Nagy Tamás
Nagy Tamás

Egyéb

0
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Minősített jószaki

Nagy Tamás

Egyéb

Kedves Érdeklődő! Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelméréssel foglalkozom! Mérnökként több mint 15 éves az épületek műszaki világában szerzett tapasztalattal, több száz általam átvizsgált ingatlannal, várom jelentkezését, hogy önnek is segíthessek álmai othonának felmérésében. Várom szíves jelentkezését! Nagy Tamás Ingatlanvizsgáló
Mutass többet

Áraim

Ingatlanvásárlás előtti teljes műszaki állapotfelmérés

34 900 Ft - 124 900 Ft / egység
Családi házak, lakások teljes műszaki felmérése, hogy ön a ráfordítások ismeretében jó döntést hozhasson! Részletek: www.iaf.hu

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Balogh György
Nagyon jó véleményeket írtak a megrendelők a munkájáról, szimpatikus volt, ezért választottuk őt. A megbeszélt időben pontosan megjelent, nagyon profi módon, profi eszközökkel, az előre megbeszéltek alapján megvizsgálta az házat a melléképületet, a pincét kívül-belül. Az összes felmerülő kérdésre válaszolt, tanácsokat kaptunk az átalakítással és felújítással kapcsolatban, egy nagyon felkészült szakemberrel találkoztunk. A vizsgálat eredményét már másnapra írásban is elküldte. Bátran ajánlom Tamást mindenkinek!
Gabi
Nagyon korrekt, pontos és alapos szakember, aki profi a szakmájában.
Ajánlatkérő
Jo szakember
Ajánlatkérő
Kedves, segítőkész, türelmes
Bri
Megbizhato, korrekt. Lebeszelt idoben ott volt a haznal az ingatlanossal talakozott. Szemelyesen nem talalkoztunk, de minden kerdesemre valaszolt es reszletes irasos jelentest kuldott. Csak ajanlani tudom.
Meme
A megbeszélt időpontban pontosan érkezett, alapos, mindenre kiterjedő felmérést végzett. Az írásos szakvéleményt gyorsan elkészítette. Nagyon szimpatikus, megbízható ember, bátran ajánljuk mindenkinek!
Ajánlatkérő
Korrekt tájékoztatást,segítséget adott.
Oliver
minden rendben volt, nagyon alapos
Feri
Korrekt, gyors, őszinte és rugalmas szakember, mindenben azonnal meg tudtunk egyezni.
Ajánlatkérő
A munkára pontosan érkezett. És az elvártak szerint elvégezte. Pontos és mindenre kitérö jelentést adott.
Imi
Gyorsan kaptam időpontot, precíz, rendes, alapos szakember. Ajánlani tudom.
Laci
Megbeszéltek szerint időben érkezett korrekten elvégezte a munkát, mindent időben pontosan megküldött.
Anna
Korrekten átnézett mindent, választási lehetőségeket vázolt fel. Mindent megtudtunk beszélni. Írásban is elküldte a fontosabb dolgokat.
Márk
Megbízható, kedves, segítőkész, alapos és precíz szakember. Messziről kellett kiszállnia, de vállalta, időben érkezett, alaposan felmérte a kérdéses ház állapotát, minden kérdésre készséggel válaszolt. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Alapos, őszinte, felkészült szakember. Erre volt szükségem.
Ajánlatkérő
+++
Kata
Minden rendben volt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, és nagyon alaposan megvizsgálta az épületet azokból a szempontokból, amikre szükségünk volt.
Tamás
Mihállyal már többször dolgoztunk együtt, munkájáról csak jókat tudunk mondani, mellé korrekt árakon dolgozik. Ha a készülék javítható javítja, ha netán nem akkor megmondja és ennyivel előrébb van az ember :)
Szaki válasza:
Kedves Tamás! Köszönöm a jó értékelést, de ezt nem nekem szerette volna elküldeni. Szép napot! Tamás