FOGADOK MUNKÁT
Peres Sándor
Peres Sándor
88
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 65 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 51955

Rólam

Hideg burkoló munkát vállalok 40 éves szakmai tapasztalattal
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Lívia
Megbízható, pontos kőműves. Ügyes a magasban is, a levegőben állvány nélkül is 3 másodpercig megáll. :)
Németh Gábor
Korrekt, gyorsan dolgozik
Somlainé F. Judit
Minden rendben vele.
Szaki válasza:
köszönöm
Csaba
Sándor azonnal reagált a munkára, és napokon belül el is tudta kezdeni. Lendületesen haladt mindennel, a bontási anyagokat szépen egy helyre gyűjtötte. Az egységárakban már az első beszélgetés alkalmával megállapodtunk, a munkát 3 részletben rendeztük a készültségi foknak megfelelően. Mindent részletesen át kell beszélni a kivitelezést tekintve, hogy minden félreértést megelőzzünk. Pár apróságba mi is beleszaladtunk. Összességében viszont szuper lett minden.
Ajánlatkérő
NT
Ajánlatkérő
Mar leirtam mindent miert ismet ot valasztom ha barmi ilyen munka lesz nalunk aktualis.
Ajánlatkérő
A telefonon megbeszélt időpontban - a beszélgetésünket követő nap reggele - hiába vártuk, se nem jött, de vissza se hívott azóta sem (10 napja)!
Szaki válasza:
meg volt beszélve hogy viszafog hivni és ö engem hibásztat nem értem a felháborodását mikor öa hibás
Zsuzsanna
Peres Úr! Nagyon köszönöm, hogy azonnal a rendelkezésünkre tudott állni. Köszönjük a pontos és gyors munkát. Mindent betartott amit megbeszéltünk, pontos és precíz volt. Ennek alapján mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Minden rendben ment, elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm
Szaki válasza:
köszönöm szépen hivjon bizalomal amiben tudok megoldjuk ajáljon másnak is
Solymosi Katalin Emese
Teljes mértékben pozitív a véleményem. Mindannyiszor pontosan érkezett, kreatív megoldásai voltak, szépen dolgozik, tisztaságot hagyott maga után, Igényes szakember, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Bodnár Norbert
Rendkívül gyorsan dolgozott,nagyon jó áron.Pontosan érkezett,és segítőkész volt.
Ajánlatkérő
Felültetett minket. A megbeszélt időben nem jelent meg, nem is értesített. Felhívtam, azt mondta beteg, és nem tudja hova tette a telefonszámunkat. Nem megbízható, szakmailag megkérdőjelezhető, bizonytalan.
Szaki válasza:
enyire nincs emberi érzése enek az embernek nem direkt csináltam
Gelóczi Gergő
Felültetett minket, nem jött el a megbeszélt időben, nem is értesített. Azt mondta beteg a lába, és elhagyta a telefonszámunkat. Jó sok kellemetlenségek okozott ezzel nekünk, mivel ki kellett pakolnunk az összes konyhabútort. Senkinek sem ajánlom! Nem megbízható!
Szaki válasza:
te egy bunko ember vagy te még sosem voltál beteg most aszt kivánom
Gyöngyi Léglerné Thurzó
Peres urat egy fürdőszobai kisebb munkával bíztam meg.Csempe és járólap pótlás.Precíz,kifogástalan munkát végzett és ami egyáltalán nem mellékes : reális áron. A megbeszélt időben érkezett,gyorsan dolgozott,tisztaságot hagyott maga után.Mindenkinek ajánlom a munkáját! Örülök,hogy rátaláltam!
Szaki válasza:
köszönöm
Ádám Pantz
Ez a fickó egy kókler - senkinek nem ajánlom, sőt ahol lehet még rossz hírét is keltem majd! Kijött, felmérte a munkát, adott egy árajánlatot, amit elfogadtunk - megmondta, hogy mit kell megvennem, és hogy mikor kezd - egyeztettem vele a munka megkezdése előtt 2 nappal jeleztem neki, hogy akkor megrendeltem a konténert is... Majd azt mondja 1 nappal a munkakezdés előtt - Szervízbe kell vinni a kocsiját, csak a jövőhéten fog tudni kezdeni... - Majd a "jövőhéten" közölte, hogy még mindig rossz a kocsi 1 héttel később tud kezdeni... /Itt megjegyzem a konténer 35E volt + a homok 5E/ a konténer szinte üresen ment el, mert addigra lejárt a bérlése. Aztán elfelejtett jelentkezni... Gerinctelen egy féreg ez a "szakember" - bízom benne, hogy összefutunk még! - Mert ha legalább annyit mond, hogy nem vállalja - azt el tudom fogadni, de ez a hitegetés, meg a nem jelentkezés... És még meg is károsított. De ha összefutok vele a kórházi költsége 2x ennyi lesz! SENKINEK NEM AJÁNLOM! - 0 csillag - inkább egy MŰFASZt neki!
