Molnár Zsuzsa
Molnár Zsuzsa
0
Megbízás

11 nappal ezelőtt volt itt.

Tét és 500 km-es körzetében kiszállok.

Molnár Zsuzsa

...Miért hozzám fordulj? Számtalan coach szolgáltatásai közül válogathatsz. Azonban a szakmai tudás, végzettség mellett a hozzáállás, az élettapasztalat az, ami nagyon sokat számíthat egy-egy coaching folyamat során. Ha kíváncsi vagy, én hogyan váltam coach-csá, olvasd el a bemutatkozásomat! www.pszichologiaescoaching.hu a honlapom elérhetősége, akár ezt felkeresve is megtalálsz és felveheted velem a kapcsolatot, ha kitöltöd a kapcsolatfelvételi űrlapot, ha itt éppen nem látsz elérhető állapotban. Nagyon hamar felveszem ezután Veled a kapcsolatot, vagy hívj a 308608419-es számon, amint tudlak, visszahívlak. Ismerj meg! Empátia Talán ismerős ez a mondás: én ilyen helyzetbe sosem kerülök! Az élet pedig olykor rácáfol erre. Bármilyen helyzetben vagy, bármilyen rosszul is érzed magad a bőrödben, sosem ciki profi segítségért folyamodni. Magam is voltam már sokféle élethelyzetben, így alapvető, hogy megértéssel fordulok ügyfeleim felé. Hitelesség A bizalom kiépítéséhez a hitelesség az egyik legfontosabb lépcsőfok a coach részéről. Nyugodtan böngészd át a honlapomat, olvasgass, a blogomban sok szakmai anyagot, segítséget találsz. Ha pedig szimpatikusnak gondolsz, egy ismerkedő beszélgetés előzi meg a konkrét tanácsadási folyamatot. Rugalmasság Munka, család, gyermeknevelés mellett igazi luxusnak tűnhet önmagunkra, saját értékeink, tulajdonságaink, érzéseink feltérképezésére költeni. Pedig ez a záloga annak, hogy bízzunk magunkban, és helytálljunk a mindennapok kihívásaiban. Ezért rugalmasan, az ügyfél szempontjait szem előtt tartva dolgozom. Hitvallásom Coachként leginkább a jelenre és a jövőre fókuszálok, kicsit visszanyúlva a múltba, pszichológiai konzulensként a múlt sérelmeit, történéseit megérteni, átfogalmazni, elengedni tudni tanítom a klienseimet. Tanultam tranzakcióanalízist, asszertivitást, kommunikációt, NLP-t, konfliktuskezelést, mindfulnesst, meditációt, elvégeztem számtalan sok tanfolyamot. A tanulás számomra egy olyan folyamat, ami élethosszig tart.
Mutass többet

Áraim

Párkapcsolati coaching

18 000 Ft - 23 000 Ft / óra
Párkapcsolati coaching és tanácsadás Elégedett vagy a párkapcsolatoddal? Egymás mellett éltek, vagy együtt léteztek? Halljátok is amit a másik mondani akar? Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket közösen! Párkapcsolati coaching és tanácsadás szolgáltatásomat olyan párok számára dolgoztam ki, akik úgy érzik, hogy jól jönne számukra külső segítség. Akik érzik, hogy valami nincs rendben, de hisznek benne, hogy helyrehozható a kapcsolatuk. Dolgozzunk közösen a jó párkapcsolatért! Talán nem újdonság: egy párkapcsolat két emberen múlik. Egy párkapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. Ha egy párkapcsolat évekig működőképes volt, érdemes rajta munkálkodni. Mindig szükséges valamit újítani azért, hogy frissítsük meg a kapcsolatot. A párkapcsolati tanácsadás egy lehetőség, hogy még jobbá tegyétek a kapcsolatotokat. Nem csak akkor érdemes igénybe venni, ha úgy érzitek, hogy már a szakítás vagy a válás küszöbén álltok. Ezeket a folyamatokat meg lehet előzni, és mindketten boldogok, kiteljesedettek lehettek kapcsolatotokban.

Életvezetési tanácsadás

18 000 Ft / óra
Miben lehetek a segítségedre: Ha depresszív a hangulatod, és ez rányomja bélyegét a napjaidra. Lehet, hogy csak arra vársz, hogy elteljen az éppen esedékes napod, nem motivál semmi sem a cselekedetekre, és a holnapok sem jobbak. Tele vagy szorongással, és nem érted az okát, és már nem is keresed, egyszerűen elfogadod, hogy te már csak ilyen vagy. Olyan elakadásod van, amire nem találsz egyedül megoldást. A kiutad zsákutcába vezet. Milyen elakadások lehetnek? Munkahelyi konfliktusok, változtatni nem mersz vagy nem tudsz, esetleg félsz a változástól. Családodban nem tudod magad megértetni, úgy érzed, hogy minden teher rád szakadt. Családi viszonyaid nem tudod kezelni, áldozatként tekintesz magadra. Ha pánik szokott rajtad eluralkodni és kezelni nem tudod. Ha elkerülöd a konfliktusokat, és inkább saját magad háttérbe szorítod, csak azért, mert nem tudsz, nem mersz ezzel szembenézni és szembe is menni. Elégedetlennek érzed magad, az oka viszont ismeretlen, holott azt gondolod, hogy semmi sem indokolja ezt. Folyamatosan frusztrált és ideges vagy, emiatt konfliktusaid vannak a szűkebb- tágabb környezeteddel. A gyermekeddel akadt problémád, és a hozzá vezető utat nem találod - Ez lehet bármilyen iskolai probléma, esetleg olyan személyes jellegű dolog, ami beavatkozást igényelne: gyermeked esetleg még kiskorú, és olyan számára érthetetlennek tűnő helyzetbe került ( akár zaklatás, vagy olyan oldalak látogatásán kaptad, amely nem a korához való) Nem tudsz érvényesülni a munkahelyeden, ennek az okát pedig nem ismered. Motiválatlan vagy, semmi sem érdekel igazán, és céltalanul telnek a napjaid. Nem tudod kezelni a stresszt, ez pedig már az egészséged kárára megy. Olyan betegséggel küszködsz, amiről a családoddal alig, vagy egyáltalán nem tudsz beszélni.

Szakmáim

Coach 0 megbízás