FOGADOK MUNKÁT
Nagy György
Nagy György
20
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - X. kerület és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 86148

Minősített jószaki

Rólam

Köszöntöm adatlapomon. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a következő munkálatokat: :- Lapraszerelt bútorok összeszerelését,szétszerelését :-Konyhabútor gyártását/beszerelését :Egyedi bútor gyártást :-Laminált parkettázást :-Pergolák,pavilonok,előtetők építését :-Garázsok építését :-Tető javítást :-Csatornázást :-Meglévő tető átépítését Keressen bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

István
Gyors,megbízható és precíz szakember.Konyhabútor beépítésben kiváló munkát végzett csapatával!Maximálisan ajánlom!
Ajánlatkérő
Megbízható segítőkész szakember, gyors és szép munkavégzés. Bátran ajánlom mindenkinek! A többi munkát is vele fogom csináltatni.
Csontos Gábor
Nagyon precíz szakember Nállam egy felső konyhaszekrényt kellett gyártani és egy munkalapot Gyorsan dolgozik, precíz , meg értette hogy mit szeretnénk és az elképzelésünk alapján csinálta meg Csak ajánlani tudom :)
Enterieur Loidl
Kis kutyakeritést kellett megoldani, udvaron belül két helyen!
Hédi
Konyhabútor felújítása volt a feladat. Nagyon készséges volt, mindenről tájékoztatott. Már az első e-mailben kaptam egy jó közelítésű árajánlatot, ami megfelelt a munka végösszegének. Pontosan elvégezte a feladatot, amiért garanciát is vállalt. A menet közben előjött kisebb-nagyobb problémákat megoldotta, amiért nem számolt fel plusz költséget. Lendületesen, ügyesen, pontosan dolgozott. Legközelebb is őt hívom, ha bútorasztalosra lesz szükségem.
Hajnalka
Jókora terasztető bontása, újrafedése, ereszcsatorna és szellőzőablak beépítése volt a projekt. György a leírás alapján előzetes, majd személyes felmérés után a munka- és anyagköltségre részletes árajánlatot készített. A megbeszélt időpontokban érkezett, jól irányította és szervezte a munkavégzést. A felmerülő problémákat kreatívan kezelte, folyamatosan ellenőrizve az eredményt. A jó hangulatban telt munkával a megbeszélt időre végeztek, összetakarítva, rendezetten adta át a precízen kivitelezett, megújult tetőt. Köszönöm a csapat munkáját! Örülök, hogy őket választottam!
Bence
Nagyon sürgős munka miatt volt szükségem szakemberre egy bútorszett szétszedéséhez és a hirdetés feladása után szinte azonnal keresett, majd másnap el is végezték a munkát. Telefonon és a helyszínen is nagyon gördülékeny volt az információcsere a részletekről. A munkavégzés során gyakorlatilag minden az előre megbeszéltek szerint ment és nagyon gyorsan végeztek, nem ért semmilyen negatív meglepetés. Fontosabb döntések előtt (pl. hol, hogyan helyezzük el a leszerelt elemeket) egyeztettek velem, nem akarták "jobban tudni" mi hogy lesz jó, egyébként pedig önállóan dolgoztak. Összességében nagyon elégedett voltam.
Andras
Jó kommunikáció, átlátható árazás, "hallható szakértelem", profi és lelkiismeretes munka (a megbízáson felül még elintézett plusz egy dolgot (megbeszélés után persze), ami nem is igazán tartozott volna rá, mert jó és teljes megoldást akart nyújtani...) - 6 csillag az 5-ből. Bármikor dolgoznék vele újra
Éva
A megbeszélt időpontban pontosan megjelent a bútor helyét felmérni. Precíz, gyors és udvarias. A zárható faliszekrényt kitűnő minőségben, korrekt áron elkészítette. Nagyon elégedett vagyok a munkájával és a jövőben is tervezek vele bútorokat készíttetni.
Ferenc Király
Telefonon minden részletet átbeszéltünk. A megbeszélt időpontban pontosan érkezett, teljes mértékben profi munkavégzés, a lehető legjobb szerszámokkal dolgozik. Minden részletre odafigyel, munkájában precíz, körültekintő és tiszta. Ikea konyhabútor munkalapjának méretre szabása, mosogató és indukciós tűzhely illesztése volt a feladat, tökéletes és szuper munkát végzett!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 14 megbízás Bútorasztalos 5 megbízás Bútorszerelő 1 megbízás Hegesztés 0 megbízás