Fogadok munkát
Solyomfalvi István
Solyomfalvi István

Vízszerelő · Szobafestő, tapétázó · Kőműves

16
Megbízás

21 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - X. kerület és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 70123

Minősített jószaki

Solyomfalvi István

Vízszerelő · Szobafestő, tapétázó · Kőműves

Üdv Solyomfalvi István vagyok !Építőipari szakember ,új vagyok ezen a platformon keressen bizalommal. Szép napot kívánok!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Molnár Máté
István remek munkát végzett, a megbeszéltek szerint érkezett, hatékony és minőségi munkát nyújtva.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, Szép napot!
István
Részletes tájékoztatást adott a munkáról, korrekt kommunikáció.
Mária
Pontosan érkeztek, korrektül elvégezték a munkát. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
A megadott néven jelentkezett be, másik ember jött ki. 4 vízórát kellett volna kicserélni. 2 vízóra csere történt az is fordítva, lett beszerelve, amit nem fogadott el a Vízművek. A másik két vízórára más embert kellett hívni.
Szaki válasza:
Jónapot kívánok! Ez valami tévedés, már jeleztem a jószaki-s kollégáknak!
Ajánlatkérő
Szépen dolgozik
Bence Tatár
Figyelmes gyors korrekt megbizható
Kata
Gyorsan végzett.sőt nem volt lecserélendő csapom,elment megvenni
Ajánlatkérő
Nagy szaktudású,korrekt, emberséges, udvarias,igazi jó szakember. Amiben megállapodtunk azt igényesen kivitelezte. Nem kellett mellette állni,elmentem intéztem az ügyeimet,felhívott,amikor kész lett és nagyon jól elvégezte a munkát. Anyagbeszerzés,kivitelezés,utána szépen összetakarítottak,mindent tisztán hagytak. Közben szükség volt a kivitelezésnél még egy villanyszerelőre is,ami közben derült ki és azt is rugalmasan intézte, elment egy villanyszerelőéért. Egyébként hétvége volt és ilyenkor a "fű se nő"😊😁ennek ellenére megtalálta a megfelelő szakembert. Csak ajánlani tudom😊
Szaki válasza:
Köszönöm örömmel dolgoztam önnek szép napot
Zitanilla
Pontos gyors munkát végeztek. Rejtett költség nem volt, amiben előre megállapodtunk annyit fizettem. A külön kérést is rugalmasan kezelték.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük hogy dolgozhatunk önöknek! Tovàbbi Szép napot kívánok!
Feci
Nagyon köszönöm István munkáják, teljes mértékben elégedett vagyok. Megbízható, gyönyörű munkát végzett. Nyugott szívvel merem ajánlani bárkinek!
Ajánlatkérő
Igényesen, pontosan elvégzett munka korrekt áron. Pontos elszámolás, semmi meglepetés. Minden területre van szakembere, villanyszerelőt kivéve, de tudott ajánlani többet is akik nem fél év múlva érnek csak rá. Ajánlott.
Ádám Oros
Pontos, precíz, jó szakember, csak jó tapasztalatunk volt vele. Időre jött, (hétvégén, a megbeszélt időben) elérhető volt, tisztán hagyta ott a helyszínt és jó munkát végzett az leegyeztetett áron. Csak ajánlani tudom!
Viki
Teljes mèrtèkben meg vagyok elègedve István munkájával. Precízen, alaposan ès gyorsan dolgozott, igazán szèp vègeredmènnyel. Kedves, figyelmes, megbízható, rugalmas ès kèszsèges szakembert ismertem meg benne. Csak ajánlani tudom. :)
Karesz
Pontos, átlátja a feladatot, minden részletre figyel. Megosztja a tapasztalatait veled, és hagy több lehetőségből választani. Nem akar rábeszélni a legdrágább megoldásra, hanem pró-kontra elmond mindent, ami segít a döntések meghozatalában. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, azt kaptam, amit terveztem. Ideális partner volt a felújítás során.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a megbízást nagy örömmel dolgoztam önnek. További szép napot kívánok !
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! a 6 cm térkő elég kocsibeállónak vagy ahhoz vastagabbat ajánlanátok? Egy nagy kombi Volvo 940-esünk van, súlyos darab.

Az én válaszom:

„ Üdv. 8 cm minimum ”

2023. okt. 27.

Szakmáim

Vízszerelő 10 megbízás Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Kőműves 3 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás