FOGADOK MUNKÁT
Sándor László
Sándor László
6
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 42631

Jószaki

Rólam

Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tibor
Profi grafikus! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kreatív, precíz és ízléses munkát ad ki a keze közül. Együttműködő, rugalmas, megvalósítja, szakmailag kiegészíti a megrendelő elképzeléseit. Árszabása megrendelőbarát.
Szaki válasza:
Kedves Tibor! Köszönjük szépen a pozitív értékelést. Számunkra is öröm volt részt venni ebben a megbízásban és egy átlátható, igényes termékkatalógust összeállítani a Cseke Kft.-nek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is a segítségetekre lehetünk a szolgáltatásainkkal.
Raymond
Örülök, hogy rá találtunk Lászlóra, aki mindig azonnal és felkészülten állt a projekthez. Csak ajánlani tudom, illetve még remélem sok projektbe kérhetjük a segítségét :)
Szaki válasza:
Kedves Raymond! Örülök, hogy elégedettek vagytok a szolgáltatásaimmal és köszönöm szépen a pozitív értékelést. Én is bízom a hosszútávú együttműködés lehetőségében.
Zoli
Cégünk új márkák bevezetését kezdte el. Sándor segítsége sokat jelentett a szép ikonok tervezésében. Letisztult színű és formavilágú munkái nagyban segítik az összetett termékeink megértését on-line felületünkön. Hosszú távú együttműködésre tervezem munkakapcsolatunkat. Zoltán
Szaki válasza:
Kedves Zoltán! Örülök neki, hogy elégedett vagy a végeredménnyel. Fontos számomra, hogy munkámmal hozzájárulhatok cégetek sikereihez és örömmel várom az újabb megbízásokat.
Farkas Vivien
Precíz, megbízható szakember.
Szaki válasza:
Kedves Vivien! Köszönöm szépen az értékelésed. Örülök, hogy így gondolod és köszönöm a megrendelést! További sok sikert kívánok a vállalkozás indításhoz az új logóval!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Grafikus 6 megbízás Szövegíró, újságíró 0 megbízás Online marketing 0 megbízás Honlapkészítés 0 megbízás Designer 0 megbízás