FOGADOK MUNKÁT
Márta Károly
Márta Károly
111
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 45 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

NEM foglalkozom nyilászárok, kisebb javítási,különálló kis bútorral, felújítással, kérem ilyen jellegű munkákkal ne keressenek. Pest megye területén dolgozom. TÖBB, MINT 10 ÉV TAPASZTALAT Készítünk lépcsőt, konyhabútort és egyedi bútorokat, mint például: Konyhaszekrény, Hálószoba, nappali bútorok Gyámolított-, csiga-, és lebegőlépcső Beépített szekrény Egy jó minőségű bútorral értéket teremtünk. A végeredmény minden esetben magáért beszél! Egyedi bútor készítés - Budapest és Pest megye területén Egyedi tervezés Megbízható munkavégzés keresse az értékeléseket a jószakin illetve a google-ben Precíz kivitelezés Tisztelettel: Márta Károly Csodabútor
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nagy Angéla
Nagyon megbízható, korrekt, profi szakember. Bármilyen kérdésben /kérésben számíthattunk rá. Mérhetetlen türelemmel és rugalmassággal mindenben segítségünkre volt és mindezt megfizethető áron. Biztosan őt fogjuk legközelebb is felkeresni. Köszönjük Károly!!
Ajánlatkérő
Károlyt egy nagyon bonyolult, saját tervezésű beepitett szekrény elkészítésére kértem fel, aminek elkészítése igen nagy szaktudast igényelt. Ő ezt precízen, kiválóan megoldotta és osszeszerelte,a legnagyobb pontossaggal és kiváló minőségben. Határidő előtt végzett vele, az árral is elégedett voltam Magasan képzett, szerény, lelkiismeretes, munkájára igényes fiatalembert ismertem meg benne. Máskor is hozzá fordulok hasonló témákban. Ajánlani tudom mindenkinek. 2019.02.17. Szaszko Jozsef
Szaki válasza:
Kedves József köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, gyorsan, szépen dolgozott, a megbeszélt vállalási idő egy hónap volt, de sokkal hamarabb kész lett. Felmért és árajánlatot is adott. Köszönjük a munkáját! Bárkinek tudnám javasolni, még lesz két-három munka is, amit rá szeretnénk bízni. Remélem kapunk törzsvásárlói kedvezményt! :)
Palásti Károly
Gyorsan, szépen megcsinálta, úgy ahogy kértem.
Lakó Réka
Precíz, megbízható, ár-érték arány a helyén van, hozzáértő szakember és intelligens. Csak ajánlani tudom.
Némethné Szabó Éva
Korrekt, gyors munkavégzés volt. Mindent a megbeszéltek szerint teljesített! köszönjük! :) ui: és jó árban!
Némethné Horváth Adrienn
Köszönöm szépen az SOS- ben kért gyors munkát, ami tényleg kész lett határidőre és már boldogan használják.
Földes István
Nagyon korrekt, pontos szakember! A megbeszélt időben pontosan érkezett, gondosan, tisztán dolgozott. Külön is értékelhető, hogy a valóban kis munkát is elvállalta. Ritka az ilyen szakember.
Ajánlatkérő
Kiváló szakember! Pontos,precíz munka! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm a gyors reagálást is!
Gondos Eszti
Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, gyorsan, szépen dolgozott, a megbeszélt időpontban pontosan érkezett, a sűrgős megbízást nagyon hamar válalta. Felmért és árajánlatot is adott. Köszönjük a munkáját! Bárkinek tudnám javasolni, máskor is őt hívnám.
Erika
Megbízható, kedves Szakember. Minden rendben ment. Köszönöm szépen
Hej Zsanett
Károly ügyesen dolgozott. Egy tolóajtó készítésre és szerelésre kértünk tőle ajánlatot. Kb. két hetes határidővel meg is lettek az elemek. A megoldás ár-érték arányban megfelel az elvártaknak. Szép lett az eredmény!
Hajnalka
Minden rendben ment, nagyon szépen köszönöm.
Zsófia Pelle
Köszönjük szépen a precíz, megbízható, és a szűkös határidőn belül is vállalt munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk vele. Legközelebb is Önt választjuk és ajánljuk ismerőseinknek!
Ajánlatkérő
Miután az ismerős asztalosom lebetegedett Károly lépett be helyette innen egy konyhát összerakni. Tudta hogy a régi korpuszra kerülnek fel új ajtók +2 új elem, pult összerakása stb... 1 napos munka lett volna, mert minden le volt vágva és odakészítve neki. Lassan haladt, de csinálta, míg elmentem új pántokért amit kért, otthagytam neki a rajzot és átbeszéltünk részletesen mit kell csinálnia, de mire visszaértem a felső 90-es elem helyett egy 75-ös volt összerakva és feltéve, elcsúszva az egész sor...se a rajzot nem nézte meg, se azt hogy nem fut a felső az alsó elemsorral. Majd délután 6-kor közölte, hogy lejárt a munkaideje és neki sietnie kell. Nem korrigált semmit, de megbeszéltük, hogy hamarosan jön még egy napra és befejezi a munkát és akkor hozzáadjuk azt az elvesztett másfél órát is a naphoz, ami a rosszul összerakott és felrakott elemekkel ment el. Hozni fogja a két fontos szerszámát is amit most elfelejtett, holott részletesen megbeszéltük telefonon mit kell csinálnia. Megbíztam a szavában és kifizettem azt a 30 ezret amit ezért a napért elkér, de nem kellett volna, mert beszedte a pénzt, majd másnap írt hogy hirtelen akkora munkát kapott, hogy nem tud többet jönni. Otthagyott egy félig és rosszul összeállított konyhabútorral. Korrektnek semmiképp sem nevezném, szétszórt, megbízhatatlan, ha őt választjátok, nehogy magára hagyjátok egy percre is és semmit ne fizessetek ki előre!
Szaki válasza:
Ez azért nem teljesen így történt. Nem kívánok sárral dobálozni mert ez a felület nem azért van. Előttem több szakember is járt mindenki el ment töle ezt nem is tagadta söt büszkén mesélte milyen sok szakmában jártas már mert... Lassan haladt a konyha igen, az anyagok szana szét voltak. Nagy volt a rendetlenség azzal kelet kezdenem,h csináljak magamnak helyet. Sok dologba beleszolt mit ,h csináljak olyan dolgokat kért ami nagyban lassítota a munkát hiába javasoltam "nem így szoktuk".Nagyon sok megrendelöm van aki pont a korrektségemet emeli ki remélem másokat ez az incidens nem befolyásol.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható szakember, minőségi munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Nagyon szépen megcsinálta.
Gergő Havadi
Pontos, precíz, udvarias, korrekt jó szakember, aki gyorsan dolgozik és rendet hagy maga után - ritka mint a fehér holló. Köszönjük!
Róbert
Mindent sikerült megoldani.
Ildikó
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Köszönöm, rendben mentek a dolgok.
Benedek Mónika
Teljes mértékben elégedett voltam.
Móczár Rudolf
Károly egy ügyes, korrekt és gyors szakember, nagyon meg voltam elégedve a munkájával.
Ajánlatkérő
Maximálisán elégedettek vagyunk a munkájával! Nagyon rövid határidővel,pontosan és jó áron dolgozik.Elképzeléseinket,terveinket tökéletesen valósította meg,minden különlegesebb kérésünknek eleget téve.Ajánljuk mindenkinek!!!
Ajánlatkérő
Becsületes szakember, hatékonyan, precízen dolgozik.
Ajánlatkérő
Teljesen rendben volt a munkája. Egy 16 éves, rosszul kivitelezett lépcsőtt kellett újravarázsolnia. Csiszolás, pác, lakk, új korlát. Minden rendben ment és az új lépcsőnk szuper!
Kádár Szabina
Sok pontatlanság volt. A tolóajtós szekrény nem olyan színű, mint amit megbeszéltünk. Az ajtótokokra csak egy keretet csinált. Több mint 3 hetet csúszott a munkával.
András Csapai
Pontos, viszonylag rövid határidővel vállalta a munkát. Ami számomra fontos volt, hogy jól kommunikált(tudott adni pl. előre árajánlatot, sajnos ez sok más asztalosnál nem ment), és megbízható.
Kiss Eszter
Nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával.
L.Ferenc
Pontos, megbízható, korrekt szakember. Csak ajánlani tudom.
Suhajda Zoltan
Nagyon meg voltunk elégedve Károly munkájával. Már első alkalommal is megbízható szakember benyomását keltette, emellett korrekt árakkal dolgozik. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek!
Kovács Zsuzsa
Maximálisan elégedett voltam.
Szabó Kristóf
Egy szepen kivitelezett es testreszabott ciposszekreny lett munkajanak vegeredmenye (remek aron), pontos, korrekt csak ajanlani tudom, en pedig maskor is hivni fogom!
Horváth Nikolett Regina
Nagyon rendes szakember. Elégedett vagyok.
Kuti Geza
Pontos, gyors és igényes a munkájára. Korrekt áron dolgozik és tisztaságot hagy maga után. Megfelelően kommunikál és elérhető, időre jön. Mindenkinek javaslom.
Ajánlatkérő
Végre egy asztalos, aki a kisebb munkákat is szívesen elvállalja.:) Egy ruhásszekrény javításához kerestünk szakembert, melyet személyében megtaláltunk. Gyors visszajelzés és kiszállás, udvarias hangnem és az elvárható hozzáállás. Korrekt árak. Az anyagköltség hangyányit több lett az előre megbeszéltnél, de teljesen belefért. Biztos, hogy nagyobb munkáknál is fogunk rá gondolni. Köszönjük az elvégzett munkáját!!!
Ajánlatkérő
Kedves, megbízható szakember. Minden a megbeszéltek szerint alakult, maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Biztos, hogy legközelebb is őt fogom keresni :)
Ajánlatkérő
Megbeszélésünknek megfelelően érkezett, hozta a szükséges alkatrészt,a sérült szekrényfiók javítására jó megoldást javasolt, ezt sikeresen és jól megcsinálta. Nagyon jó munkát végzett, szükség szerint máskor is szívesen hívnám. Olt János
Ajánlatkérő
Nagyon megvagyok elégedve a munkájával. Későbbiekben is kérni fogom a segítségét. Mindenkinek ajánlom! 5*
Berente Erika
A szaki a megbeszélt időpontban, pontosan érkezett. A munkában precíz és lelkiismeretes, tisztán dolgozik. Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Máskor is őt fogom hívni!
Gábor Nagy
Pontos,gyors és jó árban dolgozik mindenkinek ajánlom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 50 megbízás Bútorasztalos 61 megbízás