FOGADOK MUNKÁT
Orosz Tibor
Orosz Tibor
6
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40181

Jószaki

Rólam

49-éves vagyok ,22 -éve dolgozom a szakmában egyéni vállalkozásomban
Mutass többet

Áraim

Hideg burkolás előkészített aljzat vagy fal

5 500 Ft / ㎡
csak a hidegburkolást fugázva

Kömüves munkák

7 500 Ft / ㎡
falazás,vakolás,betonozás,térkövezés,höszigetelés

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ági
Megbízható szakember, aki hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. Minden kérésünknek es igenyünknek elegett tett, a szakma szabályainak betartása mellett, hogy az eredmény minden szempontból megfelelő legyen. Munkájára igényes, mindig rendet hagy maga után. Kérés esetén tapasztalataival, véleményével végig segített minket a döbtéshozatalban. Máskor is meg fogjuk bízni. Mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon rugalmasan áll a megrendelőhöz, gyors pontos precíz munkát végez.
Reisz Josua
Nagyon meg vagyunk elégedve Tibor munkájával! Precíz, pontos, becsületes szakember, aki komoly szaktudásának köszönhetõen minden kihívásra megoldást talál. Veszi a fáradtságot, hogy türelmesen elmagyarázza a laikusoknak, hogy mi? mikor? és Hogyan fog történni. Nekünk egy vályog épületet újított fel Óbányán, aminek végeredményével lenyûgözött minket. Nagyon sok kõmûves megfordult már az udvarunkban és mindig valamilyen formában csalódás ért minket. Ezúttal szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ilyen szakembert-embert találtunk. A munkásai nagyon igyekvõek voltak, maguk után mindig rendet és tisztaságot hagytak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nyugodt szívvel rá lehet bízni mindent. Remélem tavasszal lesz még ideje ránk, hogy a soron következõ munkálatokat is rá bízhassuk majd. Köszönjük még egyszer!
Györgyné Korsch Erika
Egy régi álmunk at váltotta valóra, pécsi hegyoldali házunk nagyon meredek hátsó udvarát töltötte fel támfalat épített. Teljes új kerítést csinàlt.Illetve a hátsó udvaron még több munkálatot is Térkövezést lépcsők illetve járdák kiépítését valamint egy nagyon hangulatos grillezőt és szalonnátzó sarkot Rusztikus hangulatú kerti ülőkékkel. A megbeszélt munkákat jóval határidő előtt elvégezte, számunkra hihetetlen gyorsasággal. Ugyanakkor ez a gyorsaság végtelen precizitással társult.És ami a legfontosabb hihetetlenül rugalmas volt. Ő és az általa vezetett Brigád munkáját, nagyon köszönjük jó szívvel ajánlom bárkinek ritka a mai világban egy ilyen csapat. Györgyné Erika
Ajánlatkérő
Megyeztem vele, hogy a jövő héten jön és megcsinálja a munkát. Mikor írtam, telefonáltam neki mondvacsinált okokból lemondta munkát.
Siposné Erika
Jó,pontos,megbízható szakember! Nagyon megvoltunk elégedve a munkájával! Munkájára igényes,odafigyelő! Minden extra kérésünket megvalósította és figyelembe vette. Mindenkinek ajánljuk!Nagyon szépen és gyorsan dolgozik! Köszönjük szépen a munkáját és precízségét mégegyszer!
Huber Zsuzsanna
Pontos, megbízható, korrekt és jövőre vissza várjuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ildikó
Pontos, megbízható, korrekt szakembert ismertünk meg személyében. Igényes, gyors munkát végzett. Mindent tökéletesen megszervezett. A felmerülő problmákat segített megoldani. Jó ötleteket, tanácsokat adott. Köszönjük a munkáját! Szívesen ajánljuk mindenkinek!
Ajánlatkérő
Most újitotta fel a fürdőszobám, a végeredmény fantasztikus lett! Pontos, precíz, korrekt, megbízható, végletekig segítőkész, munkájára igényes, kitűnő szakember. Örülök, hogy megismertem, máskor is Őt fogom hívni!
Illes Bence
Családi ház bővítése és felújítása volt a megbízás. Igényes, precíz, megbízható, gyors (bőven határidőben belül)! munka. Teljes mértékben ajánlani tudom!
Pesti Tímea
Nagyon megbízható, precíz emberként ismertük meg! Munkájára igényes, szuper ötletei vannak. A változtatásokat rugalmasan kezeli, ami nagyon fontos!!Ritka kincs szakmájában. Köszönjük az eddigi munkáját, biztosan keresni fogjuk még!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 1 megbízás Kőműves 5 megbízás