FOGADOK MUNKÁT
Nagy József
Nagy József
16
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Tatabánya és 300 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 14629

Rólam

Üdvözlöm! Cégem (Térkövezéssel, Aszfaltozással, Útépítéssel, Kerítésépítéssel,Kőműves munkákkal, Betonozással, Földmunkákkal, Tereprendezéssel, Kertépítéssel Foglalkozik) Megbízható összeszokott precíz csapat. Mi minden munkánkra Teljeskörű GARANCIÁT Vállalunk hívjon minket bizalommal vagy, írjon e-malit.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Babinszki Évi
Gyors volt, szép és alapos munkát végeztek.
Éva
A hirdetés feladása, és a kész munka között 1 hét sem telt el. Öten dolgoztak, mindannyian hozzáértő, intelligens, jó humorú emberek. Tehát nem csak szakmailag, emberileg is olyan szakik jöttek, amilyet szerettünk volna. Munkájuk nem hagyott kívánnivalót maga után, amit ígértek, be is tartották. Hálásan köszönöm!
Adrienn
Gyorsan felmérte a munkát, gyorsan elkészült az árajánlat, megfelelő volt az ajánlat. Vállalta az anyagok vásárlását, szállítását. Az ígért időben megérkeztek, gyorsan elkészült a munka, az igényeknek megfelelően készítették el a térkövezést. Minden a megbeszéltek szerint történt. Megbízható.
Károlyné Fodor
Pontosság , gyorsaság szakértelem
Szaki válasza:
Köszönöm!😊
Gálfi Tibor
Pontosan érkeztek és minden munkát szépen elvégeztek. Az elején megegyezett díj a munka elvégzése után sem változott! A munka befejezésének az időpontja sem változott.
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat!😊
Attila
Gyors, korrekt, megbízható és segítőskész.
Szaki válasza:
Köszönöm!🙂
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 2 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 2 megbízás Ács 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Térkövezés 7 megbízás Kőműves 2 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Költöztetés 2 megbízás