FOGADOK MUNKÁT
Pálfy István
Pálfy István
37
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 82297

Pálfy István bemutatkozása

Pálfy kert- Gyümölcsfák és kertek. A Pálfy kert egy 2011 óta működő, kertészeti tevékenységet folytató egyéni vállakozás, amely 2021 ben KFT -vé alakult.Tulajdonosa: Pálfy István, Okl. kertészmérnök, 2013-ban diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetemen , Gyógynövénytermesztés szakirányon. Főbb tevékenységek: Kerttervezés, kertépítés, kertrendezés, téli metszések és gyümölcsfametszések, növényvédelem.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
még nem fejezte be a munkát
Tímea
Mindenképp ajánlom Istvánt; szakmailag kompetens, sok egyeztetés - mindenre részletesen kitértünk, a megbeszélt határidőben kezdtek, fáradhatatlanul dolgoztak akár késő estig, a kivitelezés pedig csodásan sikerült. Ha pedig valami utólagos korrekcióra szorult (pl. öntözőrendszer beállítás), azonnal jöttek.
Zsófi
Szerteágazó elképzeléseimtől, amiben jócskán volt hebegés és habogás is egyedül ő nem riadt meg és vállalta, hogy először papírra veti, majd tökéletesen kivitelezi azt a valóságban is. Tőle és a csapatától gyönyörű, gazdagon beültetett kertet kaptunk. A hirtelen felmerülő igényekre és problémákra is profin reagált. Mind emberileg, őszinte, egyenes, megbízható, nagyon alapos és kitűnően kommunikál, mind szakmailag, lenyűgöző növényismerete miatt csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Korrekt, időben jött, jó csapata van, minden rendben volt, máskor is fogom keresni.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Páfy István
Trums Kft. - Hermesz Péter
Korrekt volt minden.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Pálfy istván
Ajánlatkérő
szakmai hitvallás, hozzáértés az erősségek, gyengesége az időzítés volt.
Ajánlatkérő
Értékes információkat kaptunk
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 31 megbízás Kertépítés 6 megbízás