FOGADOK MUNKÁT
Patányi Anikó Lilla
Patányi Anikó Lilla
0
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Veszprém és 150 km-es körzetében kiszállok.

Patányi Anikó Lilla

Patányi Anikó Lilla vagyok, pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető. Pszichológiai tanulmányaimat az ELTE-n végeztem tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. A stressz témájával kapcsolatos érdeklődésem már korán megmutatkozott, ennek hatására képződtem autogén tréning gyakorlatvezetőnek és tanultam a diák relaxációról a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél. PhD (doktori) kutatási területem is ehhez kapcsolódik, jelenleg a Mindfulness módszer alkalmazhatóságát vizsgálom gyermekeknél. Munkám során szívesen alkalmazok pozitív pszichológiai, művészetterápiás és coaching elemeket. Ezek a gyakorlatok segítenek a belső erőforrásokat mozgósítani és új nézőpontokat behozni az ülésekre, hogy végül közösen jussunk el a megoldáshoz.
Mutass többet

Áraim

Online pszichológiai tanácsadás

8 000 Ft / óra
A pszichológiai tanácsadáskeretében segítem egyéni formában az engem megkeresőket életvezetési problémák, döntési nehézségek esetén. Egy alkalom 50 perc. A folyamat időtartama általában 6 alkalom.

Személyes pszichológiai tanácsadás

11 500 Ft / óra
A pszichológiai tanácsadáskeretében segítem egyéni formában az engem megkeresőket életvezetési problémák, döntési nehézségek esetén. Egy alkalom 50 perc. A folyamat időtartama általában 6 alkalom. Személyesen Budapesten a VI. kerületben és Veszprémben van lehetőség a szolgáltatást igénybe venni.

Online autogén tréning (egyéni)

8 000 Ft / óra
Egyéni, online formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az egyéni alkalmak időtartama 50 perc. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek.

Személyes autogén tréning (egyéni)

11 500 Ft / óra
Egyéni formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az egyéni alkalmak időtartama 50 perc. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek. Személyesen Budapesten a VI. kerületben és Veszprémben van lehetőség igénybe venni a szolgáltatást.

Autogén tréning (csoportos)

6 000 Ft / óra
Csoportos formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az alkalmak időtartama kb 1,5 óra, létszámtól függően. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek. Aktuális induló személyes és online csoportokról érdeklődjön elérhetőségeimen!

Szakmáim

Pszichológus 0 megbízás Coach 0 megbízás