Szaki válasza:
elöször is elromlot az auto amit közöltem vele és asztis mondtam keresen mást ez a megrendelö egy nula ijen szánalmas gerinctelen megrendelövel még nemtalálkoztam én nemontam neki semijen kontinert hogy rendeljen tehát tudo az egészröl csak nemakarja elfogadni hogy
Tóth Roland
Voltak problémák. A munkát végül nem ő fejezte be.
Szaki válasza:
ez nem igaz hazudik
Lambert Adrienn
Peres Úr nagyon gyorsan és rugalmasan reagált az elvégzendő feladatra. Rendkívül segítőkész volt és sok jó tanáccsal látott el minket. Szépen és gyorsan dolgozott korrekt áron.Csak ajánlani tudom! :)
Nagy Sándor
Tökéletes munkát végzett. Másnak is ajánlom.
Oroszné Czipri Éva
Határidő előtt befejezte a munkát, az előre megállapított vállalási áron végezte el a feladatot.
Szőke Donát
Pontos, megbízható, gyors szakember. Elégedett vagyok a munkával. Köszönöm szépen.
Dr. Szilágyi Ákos
Gyenge és rossz minőségű teljesítmény. Időben lassú.
Csávás Gabriella
Kisebb, de sürgős munkával kerestünk egy szakembert. Így esett a választásunk peres úrra, mert ő gyorsan be tudta vállalni és nem volt gond, hogy csak egy kisebb javításról van szó. Peres úr gyorsan dolgozott, korrekt és tiszta munkát végzett, Ajánlom másoknak is.
Csizmadia László
Nagyon meg vagyok elégedve.
Viktória
Gyors, korrekt. Másnak is ajánlom.
Szucsán Viktória
Nálam Peres úr nagyon szépen és nagyon gyorsan dolgozott. Rugalmas és megbízható szakember. Jó tanácsokkal látott el, és az elején megbeszélt összeget kérte el, sőt, annyira rugalmas, hogy még egy előre meg nem beszélt apróbb feladatot is ingyen megcsinált! Emellett nagyon kedves és barátságos munkás. Köszönöm precíz munkáját!
Ajánlatkérő
Nagyjából elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Nagy Dániel
Meg voltam elégedve.
Lukács Gabriella
Panel erkély felújításával bíztuk meg az említett Urat. / burkolás, festés /. Egy személyes találkozás során közölte, hogy 40000 forintba fog kerülni a kért munka. Ő a burkolói feladatokat elvégzi, majd küld egy festőt, aki befejezi a többit. Beleegyeztünk. 20000 + 5000 / négy hibás padló kicserélésért / kért el Tőlünk. Itt megjegyzem, hogy a kicserélés során eltört egy jó padlólap is, amit az ár nem kompenzált. Elment, és mi több hetet vártunk a folytatásra. A festő megjelent és közölte velünk, hogy nem érti, hogy a Peres Úr miért ígért 20000 forintot a 3,8X1,5-ös erkély kifestésére, mert ez legalább 50000 forint lesz. De becsületből megcsinálják. A csatolásban látható, hogy mennyire gusztustalan munkát kaptunk. Ezek után a festő kijött és beismerte, hogy ez tényleg nagyon ronda lett, és a július 6-i hétben kijavítják. Azóta is várjuk. Még az a szerencse, hogy nem fizettem ki semmit, mindössze a 6000 forintos festékárat, amiről számlát természetesen nem kaptunk. Nagyot csalódtunk! Mindezek ellenére nem adhatok teljesen negatív értékelést, hiszen Peres Úr a ráeső részt megcsinálta, de a teljes munkát Ő vállalta fel, és ennek a festés része elfogadhatatlan, hozzátéve azt is, hogy a festővel ő tárgyalt, így jelentős része van abban, hogy becsapva érezzük magunkat. Ráadásul a felvitt festék jelentős része már le is vált. / képek a csatolásban /. Ilyen formában senkinek sem ajánlom a „ szakembert”
Zoltán Orsánszki
