FOGADOK MUNKÁT
Schmidt Péter
Schmidt Péter
25
Megbízás

10 nappal ezelőtt volt itt.

Csopak és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 68452

Jószaki

Rólam

Üdvözlöm! Vállalunk komplett családiház és társasház építést, kőműves, külső hőszigetelési, burkolási, vízszerelési, fűtésszerelési felújításokat kompletten. Kisebb gipszkartonozásban, villanyszerelési és vízszerelési munka után helyreállítási munkálatokban is tudunk segíteni. Várom megtisztelő érdeklődését! Számla képesek vagyunk! Üdvözlettel: Schmidt Péter
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Koblencz Krisztina
Teljesen meg voltam vele elégedve jó szakember és ember
Szaki válasza:
Köszönöm a kedves szavakat! Én is korrekt megrendelőket ismertem meg! Minden jót! Péter
Hajnal Petra
A gipszkartonozást profin és nagyon gyorsan megoldotta, festő és burkoló kollégája szintén extra gyorsan és tökéletes minőségben végezte el a megbeszélt munkákat. Ajánlom mindenkinek, aki jó szakembert keres!
Bácsfai Kriszta
Munkájára nagyon igényes, gyors és pontos szakember!! Ötleteivel sokat segített az olcsó és szép, izléses kivitelezésben. Bátran ajánlom!!
Somogyi Zsuzsanna
Nagyon profi, a munkája preciz. Kreativ és igényes. Mindenkinek ajánlom!
Nagy Zoltan
Megbízható, jó szakember, a vállalt felújítási munkát időre, kiváló szervezéssel lebonyolította. Saját munkájában igényes, természete és méltányos vállalási árai nagyszerű partnerré teszik.
Tóth Norbert
Teljesen megbízható,profi szakember! Ő vele újíttattam fel a lakásom és kiváló munkát végzett! Csak ajánlani tudom! Legközelebb is vele végeztetném a "piszkos" munkát! :)
Sanyi Nagy
Munkájára és környezetére igényes és pontos korrekt munkát végez. Ajánlom mindenkinek a gyors és precíz munkáját nyugodt szível. Teljesen meg bízható kiváló szakember.
Unti Margit
Minden túlzás nélkül írom, hogy egy igazi mester, aki a szakmai ismeretén kívül jó ízléssel és kreativitással is rendelkezik. Ajánlom azoknak, akiknek fontos a profizmus és az elérhető ár. Pontos, megbízható szakember!
Schmidt Éva
Mindent mindenhol nagyon profin végez!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 15 megbízás Burkoló 9 megbízás Vízszerelő 1 megbízás Fűtésszerelés 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás