FOGADOK MUNKÁT
Póczai László
Póczai László
12
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 15 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Póczai László

Kertészmérnökként 10 éve a szakmában dolgozom. Főképp kertfenntartással foglalkozom ezen belül: fűnyírás, gyepszellőztetés, fűvesítés, gyomlálás, metszés, sövény nyírás, favágás, elhanyagolt kertek rendbetétele (bozótirtás), kisebb területek fűkaszállása, gépi permetezés. Kisebb kertekben öntözőrendszer telepítést. Munkát Budapest és vonzáskörzetében vállalok. KATA-s vagyok, emiatt kérem cégek ne keressenek.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Terep és kert rendezési munkával bíztam meg, csak ajánlani tudom... Rettentő szorgalmas, ügyes és mindamellett szerény fiatalember, amiben megállapodtunk azt gyönyörűen megcsinálta....szuper latinuszokban tudok beszélni. Köszönöm a munkáját.
Szanda Judit
Ő vállalta a legrövidebb határidőre a munkát. Rendben elvégezte a fűnyírást, gyepszellőztetést. Meg vagyok vele elégedve.
Angéla Radnóti
Laci 2 megbízást is sikeresen teljesített nálam, mindkettőt időre, kifogástalanul, szorgalmasan és megfizethető áron. Nagyon elégedett voltam a munkájával és mindenkinek bizalommal ajánlom. Nagyon ért a szakmához, mindenki jól jár vele.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 12 megbízás Öntözéstechnika 0 megbízás