Peres úr nagyon szépen dolgozik, a fal és az aljzatbeton is nagyon szép lett, rendet és tisztaságot hagytak maguk után. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Szánalmasnak tartom, hogy hazugságnak tünteti fel az itt leírtakat (pedig nem sértő hangvételű a szöveg, csupán tényközlés). A távtartókról annyit, hogy a maga munkása, akit itt hagyott dolgozni másnap, ő használta reggeltől azt a szobát, és folyamatosan nyitva hagyta az ajtót, én hozzá sem nyúltam, de ezt már leírtam előzőleg (folyamatosan ki-be járkált, depónak azt a helyiséget használták). Mellesleg a késő délután beépített tokokból Ön szedte ki a távtartókat másnap reggel, mikor megérkeztek. Attól még ha csukva is maradna utána az ajtó, még deformálódhat. A 36 év tapasztalata a leírtak fényében nem tudom javít e a helyzetén, ha csak ennyire sikerült vinnie. Amikor valaki negatív értékelést ír Önről, ezzel takarózik. Még arra is képtelen, hogy felvállalja, ha hibázik, ehhez pedig munkatapasztalat sem kell. Emberek vagyunk, hibázhatunk, a jó embert többek között az teszi, hogy elismeri, tudomásul veszi, és megpróbál javítani rajta. A hozzászólása előtt csak egy olyan embert írtam körül, aki terhelés alatt nem jól ütemezi a munkáit, és sok hibát követ el; ha kárt okoz, még csak elnézést sem kér, továbbáll. Ezek után biztos vagyok abban, hogy maga egy gerinctelen alak. A hozzá nem értéssel kapcsolatban csak annyi hozzáfűzni valóm van a témához, hogy a két ajtó, amit én építettem be, tökéletesen működik, utólagos vésegetés, alátételés és egyéb külső beavatkozások nélkül is, sehol nem feszül, és még csak nem is volt szükségem boltívet kalapálni egyik fölé sem, hogy a tok beférjen a nyílásba. Magát már eszem ágában nem volt újra elhívni, főleg miután korrekt módon felhívtam Önt, tájékoztattam a hibás ajtóról, és arra nem volt képes, hogy eljöjjön és kijavítsa. A lehetőség adott volt. Telefonos beszélgetéseink alatt mindvégig nyugodt voltam, nem hepciáskodtam, pedig többször okozott fejfájást. Mikor nem ajánlotta fel, hogy eljön, akkor sem küldtem el melegebb éghajlatra, pedig megérdemelné. Az általam leírtakat saját lelkiismeretére bízom, hogy hazugságnak meri e nevezni, rám nézve egyértelműen sértő, mert erre nem adtam okot, Önökkel tisztességesen bántam, míg itt voltak, addig is igyekeztünk kedvükben járni (üditő, kávé, süti stb). Így minimum elvárom, hogy fejezze be a hazudozást. Higgye el, amióta megmutatta itt mire képes a 36 év tapasztalatával, eszem ágában sincs megkérni, hogy ajánljon valakit, aki kijavítja az itt elkövetett hibáit.
Szaki válasza:
ez a leirás a megrendelötöl nem igaz ez mind hazugság scak leakar járatni és én figyelmeztetem a táv tartok miat amit ö figyelmen kivül hagyot most engem okol a történtekér 36 év szakmai tapasztalatom és gyakorlatom eszt nemengedi meg hogy engem ijen lejárato szavakal és hozánemértö ember lejárason HA ASZT HISZED EZEL EL ÉRSZ VALAMIT AKOR CSAK IRKÁLJ ÖSZEVISZA HAZUGSÁGOKATSZÁNALMAS VAGY ATÖBIT NEMIS IROM RAJTAD RÖHÖG AZ EGÉSZ JOSZAKI HOGY MIJEN PRIMITIV VAGY meglehet nézni az öszes véleményem és az alapján ellehet dönteni mijen munkát adok ki a kezem böl nekem még edig nemkellet visza meni javitani az biszti öhozá nemfogok ajánlani senkit inkáb nézen körül maga körül és utána kritizáljon
Ajánlatkérő
Peres Urat korrekt árajánlata és a felméréskor a helyszínen tanúsított hozzáállása miatt választottam (Nem problémázott, hanem egyből a megoldást kereste, és ez a munka teljes idejére igaz volt). Fürdőszoba és konyha felújításra bíztam meg, melyet rendben teljesített, szép munkát végzett. Emellett kisebb ad-hoc feladatok elvégzését is rábíztam, melyeket vagy önmaga, vagy az Általa ismert szakember-gárda tagja rendben elvégzett. Helyszínre érkezésekor azonnal jelezte, hogy más lakást is újítanak, de cserébe hétvégén és akár estig is a lakásban maradt a munka elvégzése miatt. A hirtelen változtatásokat azonnal kezelte, saját ötleteit megosztotta velem, de visszajelzésem nélkül sosem csinált semmit. Csak ajánlani tudom Peres Urat!!
