FOGADOK MUNKÁT
Orosz Attila
Orosz Attila
77
Megbízás

19 nappal ezelőtt volt itt.

Vecsés és 20 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki Jószaki

Orosz Attila bemutatkozása

Tisztelt meglévő és leendő ügyfeleim! Szeretnék mindenkit tájékóztatni, hogy hozott alkatrészt nem áll módómban felhasználni az aktuális javításhoz. Üdv.Orosz Attila Üdvözletem! Lassan 30 éves autószerelői tapasztalattal, széleskörű típus ismerettel-típuson belüli hibaismerettel és nagyfokú szakmai szeretettel és alázattal felkészülten- becsületes munkavégzéssel várom már meglévő és leendő ügyfeleimet Vecsésen. Szerszámozottság, műszerezettség, diagnosztikai műszer, alkatrész ellátás új, gyári új és bontottból egyaránt megoldott.
Mutass többet

Áraim

Értékeléseim

Olga
Jó szakember csak azt csinálta meg amit kértem tőle, de azt a megfelelő szakértelemmel és körültekintéssel.
Ajánlatkérő
Rendkívül szimpatikus, korrekt, megbízható szakember! Nagyon megvagyok elégedve, mindenkinek ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy megelégedettséget tudok szolgálni.
Lukács András
Igazi profi, gyors, megbízható csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm.
Gyula
Kedves és segíőkész hozzáállás!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!! Igyekszem a maximálisat nyújtani .
Ajánlatkérő
Szavatartó,emberséges, érti a szakmáját
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm :)
Tünde
Bajban voltunk és rögtön, még aznap fogadott, valamint költséghatékony módon próbált segíteni, minden mozzanatot elmagyarázott, megmutatott amikor felvette javításra az autót.
Szaki válasza:
Kedves Tünde! Köszönöm szépen a pozitív értékelést. Igyekszem úgy csinálni a dolgokat, hogy mindkét félnek jó legyen. Ezért is döntöttem a költséghatékonyság mellett.
Ajánlatkérő
Hamar kész lett az autó, maximálisan elégedett vagyok, volt egy problémám amit időhiány végett nem is említettem ezt is orvosolta, amiért utólag is nagyon hálás vagyok!!!!
Szaki válasza:
Örülök, hogy segítettem.
Ajánlatkérő
G
Szaki válasza:
Köszönöm szépen:)
Kata
A legkorretktebb, leggyorsabb, legprofibb autószerelő, akivel valaha dolgom volt!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Igyekszem jó lenni :)
Kriszti
Attila egy nagyon megbízható, szimpatikus és segítőkész szakember. A problémánkat gyorsan orvosolta és az ő közbenjárásának köszönhetően autónk újra biztonságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem csak gyors, de precíz munkát is szeretne. Mi negtaláltuk szerelőnket!😊
Szaki válasza:
Kedves Kriszti! Az ügyfelek elégedettsége az egyik legjobb tükörkép a szakember munkájáról. Igyekszem mindig a legjobbat nyújtani és rávilágítani az esetleges jelenlevő vagy felmerülő problémákra az ügyfeleim figyelmét. Örülök, hogy segítettem.
Ajánlatkérő
Jó munkát végzett, máskor is hivni fogom ha szükségem van rá!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm Kedves ismeretlen!!
Ajánlatkérő
Bámulatos! Nagyon korrekt és alapos, mindent elmagyaráz, egyeztet. Pl. 4 különböző szerelőnél voltam, és ő volt az egyetlen, aki észrevette, hogy törött lehetett a kocsim és kifelé áll a kerekem. Az alap problémát kutatja fel és nem a tüneteket oldja meg valahogy összecsapva. Egyszerűen nem találkoztam még ilyen precíz, szerelővel. Nem mellesleg tényleg jó humora van. :)
Szaki válasza:
Kedves Mónika! Nagyon köszönöm eme kedves sorokat. Igyekszem a legjobbat nyújtani, hogy elégedett legyen minden ügyfelem. De amint a helyzetem ismered vannak akiknek ez is szúrja a szemét ha az ember becsületesen szeretne dolgozni .
