FOGADOK MUNKÁT
Nagy Tamás
Nagy Tamás
82
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Dunaújváros és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 36900

Minősített jószaki

Rólam

Kedves Érdeklődő! Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelméréssel foglalkozom! Mérnökként több mint 10 éves az épületek műszaki világában szerzett tapasztalattal, több száz általam átvizsgált ingatlannal, várom jelentkezését, hogy önnek is segíthessek álmai othonának felmérésében. További információkért látogassa meg weboldalamat! www.iaf.hu Várom szíves jelentkezését! Nagy Tamás Ingatlanvizsgáló
Mutass többet

Áraim

Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelmérés

70 000 Ft / egység
Családi házak, lakások teljes műszaki felmérése, hogy ön a ráfordítások ismeretében jó döntést hozhasson!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tamás
Mihállyal már többször dolgoztunk együtt, munkájáról csak jókat tudunk mondani, mellé korrekt árakon dolgozik. Ha a készülék javítható javítja, ha netán nem akkor megmondja és ennyivel előrébb van az ember :)
Szaki válasza:
Kedves Tamás! Köszönöm a jó értékelést, de ezt nem szerette volna elküldeni. Szép napot! Tamás
Zoltán
Kompetens, empatikus, támogató, rugalmas, pontos
Ajánlatkérő
Tamás nagyon közvetlen volt végig. Egy korrekten felújított házat mért fel. Elmondta az észrevételeit és javaslatait.
Szilvi
Abszolút pontos és precíz munkavégzés. Megbízható. Körültekintő mindenre kiterjedő szakvéleményt kaptunk. Emailre, kérdésre szinte azonnal választ kaptunk. Rugalmasság. Semmi negatívot nem tudok mondani a szakemberről. Az ár is korrekt megfizethető.
Ajánlatkérő
Pontos volt, szakvéleményét jónak tartottuk, rejtett hibákat fedezett fel
Kati
Teljesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással! Alapos munkát végzett, mindent korrektül el mondott és meg mutatott. Kedves volt és lényegre törő. Legközelebb is igénybe vesszük a szolgáltatásait, ha újabb házat találunk amit meg szeretnénk venni.
Éva
Nagyon meg voltam elégedve, kommunikatív, meghallgatta, mi a tervem a házzal, hozzászólt, hogy az megvalósítható-e stb. Rászánta az időt a tanácsadásra.
Horváth Szabolcs
Pontos és alapos, ajánlom.
Nika
Gyors volt a kapcsolatfelvétel, hamar találtunk megfelelő időpontot a felméréshez, pontos volt. Mindent alaposan átnézett, majd szóban és írásban is felsorolt minden problémát, amit talált, külön kiemelve azokat, amiket leghamarabb javítani kell. Az összes kérdésünkre korrekten és érthetően válaszolt, sok tippet is kaptunk tőle! Több ingatlant is megvizsgált, minden esetben ugyanazt a színvonalat hozta. A szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, emelett pedig kedves, rugalmas és segítőkész. :)
Tamás
Pontos, hamar válaszolt. A ház minden centijét végignézte, olyan helyeken talált penészfoltokat, amiket mi talán beköltözés után se vettünk volna észre. A vizsgálat után elbeszélgettünk, felsorolt minden problémát, amit talált, külön kiemelve azokat, amiket leghamarabb javítani kell. Plusz pont azokért a tippekért, amiket adott fűtésrendszerrel és vízmelegítéssel kapcsolatban. Az írásos véleményezése részletes, jól érthető, javítási/fejlesztési javaslatokkal megtámogatott.
András
Alapos, sok mindent kiszúr, gyors, pontos.
Judit
Megbeszélt időre megérkezett és a szakértői véleményét szóban és írásban is megkaptam.Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, megbízható
Anna
Mindent alaposan megvizsgált.
Zoltán
Azonnal jelentkezett,emailben,telefonon.Minden kérdésemre korrekten válaszolt.Nagyon meg vagyok elégedve.Mindenre felhívta a figyelmemet,tanácsot adott.Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Németh Attila
Részletes és érthető magyarázatot kaptunk.
András
Minden rendben zajlott
Veronika
Korrekt és alapos tájékoztatást kaptunk, a kommunikáció flottul ment. Bátran ajánlom.