Kökényesi Kriszti
Nagyon örülök neki, hogy Peres urat bíztam meg a lakásom felújításával. Abszolút tiszta és alapos munkát végzett. Precíz, gyors, és rengeteg kreatív, hasznos ötlettel segített a lakás kialakításában. Az egész lakás nagyon szép lett, de a fürdőszoba lett a kedvencem. Mindig felvette nekem a telefont, vagy rövid időn belül visszahívott. Nem döntött anélkül, hogy meg ne beszéltük volna. Hogyha valamit változtatni szerettem volna, abban is nagyon segítőkész, és rugalmas volt. Szegény Peres úr többször is felépítette, majd lebontotta ugyanazt a falat, mert nem tudtam dönteni. Nem kis fejfájást okozhattam neki, de ez nem is látszott rajta. Sok ismerőse van, tud ajánlani más területen dolgozó szakikat is, melynek hasznát is vettük, így nem kellett külön keresgélnem. Az ok amiért az elején rá esett a választásom, az az volt, hogy ő adta a legkedvezőbb ajánlatot, pedig jó néhányat kaptam már korábban. Még azt említeném meg, hogy több drága gép is volt a lakásban a felújítás alatt, és mind teljesen hiánytalanul és sértetlenül megmaradt. A munka megkezdése előtt megkérdezték, hogy dohányozhatnak-e a lakásban, amit nagyon értékeltem, még erre is figyeltek. Nagyon megbízható ő is és a csapata is. A korábbi rossz tapasztalatom(időben csúszó, pénznyelő, nemdolgozó szaki) miatt félve választottam új embert, de most nem csalódtam. Köszönöm a munkáját Peres úr!
Attila Tóth
Kijött felmérésre, megbeszéltük mikor kezd és kb. mennyi lesz a munkadíj. Majd másnap egy kora reggeli SMS-ben lemondta az egészet. Korrekt mondhatom.
Szaki válasza:
elnézést de egyelöre én had döntsem már el kinek fogok dolgozni igen más napra értékeltem a megbeszélésünket és jobnak látam ha eszt a munkát kihagyom voltak ojan beszolások amit az én szakmai tapasztalatom nem engedmeg bocs de 36 év van mögötem már többen is megnézték de nemjeleztek neki visza valo szinü ezért
Ajánlatkérő
Peres úr ma reggel 8-ra ígérte magát, hogy befejezze a munkát. Tudta, emiatt szabadságot kell kivennem. Nem jelent meg, hiába hívtam, nem vette fel, a végén már ki is nyomta a telefont. Nem ajánlom.
Szaki válasza:
Tisztelt Márkos Mátyás! A munkát elkezdtem kedden a villany szerelő után szerdán délután a megbeszélt idő pontban meg is jelentem a munka folytatására. Egy óra várakozás után mivel önök nem jelentek meg eljöttem ezt mért nem írta le.Az ember tervezte dolgokba az élet néha bele szólhat.
Stirli Edina
Peres úrnak köszönjük a gyors, pontos és szakszerű munkát, a segítőkészségét és rugalmasságot. Munkatársával minden nap rendet és tisztaságot hagytak maguk után. Mindenkinek csak ajánlhatom.
Ajánlatkérő
Peres úr gyorsan és rugalmasan reagált az elvégzendő feladatra. Szépen és gyorsan dolgozott, s ami a legfontosabb, az elvégzett munka a feleségemnek is tetszett. :) Köszönjük
Ajánlatkérő
Peres úr nagyon gyorsan reagàlt, és vàllalta is a munkát korrekt áron. A megbeszélt idöben érkezett, gyorsan dolgozott, és a végén az előre megbeszélt árat kérte. Közben mindent megbeszélt velem, nem döntött önállóan és sok jótanáccsal is ellátott. A szállításban is segített. Ajánlom mindenkinek, aki egy tapasztalt, gyors és segítőkész szakembert keres!
Ajánlatkérő
Peres úrról nagyon pozitív véleményem van. Gyors volt a visszajelzése, pontosan érkezett a munkát határidőre befejezte rendet hagyott a munkaterületen. Minden ismerősömnek személyesen ajánlom. Köszönöm munkáját. Ritka az ilyen mester ember.
Farkas Csaba
Peres urat egy kisebb, de sürgős munkával bíztuk meg. Akkor jött amikorra ígérte, akkor végzett amikorra megbeszéltük, és a végén is az előre megbeszélt összeget kérte, hétvégén is dolgozott. Ajánlom másoknak is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 53 megbízás Kőműves 35 megbízás