Zsolt
Respect,
Szaki válasza:
Many thans :)
Ildikó
Ami engem végtelenül megfogott, az a folyamatos, fotókkal kísért tájékoztatás, az a partnerség, amit a javítások során tanúsított. Hamar elkészült az autóval, jelezte, hogy mik a "muszáj megcsinálni" és a "jó lenne megcsinálni" javítások. Az autót nem úgy adta át, hogy kész van, viszlát, hanem megbeszéltük, hogy mit kell figyelgetnem, amivel még gond lehet. És amikor gond lett, kijött garanciális javításra. A kicsi öreg kocsi kálváriája még nem ért véget, köszönöm Attilának az eddigi és a jelenlegi munkáját is!
Szaki válasza:
Kedves Ildikó! A fokyamatos tájékoztatás mellett elengedhetetlen a fotók csatolasa is sok esetben. Igyekszem maximalisan naprakész információkat szolgáltatni a javitandó autókról, így kaphat teljes képet az ügyfél, hogy valójaban milyen állapotban is van az autója vagy éppen a jelenlegi javitandó terület a gépkocsin.
Ádám
Ha hívő lennék és kicsit túlózni akarnék azt mondanám, hogy angyal álruhában. Szemem láttára diagnosztizálta és orvosolta a problémát. Kaptam javaslatot mit lenne érdemes cserélni az autón a jövőben, de a fókusz a jelenlegi problémán és annak megoldásán volt. Kellemes csalódás volt az autószerelőkkel kapcsolatos sztereotípiákat nézve, ha a jövőben gondom lesz, biztosan hozzá megyek az autómmal!
Szaki válasza:
Talán az álruha a túlzás, talán az angyal. Mindenesetre ilyen megtisztelő jelzőt kapni egy elégedett ügyféltől igen jó érzés. Örülök mindig ha segíteni tudok és elégedetten távozik az ügyfél.
Norgebert83
Végül viberen keresztül beszélgettünk, aki tanácsot adott nekem.
TBS
jo szakember, osszefuggeseiben latja a problemakra a megoldast. nem halyogkovacsol es nem kertel, nem fel "kovetni" az atadott munka eletet. keresemre a munka minden fontos allomasat fenykepekkel dokumetalta. mindemellett zsenialis a "fanyar" humora. :D
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm :) de a humorom az nem is fanyar :)
Lali
Megbízható jó szakember! Szakszerüen végzi a munkáját!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Precíz és alapos. Korrekt áron
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!
Emberek Beáta
Rávilágított, hogy a szakszervízek csak lehúzzák az embert, és alig csinálnak valamit, nem jelzik ha valamely alkatrészt cserélni kell. Emiatt elhanyagolt volt az autóm, holott 2 héttel előtte voltam a szakszervízben, mégis olyan hibát orvosolni tudott Orosz Attila amit a Ford szerviz nem tudta mi okozza, így javítani sem tudták. A munka kijavítása rendben megtörtént, folyamatos telefonos tájékoztatást kaptam a közben fellelt hibáktól, amik javításra is kerültek, és végre egy alkatrész cseréjével megoldódott egy régóta fennálló hiba is. Eddig azt hittem, hogy karban van tartva az autóm, de tévedtem, pedig rendszeresen hordtam Ford márkaszervizbe. Orosz Attila munkájával meg vagyok elégedve, vasárnap lévén is nekifogtott a szerelésnek, sok hiba javításra is került, most már nyugodtabban ülök be az autómba hosszabb távra is. Nyugodt szívvel ajánlani tudom. :)))
Szaki válasza:
Kedves Beáa! Nagyon örülök, hogy mostmár nyugodtan be mer ülni a kocsijába és útra kelni. Már csak a kuplung lesz hátra ami nagy javítás és sokáig rendben lesz. Örülök, hogy segíthettem. És örülök annak, hogy megint egy elégedett ügyféllel több lett. Kellenes ünnepeket kívánok!!
Laci
Rendes
Ajánlatkérő
Pontos.precíz jól diagnosztizált betartotta a szavát.Tetszett, hogy a későbbiekre is felajánlotta a segítségét.Mindenkinek ajánlom szeretettel.
Kati
Pontos, precíz munka, jó kapcsolattartás