Edit
Viszonylag gyorsan kaptam időpontot. A szakvéleményt is hamar megkaptam. Precíz és pontos munka, az előre megbeszélt korrekt áron. Bátran ajánlanám másoknak.
Vivien
Én elégedett voltam a munkájával. Sok jó tanácsot is adott.
Klein Péter
Korrekt
Pista
Korrekt, alapos, szakszerű, tisztelettudó és minden kérdésre segítőkészen válaszolt.
Márti
Hamar találtunk megfelelő időpontot a felméréshez, pontos volt. A teljes ingatlant átvizsgálta, ahogy kértük. Előre megmondta az ingatlan mérete alapján, hogy mennyibe fog kerülni a felmérés. Válaszolt a kérdéseinkre, ötleteket adott lehetséges átalakításra, a felmérés után írásos dokumentumban az egyes munkákhoz ajánlott szakembereket is.
Kati
Kedves, közvetlen, alapos, tanácsokkal ellát
Ambrusné Ági
Pontosan jött,ahogy ígérte.Szimpatikus,mindent megnézett.
Attila
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával, precíz és alapos, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Péter
Hozzáértő, alapos, pontos. Már a szóbeli tájékoztatás is alapos volt de az utólag küldött tanulmány minden részletre kiterjedt.
Dávid
Könnyedén ment az időpont egyeztetése és elégedett vagyok az elkészült dokumentáció tartalmával. Közlékeny, talán épp ezért barátságos hangulatban telt részletek megbeszélése is.
Lilla
Nagyon korrekt, alapos szakember, sok tanácsot adott, gondosan átnézte a házat. Stílusa barátságos, közvetlen, udvarias. Köszönjük a ránk szánt időt!
Katalin
Gyorsan kaptam időpontot,pontosan érkezett a helyszínre ahol a felmérés történt.Aprólékosan ,mindenre kiterjedően végig nézte az épületet,tanácsot adott a későbbi műszaki ellenőrzésekkel kapcsolatban.Pontos leírást küldött az elvégzett munkájáról.Kedves,szimpatikus fiatalember.
Gabi
Nagyon rugalmas volt, megbízható, pontos, átfogó szaktudású és nem horror áron dolgozik.
Erika
segítőkész, nagyon alapos és nagyon felkészült
Szandi
Nagyon precíz, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Ági
Pontos és alapos, árban is korrekt. Mindennel nagyon megvoltam elégedve. Mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt volt, már a kapcsolatfelvétel során elmondta, hogy miből áll az épület statikai vizsgálata, illetve azt is, amihez más szakember illetve mélyebb szintű feltárás szükséges. Laikusként is sokat tanultunk tőle, mert nem csak a hibákat mondta el, hanem tippeket adott, hogy később mire figyeljünk.
Krisz
A megbeszélt helyen időben megjelent, kedves és közvetlen, ugyanakkor a munkájában pontos, precíz, figyelme mindenre kiterjed, szakmailag kifogásolhatatlan. A megvásárolni kívánt ingatlan hibáit rövid időn belül feltérképezte, a hibák kiváltó okait és a javítás módját és bekerülését árát is kalkulálta. Az ingatlan vételétől ennek tudatában ugyan elálltam, de sok milliós költséget takarított meg nekem. Köszönöm.
Tomi
Megbízható volt, korrekt, pontos, jó szakember.
Betti
Időben megjelent a megbeszélt helyszínre. Pontosan és alaposan megnézte a házat és minden kérdésemre válaszolt. Nagy segítséget nyújtott az ingatlan megvásárlásánál.
Ilona
Gyors és preciz,sok mindenre felhivta a figyelmünket.Nagy segítség volt.
Bárdossy Gergely [Gergő, Geri]
Tamás nagyon alapos szakember, az ingatlan vizsgálata közben mindenre kiterjedt a figyelme. A legapróbb hibákat is észrevette, illetve számos javaslatot adott arra vonatkozóan, hogy milyen felújításokat érdemes elvégezni a beköltözés előtt, illetve a következő években. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Zsuzsa
Tamás nagyon kedves, gyors és alapos. Tökéletes tájékoztatást kaptam a kért ingatlanról és mindenre kiterjedő magyarázatot. 1 nap alatt megérkezett az írásos véleménye is. Mindenkinek bátran ajánlom.
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa, Köszönöm. Tamás
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 82 megbízás