FOGADOK MUNKÁT
Lu-Si Építőipari Kft.
Lu-Si Építőipari Kft.
60
Megbízás

16 órával ezelőtt volt itt.

Nagyfüged és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67858

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözlöm! Ön a Lu-Si Építőipari Kft hirdetését olvassa. Cégünk vállal minden jellegű építőipari munkát cégek és magánszemélyek számára országosan. A legkisebb munkáktól a legnagyobbakig. Kőműves munkák, festés, hideg- meleg burkolás. Építés, bontás, felújítás, javítás, külső és belső munkálatok egyaránt. Ez lehet lakóház, garázs, kert, telek, kézi és gépi földmunkák. Mindenben az önök igényeinek megfelelően végezzük. Szerződéssel számlaképesen. 72 órán belüli felméréssel, 48 órán belül részletes árajánlattal. Facebookon is megtalál bennünket. telefonon: bizalommal, állunk rendelkezésére! Tisztelettel : Lukács Gábor
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gyuri
Konyha kicsempézéssel bíztam meg őket. Rettentő silány munkát végeztek, nagyon sok pénzért. Először is az egész munkát úgy hagyták ott, hogy a felhelyezett csempék tiszta ragasztósak voltak, a szélük nem volt szépen megcsinálva, a fal tiszta ragasztó volt és nem volt lecsiszolva. Amikor ezt jeleztem, akkor visszajött az egyikük megcsinálni nagy nehezen, de utána még mindig borzalmasan nézett ki, kellett külön festőt hívnom aki rendbe tudta szedni. Aztán, amikor a csempék megszáradtak jöttek is asztalosok a konyhát összeszerelni, akkor jöttek ki a borzalmas nagy szarvas hibák: - Szilikonozás a széleken ronda lett. - A csempe felrakás vízszintesen ferde lett. - A fugázás borzalmas lett. Van ahol kicsit több, van ahol kevesebb anyag van benne. Ez a konyhapultra szerelt súrlófényben nagyon szembeötlő. - A pont, ahol csempék találkoznak nincsenek szinkronban, tehát sem a sík, sem a szint nem jó. Teljesen rosszul rakták fel a csempéket - Több helyen az egyik csempe kintebb van mint a másik, ez érezhető, ha végighúzom ott a kezem. - Mindenhol el lett méretezve a csempe felrakás, emiatt följebb kellett tenni a konyhabútort. Az egyik oldalon pedig a munkalap 1 centivel eláll emiatt. - Sok helyen üreges a csempe (kopog), tehát nem került mögé megfelelő mennyiségű ragasztó. Amikor hívtam őket, hogy jöjjenek vissza javítani a hibákat többször fel sem vették, kinyomtak, vagy csak írtak üzenetet, hogy később majd visszahívnak. Aztán jelezték, hogy kártérítést fizetnek amit sikerült a munkadíj majdnem felére feltornászni (100 ezer forint), de ez nem kárpótolja azt, hogy tönkretették a több millió forint értékű gyönyörű konyhámat az értékelhetetlen burkolási munkájukkal. Senkinek nem ajánlom őket, kritikán aluli, silány munkát végző, megbízhatatlan cég! Kerüljétek nagyon messziről!
Szaki válasza:
Köszönöm a nagyszerű kommentet . Szerencsére a lényeg maradt csak le a történetből. Szívesen csatolnék képet az elvégzett munkáról de a rendszer itt nem engedi nem engedi. Viszont a cég facebook oldalán ez megtekinthető. köszönöm
Violetta
A munka ma kezdődik, tehát arról nem tudok még nyilatkozni. Viszont szimpatikus, hogy gyorsan válaszolt, gyorsan jött és felmért és másnapra ott volt az ajánlat, ami elsőre korrektnek tűnik. Valamint igyekszik olyan megoldásokat találni, ami kíméli a pénztárcámat.
Szaki válasza:
Köszönöm
Zsuzsa
Korrekt, segítőkész szakemberek. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönöm.
István
Megbízható, pontos, gyors. Udvarias. Minden úgy történt, ahogy megállapodtunk.
Szaki válasza:
Köszönöm
Zsaklin
Nagyon szépen dolgoztak, rugalmas volt az időpontokat illetőleg. Minden felmerülő kérdésünkre profi szakmai választ kaptunk.
Szaki válasza:
Köszönöm
Annamari
Gyors volt és segítőkész, megoldotta a problémám.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Teréz
Megbízható, gyors, rugalmas volt és segítőkész. Pontosan, szépen dolgozott. Laminált padlót kellett lerakni, de a választásban, vásárlásban is segített.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Szépen, megbízhatóan dolgozik
Szaki válasza:
köszönöm
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Gergő
Eltűnt, nem fejezte be a munkát. Telefonhívásokra nem reagált már. Ha megbízná Gábort, arra figyeljen, hogy csak a munka végén fizessen! Falazással, vakolással, egyéb kőműves munkákkal bíztam meg, amit félbe hagyott a társával és eltűnt. Hosszú hétvége jött és előtte arányosan kifizettem, a megbeszélt időpontban már nem jelent meg, telefont nem vette fel, vissza nem hívott. Csalódás mert rendes embernek tűnt.
Szaki válasza:
Üdvözlöm! Köszönöm a kommentet. Az előző munka jó hozzászólását úgy látom már törölte is. Amikor a létrán állva dolgoztam Ön pedig lentről ordibált, hogy miért nem azt csinálom amire még sem egyeztünk , majd közölte nem kell aggódni kifizeti . De aztán amikor az elszámolásra került a sor akkor fintorgás és alkudozás kezdődött.
Iván
Még nincs befejezve, most nem tudom megitélni
Gábor
Korrekt, megbízhazó
Szaki válasza:
Köszönöm
Peti
Rugalmas, megoldja. Ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm
Piros
Segítőkész, pontos, korrekt ár és munka.
Szaki válasza:
Köszönöm
Emese
Kiváló kommunikációs,gyors munkavégzés,kedvező áron
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon pontos felmérést végzett, korrekt ajánlat és munka. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Szaki válasza:
köszönöm
Gyuri
Kádbeépítést végzett nálam, végig korrekt volt, időben érkezett, az elszámolás is korrekt volt, odafigyelt a bontásra is, hogy ne sérüljön semmi. Alapos, kulturált csapat, ki is takarítottak maguk után.
Szaki válasza:
köszönöm
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Ezermester 5 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Kertész 2 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 2 megbízás Melegburkoló, parkettázás 8 megbízás Takarítás 3 megbízás Bútorszerelő 1 megbízás Épületbontás 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Térkövezés 1 megbízás Burkoló 14 megbízás Kőműves 17 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás