FOGADOK MUNKÁT
Pesti Ferenc
Pesti Ferenc
31
Megbízás

13 nappal ezelőtt volt itt.

Siófok és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 53855

Jószaki

Rólam

Kovácsoltvas kerítések,biztonsági ajtók,es ablakrácsok,helyszíni felméréssel egyedi méret alapjan is! Kültéri teraszburkolatok,medencék körüli burkolás,pergolák,kerti kiülők teljeskörű kivitelezése napellenzővel is!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Mindent az elvarasaimnak megfeleloen es igerete sszerint csinalt ...Az anyag beszerzest illetoen is hasznos informacioval segitett es az ide szallitasban is segitett valamint a hulladek elszallitast is megoldotta.
Zoltán
Igényesen,szépen dolgozik,hamar felmér,kalkulál,kreatív,gyors,nem drága,megbeszélt árakon nem változtat,megbeszélt időre befejezi és átadja.Ajánlom mindenkinek.Szimpatikus,nem mellébeszélős,csak a lényeg.Fog még nálunk dolgozni,mert jól csinálja.Gyengesége nincs.Leírtam mindent tömören.Köszönöm.
Ajánlatkérő
A lényegről beszél és nem mellé. Maximálisan figyelembe veszi a vevő kéréseit. Precíz, minőségi munkát végez a megbeszélt időre.
Ajánlatkérő
Teraszt épített, de szerintem első alkalommal. A léceket szögbelövővel rögzítette, elmondása szerint a néhány csavar csak dísznek van. Az hosszirányú illesztéseknél a két léc elmozdul egymástól, balesetveszélyes lett, nekem ellett lecsavaroznom. A lépcsőnél egy hónap után jöttek fel a szögelt lépcsőfokok, a festés pár hónapra rá már több évesnek nézett ki. A vélhetően vizesen pácolt lécek hosszirányban elkezdtek repedezni. Garanciális javítást hiába kértem, számlát nem kaptam. Nem rakott fel lezáró szegélydarabokat, sorolhatnám még. Senkinek nem ajánlom!
Ajánlatkérő
A határidők betartásában van gyengesége...
Ajánlatkérő
n/a
Waniek Péter
Profi, szakszerű, szép munkát végez Feri!
Ajánlatkérő
Nincs gyengesége
Szullo Alexander
Ötletekkel teli, nagyon szép munkát végzett.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Lakatos 22 megbízás Automata kapu 4 megbízás Tetőfedő 3 megbízás Ács 2 megbízás