar lépni a vizsgálat helyszínéről - amíg minden kérdésre választ nem kaptunk, ő ott maradt. Nyugodt szívvel ajánlom. Szentesi Péter 2014.03.04-i statikai vizsgálat
Ficzere Tamás [Flogi]
Megbízható, gyors és segítőkész "szaki"! Megmondja amit gondol és jó tanácsokkal lát el. Csak ajánlani tudom!!!
Dorka László
Dorka László Lelkiismeretes, jó ötletei vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek. A kérdésekre kimerítően válaszol,a megbeszélt időre megérkezett, tehát megbízható hívják bizalommal.
Jó Szaki
Ujváriné Buzás Angelika véleménye: "A statikus szakembert tavalyi tetőátalakítás miatt bíztuk meg, a munkájával elégedettek vagyunk, továbbá az átalakítás során szakmai-és esztétikai ötletekkel is segített. Gyors, megbízható szakember, aki szaktudásán felül teljes odaadással végzi munkáját. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom a továbbiakban."
Jó Szaki [JóSzaki]
Lőrincz Andrásnak ez volt a tapasztalata: "Pontos, gyors munkát végzett, időre. Köszönet érte!"
Ajánlatkérő
Friedsam-Bodor Judit a következőket írta róla: "Nagyon elégedettek voltunk a szakértő úrral. Sok későbbi gondtól, vesződéstől, és anyagi kártól óvott meg minket. Köszönjük a segítséget!"
Jó Szaki
Piller Dávid így értékelte: "Baunok István dolgozott nekem, és a munkája kiváló volt, 5/5"
Jó Szaki
Vitalis Gyula ezt mondta róla: "A mester munkájával 5 csillagosan elégedettek voltunk."
Bodnár Anita
Pontos, megbízható szakember, bátran válasszák!!
Tóth Jutka
Segítőkész jó ötletei vannak, a kérdésekre válaszol, a megbeszélt időre megérkezett, tehát megbízható hívják bizalommal.
Horváth Imre [Méter]
Segítőkész, nagyon jó meglátásai vannak, ajánlom mindenkinek
Szathmári Zoltánné Ferenczy Beáta
Lelkiismeretes, jó ötletei vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Szathmári Zoltánné
Megbízható, gyors, segítőkész.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 67 megbízás Építési műszaki ellenőr 0 megbízás