FOGADOK MUNKÁT
Krasznai  András Magánvállalkozó
Krasznai András Magánvállalkozó
99
Megbízás

16 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 47404

Minősített jószaki

Rólam

Kedves érdeklődő köszönöm figyelmét Ha a referenciáim és a vélemények alapján elnyertem bizalmát kérem hívjon bizalommal ha nem veszem fel vissza fogom hívni A szakemberek tanulták(szakmunkás bizonyítvány) és nem eltanulták a szakmájukat. Teljes körű lakás és családi ház felújítás . Festés-mázolás-tapétázás (segítünk pakolni ) Víz-Gáz-központi fűtés szerelés Villanyszerelés Hideg és meleg burkolás(vinyl,PVC,régi parketták felújítása) nyilaszárók beépítése igény szerint ablakkal együtt. térkövezés igény szerint térkövel együtt (a térköre kedvezményt biztositunk) kőműves munkák Vállalunk épületbontást Természetesen számlaképesen Köszönöm,hogy bizalmával meg tisztel . Tisztelettel és köszönettel Krasznai András
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Finta Gábor
Szakértelem
András
SOS munkáról volt szó! Ő vállalta leggyorsabban.Az első beszélgetéstől számítva 4-nap és kész is volt!
Jankai Csilla
Mind az árral, mind az elvégzett munka minőségével teljesen elégedettek voltunk. Nem késtek, a munka folyamatos volt, szakszerű. Korrekt, dolgozni szerető, a minőségre gondot fordító csapat.
Szaki válasza:
Kedves Csilla! Magam és kollégáim nevében nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Bea
Az igért időre érkezett, szakszerűen járt el.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Laci
Pontos, preciz munkavégzés.
Gabriella
Két hete a JóSzaki oldalán találtam rá Krasznai András vállalkozóra, és megállapodtunk, hogy parkettacsiszolást és egyéb apró javító munkákat elvégez egy 100 nm lakásban. Köszönöm a JóSzakinak ezt az igazán hasznos ajánlatot. Krasznai András kiváló, precíz munkát végzett a vállalt időn belül, ráadásul elfogadható, tisztességes áron. A jó munka, megfelelő árajánlat, pontosság és többféle munka egyidejű elvégzése mellett nagyon fontosnak tartom a rendkívül tiszteletteljes jó modort és őszinte segítőszándékot, ami még jellemző rá. Hasonló munkák elvégzésére feltétlenül ajánlom az ismerőseimnek.
Szaki válasza:
Kedves Gabriella nagyon megtisztelő a véleménye kollégáim nevében is köszönöm szépen . Tisztelettel és köszönettel András
Szécsi Szilvia
A Joszaki oldalról kerestem fel. Nagyon szép munkát vegeztek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Szilvia
Hámori Etelka
Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával. Korrekt árajánlat, , precíz, szakszerű munka. Segítőkész, közvetlen emberek, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Etelka.
Mayer Zoltan
Öreg háznak a vízszigetelését oldották meg gyorsan és precízen. Rugalmasak és jószakik! Köszönjük a munkátokat!
Szaki válasza:
Kedves Zoltán megtisztelő a véleménye valamennyi munkatársam és a Zoltán nevében is köszönöm.
Fekete Máté
Az elejétől a végéig teljes korrektség jellemezte. Gyors és precíz munkát végeztek, még az apró kéréseinkre is kivétel nélkül odafigyelt. Ráadásul a bútoraink harmadikra való felcipelésében is segítettek. Csak ajánlani tudjuk, és a jövőben csak őt fogjuk hívni. Köszönjük! Fekete Béla, Fekete Máté, Fekete Zsuzsanna
Szaki válasza:
Kedves Béla Máté és Zsuzsanna nagyon szépen köszönöm az értékelést kollégáim nevében is . Megtisztelés volt önöknek dolgozni.
