FOGADOK MUNKÁT
Kővári Imre
Kővári Imre
14
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 64283

Rólam

Három területen vagyok profi: - Egy évtizede foglalkozom matematika és infromatika tanítással, eddig egy diákom sem bukott meg. Ezenkívül vállalok házifeladatokban és egyéb beadandókban való segítést. A tanítás online és személyesen is történhet. A matematikus diplomám mellett informatikus diplomával is rendelkezem. Immár 6 éve foglalkozom az infromatika több területével, így programozással, üzemeltetéssel és üzleti folyamatokkal. - Jelenleg rendszerszervezőként dolgozok egy nagy cégnél, vagyis üzleti folyamatokra keresek optimális informatikai megoldásokat, alkalmazásokat és módszereket. Ezek miatt sokrétű informatikai (pl. adattisztítási, adatbázistervezési, alkalmazásfejlesztési, infrstruktúra tervezési, ...) és üzleti (pl. bérszámfejtési, kontrollling, pénzügyi és számviteli, ...) tudást sajátítottam el az évek alatt különböző projektben való támogatásban. - Szoftveres segítséget tudok nyújtani számítógépeddel kapcsolatban, ha új legális windowst szeretnél, gyorsítani a gépeden, eltávolítani a felesleges és kártékony tézőket és minden más használatban felmerült problémával kapcsolatban. Hardveres javítást az évek tapasztalata miatt nem vállalok!
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Az hogy egy megbizhatatlan ember mert sem nem jelntkezett még csak annyit se hogy nem vállalom . javaslom töröljék a szaki listából
Mónika
A jelentkezésem után nagyon gyorsan felvette velem a kapcsolatot, mindent meg tudtunk beszélni, kellően rugalmas. Mivel oktatásról van szó, a "munka" folyamatos, eddig meg vagyunk elégedve a szolgáltatással.
Ajánlatkérő
Nagyon hamar megoldotta a hibát, jó szakember és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Rugalmas
Ajánlatkérő
Nem volt olyan dolog ami nem tetszett, a megbeszélt dolgokat a megbeszéltek szerint kiviteleztük.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Matektanár 13 megbízás Rendszergazda, informatikus 1 megbízás Laptop szervíz 0 megbízás