FOGADOK MUNKÁT
Rozsnyay Richárd
Rozsnyay Richárd
1
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67853

Rólam

Üdvözlöm önöket ! Vállalunk kollégámmal építőipari munkálatokat , legfőképp Budapesten . Fürdő felújítás, épített zuhany , hideg-meleg burkolás , vízszerelés ,gipszkartonozás kőműves munkák igény szerint 1-2 napon belül felmérjük a munkát ! A felmérés ingyenes . Kisebb munkáknál kiszállás 10.000 Ft Számlaképesek vagyunk (Kft) Weboldal : - www.anonymburkolo.hu
Mutass többet

Áraim

Válaszaim

Zenész a párom, új lakásba költöztünk, a szomszédok már naponta üzengetnek, hogy ne gyakoroljon, mert zavarjuk őket. Valakinek van gyakorlata hangszigetelésben gipszkartonnal? Dupla gipszkarton fal jó megoldás lehet? Teljes dobozt kell építeni? (Falak, mennyezet...) Minden ötletet megköszönök!

Az én válaszom:

„Oldalfal Dupla blue acoustis plusz gyapot Mennyezet szintén ”

1

2023. 01. 11.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Igazából ha meglett szüntetve az okozó, és a penész kissebb foltokban jelent meg akkor érdemes azt a részt kivágni a gipszkartonból és befoltozni gipszkartonnal ha viszont a penész csak minimális lehet hogy elég meg csiszolni és újrafesteni esetleg glettelni attól függ mennyire hatolt mélyre a penész a gipszkartonon”

1

2022. 12. 24.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„ Alapozás ,Bandázsolás 2-3 rétegben csiszolással és ha sík már a felület akkor mehet rá a tapéta értelmetlen telibe glettelni egy tökéletesen sík felületet ”

0

2022. 12. 24.

Szakmáim

Burkoló 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Kőműves 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás