FOGADOK MUNKÁT
Mészáros Attila
Mészáros Attila
0
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Abaújszántó és 150 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Várom megkeresésüket!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Sziasztok! Van a festés munkadíjakban különbség nyáron és télen? Mármint az érdekel, hogy általában drágább-e a munkadíj pl. esőben vagy nagy hőségben? Vagy van-e olyan, hogy szezonban meg szezonon kívül? Mikor érdemes árajánlatot kérni?

Az én válaszom:

„Jonapot mindenkinek nem amunkadij ienkoris ugyananyinak kel.leni mint nyàron nemfüg azèvszakoktol amunkadij ugyan anyi nemfug azudöjàràstot de èrdemes mindenkép joidöbe deha nagyon sürgösbelsömunka mindenkèp jolelöfutöt hejséglegyen mert nagyban füg amunka minösège és azidö amunka elvègzèse köszt ”

1

2022. 12. 22.

Láttam videókat, ahol az ajtókat a tokon függesztve mázoltak. A szüleim mindig fektetve mázolták az ajtót, ablakot valamilyen mázolóbakon. Most panellakásban élek, nem igazán tudok a mázolóbaknak helyet csinálni, de szeretnék mindent átmázoltatni. Van valami hátránya annak, ha függőleges helyzetben mázolják az ajtókat? Tök kényelmes lenne. Nem csöpög alá a festék? Van ennek valami trükkje?

Az én válaszom:

„Igen van mert megfojik meg gondolom praktikusab gazdasàgosab ugy festeni meg alabol azanèroknàk normàlisan lelehet csiszolni es festeni ...”

0

2022. 12. 23.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Azért eltérő a két árajánlat mert gondolom mind ketten másképp számoltak .”

0

2022. 12. 22.

Szakmáim

Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 0 megbízás