FOGADOK MUNKÁT
Schubert Metalworking Kft
Schubert Metalworking Kft
28
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 200 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Üdvözlöm a leendő megrendelőim! A cégem fő tevékenysége a fémipar! Évek óta a fémiparban vagyok jelen,szerte az országban. Folyamatosan bővülő szerszámokkal, gépekkel a nagyobb beruházások sem jelentenek gondot. Rugalmas, mobilis vagyok az ország bármelyik részén vállalok munkát. Ezermesternek is szoktak hívni hisz mindent megcsinálok az lehet bármiféle munka ezért is szerepel a cégem tevékenységi körében sok szakmai ág! Pl:tető cserepelés,lemezelés,gipszkarton, laminált, burkolás Térkövezés, Természetesen ezekre megfelelő szakmai tudással bíró embereket vonok be és velük együtt végezzük el a kívánt munkát. Külön kiemelném a térkövezést! Ha nagyobb projekt előtt áll ami sokrétű munkálatokból áll kisebb (generál) keressen bizalommal és segítek. Kérem ha nem talál a kivánt munkához vonatkozó referencia képet jelezze és csatolom email formályában. Sajnos az oldalra nem sok időm jut így nem mindíg frissül a referencia almbum.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Dániel
Precíz lelkiismeretes munkát végzett. Azóta is stabil a kapu amit javított.
Katalin
Szolid, megbizható szakembernek tünt. Az első alkalommal pontosan megjelent, de hibásan dolgozott. A második alkalommal már sértődötten jött és a pluszban vállalt munkát nem végezte el.Fogadkozott, hogy a jövő héten" mindent befejez. Azóta nem jelentkezik, leveleimre nem válaszol.
Szaki válasza:
A joszaki a vállalt munkáim kevesebb mint negyedét tartalmazza. Egyes munkából 2,3 szor annyi lett mert vissza- vissza hívtak az elégedettség miatt. Rengeteg megrendelővel találkoztam,dolgoztam de mint ön soha nem volt a szemilis szó jelentését rendesen megmutatta. Nem szeretnék ide írni,másolni semmit ami nem ide való mert nem hiszem ,hogy sok köze van bárkinek hozzá pedig lenne mit. Én a megbeszéltek szerint mentem amit ön reggel lemondott mikor már a városban voltam több nem valóságos kifogásra hagyatkozva. Nagy nehezen a fia aki valószínű tudatmódosító alatt ált akit oda küldött,hogy legalább az ott hagyott egyik szerszámot vissza kapjam. De ez a történet ebből az értékelésből nem fog teljesen kiderülni más embernek. Mikor a munka kezdődött már jeleztem a joszaki egyik tagjának ,hogy várható egy negatív komment öntől ami nem fogja fedni a valóságot. Nyugodtan nevezze meg az értékelést adót "Önt" Ezzel is óvva az oldalon lévő szakembereket ha nem akarnak bonyodalmakat ráfizetést ne mennyetek önhöz.
Ajánlatkérő
korrekt pontos
Laci
Nem a legolcsóbb ajánlatot adta, de kicsit sem bántam meg, hogy őt bíztam meg. Mindig a megbeszéltek szerint érkezett. Precízen, lelkiismeretesen elvégezte a megbszélt munkát. 1-2 plusz munkát is szó nélkül elvégzett és a végén még nem is akart felszámolni érte semmit. Nem ismert megoldhatatlan problémát. Ha kevésnek bizonyult a megrendelt anyag, legjobb tudása szerint megoldotta, hozott szó nélkül, nem nekem volt problémám, hogy bármiért szaladjak, intézzem.
Judit
Gyors megbízható és precíz.
Ajánlatkérő
Jól kommunikál, szólt hogy hamarabb tudnak jönni, minden a megbeszéltek szerint ment, semmi nyűglődés.
Attila
Megbízható, becsületes, pontos, preciz
Dr. Kőszeginé Földes Piroska
Körültekintően szerződött, pontosan, becsületeden elvégezte a mumkát.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Öntözéstechnika 0 megbízás Egyéb 0 megbízás Ezermester 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Hegesztés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 1 megbízás Lakatos 14 megbízás Kertépítés 0 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Épületbontás 1 megbízás Térkövezés 3 megbízás Kőműves 4 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Generálkivitelezés 1 megbízás