FOGADOK MUNKÁT
Molnár Mihály
Molnár Mihály
73
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Komplett gépjármű javitàs: Korrodàlt,Sérült karosszéria javitàs huzatópados javítás kàrügyintézés,fényezés !! Autó üveg (szélvédő)beszerzés és beszerelés akàr helyszíni kiszàlassal !!!!! Kis teher gépjàrművek javitàsa rövid hatàridővel. Szervizelés: fék , futómű javítás,olajcsere!!! Műszaki vizsga!!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Judit
Nagyon jó szakember.
Bea
Gyors,korrekt,kedves,segítőkész mindenkinek ajánlom.
Bene Jánosné
Korrekt precíz munkát végzett rövid időn belül. Emberséges nem horror áron dolgozik. Nagyon meg vagyok elégedve csak ajánlani tudom.
Gyuri
Az elvégzendő munkán felül is segítőkész
Karesz
Gyors,korrekt,a megbeszèltek szerint törtènt minden.
Piszkos Fred
Gyönyörűen dolgozik,tartja a megállapodás ráeső részét. Korrekt, olcsó,gyors.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ildikó
Nem szeretném értékelni, ugyanis nyomdafestéket nem tűr!
Szaki válasza:
Kedves Ildikó. Szerintem valami félreértés történt,ugyanis èn nem javítottam az Ön gépjárművèt.
Szabóné Villányi Judit
Gyors, megbízható.
Feri
Csak pozitívat tudok írni róla,rugalmas,hozzáértő,gyors,segítőkész. . Munkadíj is az átlagnál megfelelőbb. Csak ajánlani tudom,mindenkinek.
Gábor
Tisztán, pontosan és gyorsan dolgozott
Adrienne
Már az első telefonbeszélgetésünkkor nagyon segítőkész és megoldásorientált volt, egyáltalán nem a pénzre megy. Egy lyukat kellett a motorháztetőn kikalapálni egy 2002-es Ford Mondeon, illetve mivel esedékes volt lassan a műszaki, azt is vele csináltattam. Hétfői nap fél 5-re vittem oda a kocsit, másnap fél 5-kor már hozhattam is el. Mindent az előzetes megbeszélésnek megfelelően csinált, és az ár is a megbeszélt volt. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Bokrosné
Alapos munkavégzés, reális áron.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Evi
Végig mindenben a segítségemre volt, pl. eljött az autóért, hogy ne kelljen nekem vinnem , folyamatosan tájékoztatott, megoldott egy olyan problémát a vizsgáztatáskor, ami miatt, ha nincs a találékonysága, akkor vihetem újra a kocsit.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
10-ből 20-at adnék ha lehetne. Nagyon segítőkész volt. Pontosan felmérte a helyzetet és kertelès nélkül elmondta a negatív dolgokat is.Gyorsan elvállalta a munkát és bőven határidőn belül teljesített. A munkafolyamatokat lefényképezte és átküldte, így mindig tudtam, hogy áll a munka. Nagyon korrekt. Csak hozzá fogok járni ha szükségem lesz ilyen jellegű munkára. NAGYON NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK! Köszönöm Misi és Krisztián.Szuper munkát végeztek.👍
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a pozitív értékelést.
Pistabaa
Nagyon korrekt, szimpatikus és rettentő gyorsan megcsinálta amit elvállalt. A munka megkezdésekor fotókat küldött a folyamatról. Mindenképpen meg kell vele beszélni személyesen a munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést.
Ajánlatkérő
gyorsaság
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Péter
Magabiztos szakérteleme van. Erről győzött meg a folyamatban lévő munkái is.
Gergely
Gyors, remek kommunikáció, határidő előtt végzett és nagyon korrekt áron csinálta meg az autót. Többször bejelentkezett a munka közben tájékoztatni, döntési lehetőségeket kínálni, fotókat is küldött. Minden korábbi pozitív értékelés stimmel, nem hittem volna, hogy van ilyen. Köszönöm.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Mihály jól kommunikál, folyamatosan tájékoztat a munka menetéről, a vállalt határidőt tartja, jól és gyorsan dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést.
Rudi
A munkájára nagyon igényes és precíz.
Szaki válasza:
Köszönjük.
Gyuszi
Mihály rövid időn belül megoldotta a feladatot. Jól kommunikál, illedelmes, szimpatikus és segítőkész. Amely részfeladatot a kimenetel szempontjából rizikósnak tartott, azt inkább nem vállalta, előre közölte. Ez azért jó mert nincs félreértés ha balul sül el, azért kevésbé jó, hogy nincs 100%-ban megoldva a karosszériás feladatom, de hozzátenném, specifikus, régi + drága autóról és komplikált feladatról van-volt szó. Ha lesz még hasonló projektem, azzal is őt fogom megbízni, ajánlom másnak is.
András
Egyelőre csak megállapodtunk a munka elvégzésében, ha elkészült akkor írok majd bővebben.
