FOGADOK MUNKÁT
Nagyné Kiss Marianna
Nagyné Kiss Marianna
73
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Jószaki

Nagyné Kiss Marianna bemutatkozása

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Mutass többet

Áraim

Kineziológiai oldás

10 000 Ft / alkalom
Online találkozó (segítő beszélgetés): 10000.-/ alkalom (50-60 perc)

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Első, egy órás beszélgetésen vagyunk túl, szimpatikus, türelmes, és szakmailag is felkészült, részemről folytatni szeretném Vele a munkát. Úgy érzem meg tudok neki nyílni.
Ajánlatkérő
Még az elején vagyunk a dolognak
Ajánlatkérő
Kedves,segítőkész
Ajánlatkérő
még nem tudom
Ajánlatkérő
Szakmailag felkészült, emberileg empatikus, figyelmes, motivált, megbízható.
Ajánlatkérő
Segítőkész, megbízható
Ajánlatkérő
Barátságos segítőkész
Ajánlatkérő
Sok volt a játék, ez annyira nem volt szimpatikus
Ajánlatkérő
Most is kedvelem, mert megvan a kapcsolat. Jó szakember, időben rugalmas, alkalmazkodó.
Ajánlatkérő
.
Orsi
Szerettem az őszinte beszélgetéseket és hogy úgy éreztem, megoszthatom vele a problémám vonakodás nélkül is. A tesztes feladatok jók voltak.
Sziszi
Egy nagyon kedves, szimpatikus nő ☺️ Az ember nem érzi feszélyezve magát! A tudása felülmúlta az előző kineziológusomét. Már a kezelés végén érezhető volt a változás és köszönettel tartozom Neki, mert egy alkalom is segített a problémámom! Biztos, h fogok a jövőben is menni hozzá és csak ajánlani tudom!
Döbörhegyi Viktória
Mariann az elmúlt 1,5-2 év során több problémával kapcsolatban is rengeteg segítséget nyújtott nekem. Nagyon kedves, megbízható, jó szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valamilyen probléma megoldásával egymaga nem boldogul.
Kedves Annamária
Egy barátnőm, aki sok kineziológust ismer, ajánlotta Mariannt, mivel ő volt a legjobb. Bármilyen problémával fordultam hozzá, mindig megtalálta a megfelelő módszert. Rengeteget tanultam tőle és nagyon mély blokkok feloldásában segített. Nagyon hálás vagyok Mariannak mindenért.
Egri Zoltán
Mariannban nagyon kedves és felkészült szakembert ismertem meg. Hálás vagyok neki a rengeteg segítségért. Mindenkinek ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Pszichológus 47 megbízás Kineziológus 26 megbízás