Márton Zsuzsanna
Megbízható, korrekt munkavégzés, előzetes árajánlat (lehetne olcsóbb), pontos elszámolás, szép, tiszta munka. Köszönöm. Márton Zsuzsa
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést a kollégáim nevében is. A következő megrendelésénél 10% kedvezményt biztosítok a munka díjból (az elhúzódó bádogozás miatt) Tisztelettel és köszönettel Krasznai András
Zsuzsanna
Szobafestőt kerestem és a leírt vélemények alapján esett a választásom Andrásra, aki az általam megrendelt munkát azóta el is végezte. Megbízható, pontos, precíz, gyors szakember, akinek az árajánlata is korrekt volt. Maximálisan meg vagyok elégedve vele és kollégáival. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Zsuzsanna.
Gojákné Bogdán Mária
Úgy csinálták meg a fürdőszobámat,hogy nem tartózkodtam otthon. András ízlésére hagyatkoztam,amit nem bántam meg. Mindent kicseréltek a romos fürdőszobából,csoda szépet varázsoltak,kb 2 hét alatt! Bármilyen kérésem volt,amit telefonon beszéltem meg Andrással,azt teljesítették. Köszönöm a gyors,precíz munkátokat!!Mindenkinek ajánlani tudom! remélem hamarosan találkozunk egy festés alkalmából :) András!Szuperek vagytok..kívánom hogy sok kuncsaft keressen benneteket :) !!!!
Szaki válasza:
Munkatársaim nevében is köszönöm a megtisztelő értékelésedet. Köszönöm a megtiszteltetést.
Reisinger János
Teljes mértékig elégedett vagyok, Krasznai Andrással és a munkatársaival. Precíz, pontos emberek, precíz, pontos munka. 54 nm lakásomat festették, mázolták. Korrekt árajánlatot kaptam, ami megfelelt nekem. Az elvégzett munkával is maximálisan elégedett vagyok. Nagyon szép munkát végeztek. Krasznai András jó szakember és a munkatársai jó szakemberek. Mindenkinek szívből ajánlom.
Szaki válasza:
Nagyon Kedves János köszönjük szépen.
Szabó Boglárka
Teljes mértékig meg vagyok velük elégedve. Pontos, precíz, kiemelkedő munkát végeztek. Minden helyiségben teljesítették azt amit kértem, de vittek bele egy kis egyediséget is. A munkálatok gyorsan folytak, és rengeteg segítséget kaptunk a cipekedésen át, egészen a legkisebb dolgokig. Kiemelkedő munkájuk mellett, ki kell hogy emeljem az egész folyamat hangulatát. Sokan mondják hogy a festőket, vizeseket, és mindenkit aki a házukon dolgozik, csak kétszer szeretik, amikor jön és amikor megy. Erre ők sikeresen rácáfoltak. Humorosak voltak, kedvesek és nagylelkűek.Teljes szívemmel tudom ajánlani őket, mind munkavégzés, mind személyiség szempontjából.
Szaki válasza:
Nagyon kedves Boglárka a munkatársaim nevében is köszönöm a megtisztelő értékelést.
Ajánlatkérő
Helyesbítek, a helyettese felhívott és megbeszéltünk mindent. Jobbulást kívánok!
Szaki válasza:
A férjem kórházban van ha jól tudom megbízta a helyettesét hívjon fel mindenkit.Elnézést
Imre Szabolcs
Esztétikailag kiváló, precíz munkát végeztek a lakásfelújítás során, rengeteg szakember segített a különféle területeken, rugalmasan. Apróbb szerelési, pakolási munkákban is segítőkészek voltak, elégedettek vagyunk.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm minden kollégám nevében.
Pozsonyi Attiláné
Tisztelt Olvasó!!!! Számomra öröm és megtiszteltetés volt,hogy Andrást megismerhettem. Festés előtt álltunk egy pénteki nap,sajnos a festő nem jött a megbeszélt időpontra,így a Jószaki oldalon találtam rá Andrásra,aki aznap este eljött és megbeszéltük a problémát és azonnal szervezte le nekünk a festést másnap reggel 8-ra.A kollégái nagyon pontosak,megbízhatók,szépen igényesen kivitelezték a festést,így a parketta le rakása hétfőn kivitelezhetővé vált.Összességében nagyon megvagyunk elégedve a férjemmel,s örülünk annak,hogy a mai gazdasági helyzetben még vannak megbízható szakemberek.Én csak ajánlani tudom András és csapatát,egy igaz embert ismerhettem meg.A további munkák során is csak Őt fogjuk megkérni.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kollégáim nevében is az értékelést és a bizalmat. Tisztelettel és köszönettel Krasznai András
Ajánlatkérő
Udvarias, szakszerű és rugalmas szakember, szívesen alkalmaznám újra.
Szaki válasza:
Köszönöm Dr-úr kollégáim nevében is.
Zsófia
Teljes mértékben elégedett voltam.
Rita
Teljes mértékben elégedett voltam.
Ádám
Maximálisan elégedett vagyok, az elvégzett munkával. Köszönöm szépen.
Ildikó
Minden rendben ment, nagyon szépen köszönöm a munkáját.
Szaki válasza:
Nagyon kedves kollégám nevében is köszönöm.
Zoltánné Kiss
Abszolút megbízható, pontos, teljes mértékben segítőkész. Nagy előny, hogy nálunk ugyan festés volt, de apróbb asztalos vagy éppen villanyszerelési munkákra is hoz szakembert. Nem utolsó sorban az ár is kedvező.
Szaki válasza:
Nagyon kedves köszönjük szépen.
Gergely
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Maár Gergely
Csak ajánlani tudom. Korrekt, precíz,gyors. És segítő kész más felújítási munkákban is. Köszönöm
Szaki válasza:
köszönöm Gergely
Meixner András
Dolgoztak nálam is. Csak jót tudok mondani róluk. Nem volt olyan kérés, amit ne teljesítettek volna, ráadásul a megbeszélt határidőre! Mindenkinek ajánlom őket! Meixner András
Szaki válasza:
Köszönjük András nagyon kedves
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Szabó Hajnalka Éva
Gyors,megbízható szép munkát végeztek,csak ajánlani tudom .Ezúton is köszönjük!
Szaki válasza:
Nagyon kedves Tibor nevében is köszönöm.
Kriszti Lázsóné Misszy
Gyors, pontos, kedves, segítőkész és megbízhatóak! Köszönöm a precíz munkát 😊 Bátran ajánlom mindenkinek! Szuperek vagytok!
Szaki válasza:
Nagyon kedves köszönöm
Gábor
Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm Tibor nevében is.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kollégám nevében is.
Burán Edina
SOS gyors és korrekt segítséget kaptunk tőlük. A legnagyobb baj kellős közepén a hívásunkra azonnal jöttek és precíz munkát végeztek nagyon korrekt áron. Segítőkész, kedves, megbízható szakemberek! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Köszönjük szépen nekik a segítséget!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen minden kollégám nevében.
Horváth Erzsébet
Négy szintes társasházat festettek,mázoltak illetve másfél méter magasságig olajlábazatot festetek ki nálam 9 nap alatt,plusz a lépcsőház lépcsőinek burkolását illetve a pihenő rész burkolását is ők végezték el. Mind a munka minőségével mind a hozzáálással maximálisan meg voltam elégedve. Ár-érték arányban is a legjobb választás. Bátran ajánlom! Biztos vagyok benne ,hogy a későbbiekben is őket fogom hívni a különböző felújítási munkálatokra. Köszönöm a precíz és gyors munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm Erzsike a kollégáim nevében is kedves vagy.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázvezeték szerelő 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 10 megbízás Bádogos 1 megbízás Gipszkarton szerelés 8 megbízás Szobafestő, tapétázó 40 megbízás Burkoló 14 megbízás Kőműves 19 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Vízszerelő 7 megbízás