FOGADOK MUNKÁT
Molnár Zsuzsa
Molnár Zsuzsa
4
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Bocskaikert és 50 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Szerettel Üdvözöllek! 😊 1975.-ben születtem és két nagyfiú édesanyja vagyok. Már fiatalon eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék másokon így jutottam arra az elhatározásra, hogy ápolónő leszek. Dienes László Egészségügyi Szakképző Iskolában kezdtem tanulmányaimat 1989-1994 között. Az iskola végeztével az egészségügyben helyezkedtem el, de a fiaim születés után már nem tértem vissza. A fizikoterápia és a gyógymasszázs kezdett el érdekelni. Iskoláimat – Dienes László Egészségügyi Szakközép Iskola Fizikoterápiás asszisztens 2002-2003. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet gyógymasszőr 2végeztem. Masszőrként tudtam kiteljesedni. Eltökélt szándékommá vált hogy én lelkiismeretesen, megalapozott szakmai tudással jól fogok bánni a nekem bizalmat szavazó vendégeimmel. 18 évig gyógymasszőrként dolgoztam, és még dolgozom ma is. Szakmám szerelmese lettem. A masszázs hatására azonnal visszanyerheted tested rugalmas és könnyed mivoltát. A jól végzett masszázs során egy kölcsönös energia áramlás indul meg kezelő és vendége között. A lelki gondod , a stressz nem csak a léleknek okoz gondot, de változást idéz elő az izmokban is ami fájdalom formájában mutatkozik meg. Ez azonban életminőség romlást eredményez. Napjainkban oly divatos, de létező állapot a menedzser betegség. Egy jó masszázs hatására ellazulnak az izmok és a test relaxációs üzemmódba kapcsol. Tehát az agyban is jelentős változás megy végbe. egy kezelés szinte kioldja a felgyülemlett feszültséget és legalább arra az időre elűzi a rossz gondolatokat. Az évek során mely egy életfogytig tartó tanulás, illetve több év rutinja során rengeteg embernek segíttettem gyógyulását és pihenését. A jövőben is igyekszem ennek a felelősségnek megfelelni. Ha bármiben segíthetek, vagy szeretnéd kipróbálni, hogyan maszírozom hívj telefonon és megbeszéljük a részleteket. Köszönöm, hogy elolvastad! 😊 Molnár Zsuzsa - Gyógymasszőr • Fizikoterápiás asszisztens • Kinesio-tape szakember • Talpmasszőr
Mutass többet

Áraim

Masszázs

7 000 Ft / óra
Személyre szabott, igény szerinti és probléma megoldására specializálódott szakszerű gyógymasszázs.

Masszázs

7 000 Ft / óra
Személyre szabott, igény szerinti és probléma megoldására specializálódott szakszerű gyógymasszázs.

Masszázs

7 000 Ft / óra
Személyre szabott, igény szerinti és probléma megoldására specializálódott szakszerű gyógymasszázs.

Személyre szabott gyógymasszázs

7 000 Ft / óra
Személyre szabott és a probléma gyökerét célzó, testet, lelket nyugtató masszázsprogram. Egy órában. Személy szerint és igény szerint alakítható, reflexzónás talp masszázs, láb masszázs, derék, hát, nyak, váll, karok masszázsa, mely igény szerint kérhető teljes vagy részleges test masszázsként. Vár szeretettel Molnár Zsuzsa professzionális gyógymasszőr és kineziotape szakember.

Stresszoldó masszázs

7 000 Ft / óra
Valódi nyugalomra, pihenésre és relaxálásra vágysz, egy profi, munkáját szerető, valóban szakember kezei között? Akkor jó helyen jársz. Vár szeretettel Molnár Zsuzsa professzionális gyógymasszőr és kineziotape szakember.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ágnes
Minden rendben volt, jó lenne, ha könnyebben lehetne nála időpontot foglalni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Nyirokmasszázs 1 megbízás Gyógymasszázs 1 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás Talpmasszázs 0 megbízás Masszázs 2 megbízás