FOGADOK MUNKÁT
Orosz Vince
Orosz Vince
3
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Bátaszék és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 90647

Rólam

1981-ben végéztem a szakmunkásképzővel. Azóta dolgozom az építőiparban Kezdetben ács ként jelenleg már generál kivitelezést,felelős műszakivezetét,helyszíni építésvezetéssel is foglalkozok.
Mutass többet

Válaszaim

Ki javít csempét gipszkarton falon? Burkolót hívjak hozzá vagy gipszkartonost? Igazság szerint a kád felett egy pár csempe betörött és a gipszkarton is kiszakadt alatta. Vízhatlanul lehet ezt javítani vagy cserélni kell egy nagyobb területet?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Látatlanban azt gondolom,hogy mind kettőt,azaz valakit aki mind a két feladatot elvégzi. a vízhatlanság miatt biztos,hogy kell egy nagyobb felület,de a beszakadt gipszkarton javítása is igényli a nagyobb helyet. Üdvözlettel: Orosz Vince”

1

2022. 11. 15.

Szakmáim

Betonozás 1 megbízás Kőműves 1 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Asztalos 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ács 0 megbízás Építési műszaki ellenőr 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Bútorasztalos 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás