FOGADOK MUNKÁT
Poczók Renátó Giulianó
Poczók Renátó Giulianó
19
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Sarud és 160 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 22653

Rólam

Üdvözlök minden megrendelőmet! :) Vállaljuk lakások,házak építését,felújítását A-Z-ig referenciákkal,számlaképesen,garanciával!! Keressenek bizalommal!! :)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Azon az egy napon, amikor kijött, rendesnek tűnt, elvégezték az aznapra szánt munkát, aztán még két napig hitegettek minket, hogy jönnek, majd utána már kinyomta minden hívásomat, nem válaszolt az smsekre. Öt napnyi munka helyett egyet, a vakolat leverését végezte el. Ott maradtunk két kisgyerekkel a szétvert, poros lakásban. Más anyagot vett, mint amit kértem, a sittet nem szállította el, pedig megbeszéltük.
Ati
Jött megcsinált ment.
Pali
Rossz minőség, félbehagyott munka, sok pénzért.
MARGIT Gál
Semmit nem ugy csináltak ahogy elvártuk volna a gipszkartonozást nem fejezték be hétegok maradtak a glattelést csak egyszer csinálták meg a csiszolás is elmaradt nekünk kellett befejekni senkinek nem ajánlom öket!
Ádám
A "szaki" glettelni jött hozzánk, 120m2 gipszkarton gletteléséről és élvédőzéséből állt a feladata. Megvettünk minden szükséges anyagot amit kért (Finobello glett, élvédő, öntapadós szalag), két napot tartózkodott nálunk, és a második nap végére véleménye szerint elkészült a munkával... Ezek után mutattunk neki pár helyet ahhoz azért még be kéne kenni (ezeket bekente, majd csiszolás nélkül otthagyta, mivel ez csak egy 2 napos munka). Ketten 3 napot javítottunk utána, glettelés->csiszolás->glettelés->... Mostanra már ki lett festve és a következő problémák tapasztalhatónak: - A lap toldások 30%-ában kilátszik a rácsos szalag, nem lett rendesen eltüntetve a fal síkjába - Az elvédők 40%-ában látszik az élvédő mintája, nem lett normálisan bedolgozva a gipszkartonhoz. Ezek ismeretében ajánlok egy másik szakit hasonló munkák elvégzésére, érthető okok miatt...
Ajánlatkérő
Gyors, megbízható, több féle munkában is jártas szakember
Az alkalmazástechnikai útmutatót NEM tarja be. Ő jobban tudja. (Extrapor EPS belsejével kifelé. Le kellett vola festeni fehérre, nem tették meg.) Előre megmondja, hogy a homlokzaton sem fogja betartani. "Elege van, hogy 'én akarom megmondani', hogyan dolgozzanak, keressek inkább mást."
Ati
Gyors, olcsó, jó munkaerő
Boros Gerzsonné
Megbízható, későbbiekben is számítani fogok a munkájukra.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Személyszállítás 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 2 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Sofőrszolgálat 1 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Költöztetés 0 megbízás Sittelszállítás 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 12 megbízás