Tamás
Nagyon hamar reagált a megkeresésre, udvarias. Hamar megoldotta a problémát , nagyon baráti áron. A munka minősége is teljesen rendben volt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Oberschall Márton
Nagyon korrekt emberke, lelkiismeretes, ami ebben az eldurvult világban nagyon ritka. Korrekt, a munkája rendben van, és az átlag fizetésből élők is meg tudják fizetni. Bízzunk benne hogy megmarad ilyennek:) Bátran ajánlom mindenkinek!!! A jó szerelő igazi kincs manapság!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Gábor
Szépen és gyorsan elvégezte amit vállalt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Korrekt es gyors, csak ajanlani tudom
Attila
Jó áron gyorsan dolgoznak.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Maci
Ritka jó hozzáállású szakember. Összességében nagyon szép munkát végzett a csapatával. Tartja a megbeszélteket. Az autómon (2005-ös Focus Mk2) volt egy bal első sárvédő csere, doblemezek tisztítása, rozsdamentesítése, hátsó küszöbök-sárvédő csatlakozásainál a köfelverődések eltüntetése, első sárvédők fényezése, némi "rücsivel" fűszerezve és az elmaradhatatlan üregvédelemmel a végére. Minden munkához idő kell...mivel összetett a feladat és több szakember is szükséges a jó végeredményhez ebben a műfajban, ezért ezt bőven kell mérnie a megrendelőnek...A munkák föbb állomásainál fényképes infórmációk mellett láthattam, hol tartunk. Ez nagyon jó dolog és nem szabad abbahagyni az ügyfelek ezen módon történő tájékoztatását. ...és a "piszkos anyagiak" vállalható áron dolgozik! Köszönöm a lehetőseget! 🙋‍♂️
Edina
Udvarias, jó áron, pontosan dolgozik. Csere autót is adott a szerelés idejére.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!!!
Ajánlatkérő
Kedves Mihály! Nem hittem volna, hogy találok még egy ilyen jó és becsületes szakit, annyi csalódás után.Gyors kapcsolat felvétel, rövid határidő, tökéletes munka. Nagyon segítő kész, itt éreztem újra, hogy minden értem és az autómról szól:) 19 éves f astrám újra régi fényében ragyog. Bátram ajánlom annak, aki egy megbízható, ügyes kezü, és egy baráti, megfizethető áron dolgozó szakembert keres. Nagyon köszönöm az elvégzett munkát még egyszer! :)
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük a pozitív értékelést. Nàlunk nem szàmit a gépjàrmű kora,igyekszünk kortól függetlenül a maximàlisat nyújtani. Köszönjük mégegyszer.
Gyula
Korrekt és gyors munkát végzett, mindenről tájékoztatott, fotókat küldött, az ajánlatát tartotta.
Törölt felhasználó
Gyors, jó kommunikáció, türelmes és az ár is megfelelő
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Flóra
Rövid határidővel és korrekt áron vállalta azt a munkát, amit sok műhelyben egyáltalán nem, vagy csak horror áron vállalnak. A javítás lépéseiről folyamatosan fotókat küldött. Kedves, jól kommunikáló szakember.
Szaki válasza:
Köszönjük a pozitív értékelést!!
Péter
gyors pontos segítőkész
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Ajánlatkérő
Nagyon jó tapasztalatom volt! Korrektül informált, végigfotózva a munkát (rozsdás küszöb, sárhányó, hátfal, bölcső csere és kisebb szerelőmunkák + szervíz). Kérésemre bontásból szerzett be kitűnő alkatrészt. Tartotta a határidőt. Segített a műhelyből hazajutásban és autóátvételben.
Emi
Nagyon elégedett vagyok az élvegzett munkával. Rövid idő alatt elkészült az autó, nagyon együttműködőek voltak, szívesen ajánlom másnak is.
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést!!!
Andrea
gyorsan visszajelzett, korrekt és pontos volt
Szaki válasza:
Köszönjük szépen
Ajánlatkérő
Nagyon szép munka, gyors,pontos , jó áron,csak ajánlani tudom, ritka ma egy ilyen kedves és jó szakember, köszönet !!!!
Szaki válasza:
Köszönjük a szépen a pozitív értékelést.
Törölt felhasználó
NAGYON KORREKT !
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a pozitív értékelést.
Ajánlatkérő
Egy szó: hiteles.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen,igyekszünk mindenkit legjobb tudàsunk szerint kiszolgàlni.
Kata
Csak jót tudok mondani róla, gyors, szép munkát végez. Bármiben segít. Mindig elérhető. Bármilyen probléma adódik segít megoldani
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Attila
Udvarias és gyors volt, nagyon elégedett vagyok!!Ritka ma ez a hozzáállás
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést. Minden ügyfélnek igyekszünk megfelelni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Karosszéria lakatos 56 megbízás Autószerelő 14 megbízás Autóüveg, szélvédő javítás 3 megbízás