Ajánlatkérő
Gyors preciz
Szilvia
Mindenről teljeskörűen tájékoztatott.
Szaki válasza:
Kedves Szilvia! Remélem mihamarabb ügyfeleim körében üdvözölhetem.
Ajánlatkérő
Erősség: Felkészült, probléma megoldó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm szèpen!
Gyenes Mariann
Nagyon korrekt,gyors,hozzáértő szakember!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Gyenes Mariann
Ez igen! Tátva maradt a szám! Nem gondoltam,hogy ilyen emberek léteznek! Segítőkész, gyors, nagy szakértelemmel rendelkező szerelőt ismertem meg benne! Mindenkinek ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm ezeket a dícsérő szavakat. Örömömre szolgál ha a szaktudásommal segíthetek és ezzel még boldoggá is teszem az ügyfelem.
Jóska
Gyors időpontadás, korrekt munka, segítőkész hozzáállás.
Krisztina
Minden tökéletes volt! Nagy tudású, alapos.
Szaki válasza:
Nagyon kedves!!! Köszönöm szépen ezeket a dícsérő szavakat.
Krisztina
Óriási szaktudással rendelkező, nagyon precìz hozzáállásu szakember. Nagyon korrekt áron, és nagyon becsületesen dolgozik. Örülök, hogy Ő jelentkezett a keresésemre! Azt hiszem hosszú évekig partnerei leszünk egymásnak! Mindenkinek ajánlom!!!
Szaki válasza:
Kedves Krisztina! Most vettem észre, hogy lehet itt válaszolni is:) Igyekszem a legjobbat nyújtani az ügyfeleimnek. Az elmúlt 3 év igazolja, hogy valamit jól cs8nálok de legjobban ezekna személyes üzenetek igazolnak. Nagyon jól esik olvasni ilyen dícsérő szavakat. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Jóska
Gyorsan kaptam időpontot, korrekt, segítőkész szakember! Csak ajánlani tudom a lehúzós szervizek helyett!
Rami
Barátságos hangnem, megbízható szakértő.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Norbi
Gyors és precíz munkát csinált. Megbízható és segítőkész.
Szaki válasza:
Kedves Norbi! Köszönöm szèpen. Csak magam nyújtom :) Ui: hátsó fékkel mi a helyzet??
Viskárdi Tünde
A legjobb.Öt ève szereli az autóm.Mindig biztonságban èrzem magam mert egy profi szakember. Ismerőseimnek is mindig őt ajànlom. Dr Szabónè Viskardi Tünde
Ajánlatkérő
Becsületes, jó szakember.
Leffer Aniko
Gyorsan és profin végzett a munkával
Leffer Aniko
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! Törött féltengelyt cserélt egy golfban,kijött házhoz megjavítani.Korrekt,gyors,precíz munkavégzés!!!!
Szaki válasza:
Kedves Anikó! Örülök neki igazán, hogy segíthettem. Köszönöm szèpen a dícsérő szavakat!
Leffer Aniko
Én személyesen nem találkoztam vele,de fiam elmondása szerint profi,korrekt szakember
Eszter
a javítást a vártnál előbb elvégezte
Tilda
Segítőkész, alapos, megfizethető, korrekt. Beragadt fékem miatt használhatatlanná vált autómon gyorssegélyként vasárnap délelőtt segített, így be tudtam jutni munkahelyemre. Az elvégzendő munkáról előre árajánlatot adott, egyeztetett, több további hibára felhívta figyelmemet. Jó szívvel ajánlom.
Tilda
-rövid időn belül, megfizethető áron segített, így nem vesztettem el munkalehetőségemet -a várható költségeket, munkadíjat előre közölte, így módomban állt dönteni, kérem-e vagy sem -részletesen elmagyarázta mi volt a probléma, hogyan orvosolta -kérésemre a hibajavítást fényképekkel dokumentálta a benyújtandó költségrendezéshez -felhívta a figyelmemet a gépjárműben általa észlelt további, későbbiekben célszerűen javítandó további hibákra is -a lecserélt alkatrészeket bedobozolta, s átadta
Szaki válasza:
Kedvez Tilda! Mint első ûgyfelemnek, jár neked a VIP kártya! Majd gyere be érde.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Autószerelő 77 megbízás