FOGADOK MUNKÁT
Kovács Attila
Kovács Attila
84
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Érd és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 70855

Minősített jószaki Jószaki

Kovács Attila

Megbízható és gyors, 30 éve a szakmában, kis szerelési munkától a komplett hálózat kiépítésig. Csőtörés helyének megállapítása műszeres beméréssel.Fűtési rendszerek gépi átmosása,duguláselhárítás,csatornarendszerek kamerás vizsgálata, dugulás helyének műszeres megállapítása.A feltüntetett munkadíjak tájékoztató jellegűek, mivel minden munka egyedi, megbeszélés alapján adok árajánlatot.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Móni
Rendkívül meg voltunk elégedve a munkájával, minden felmerülő problémát rugalmasan meg tudott oldani, emberileg is nagyon kedves, korrekt. Nagyon jó szakember, sok hasznos tanácsot ia adott, biztos őt fogjuk máskor is hívni!
Árpád
Komoly
Tamás
Hamar, önállóan, és profi módon megoldották a problémát, a munkára garanciát vállaltak, és azóta is minden remekül működik. :) A jövőben is Attilát fogom elsőként keresni, és nagyon jó szívvel ajánlom másoknak is!
Ajánlatkérő
Nagyon megbízható,gyorsan reagált,mindent megoldott,amire felkértem.Csak ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Még nem vagyunk a végén, de eddig korrekt.
Ajánlatkérő
Önmagában álló zuhanytálca ki- és beszerelése, újra szilikonozása miatt kerestem meg őket, mivel a zuhanytálca alól zuhanyzás után mindig folyt a víz. Már az egyeztetés során is érthetően elmagyarázták, mi lehet a baj, és mi fog történni, emiatt elnyerték a bizalmam. Másfél héten belül tudtak érkezni, és kifogástalanul elvégezték a munkát.
Ajánlatkérő
Már az árajánlatkérés másnapján felvette velem a kapcsolatot. A megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a kért munkát gyorsan és szakszerűen elvégezte.
Benkő Gabriella
Hatekony kommunikacio, korrekt szolgaltatas korrekt aron
Péter
Megbízható, korrekt, lelkiismeretes szakember, aki nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel végzi el a rábízott munkát.
Szimjanovszki Emil
Attila és kollégája gyorsan és normális áron megoldotta egy másik duguláselhárító szaki hibáját (bennragadt csőgörény). Máskor is őt fogom választani.
Révész Kata
Nagyon gyors megbízható becsületes nagyon jó szakember
Ajánlatkérő
Attila és csapata a munkát a megbeszéltek szerint, korrekt áron, gyorsan, a váratlanul felmerülő problémákat megoldva végezte el. Abszolút megbízható, pontos, segítőkész. Nem volt fennakadás a kommunikációban, az üzeneteimre minden esetben rövid időn belül választ kaptam. Csak ajánlani tudom!
Attila
A megbeszélt időpontban megjelent és a munkát gyorsan korrektül elvégezte. Egy munkájára igényes szépen tisztán dolgozó szakembert ismertem meg személyében. Ezúton is köszönjük szépen! Mindenkinek ajánlom!
Anna
A negbeszelt időben érkezett. Precíz, pontos, korrekt szakember.
Csilla
Rövid időn belül, rendben megoldotta a feladatot.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Gyors es pontos.
Mihala Anna
Precíz pontos, megbízható. Könnyű kommunikáció, gyors munkavégzés. Igényes a munkájára és a környezetére is. Teljes mértékben meg voltam vele elégedve csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Pontosan megjelent és felmérte a feladatot, mindig könnyű volt emailben elérni, gyorsan reagált. Szépen dolgozott, mindig pontos volt - árfekvésben pedig kedvező.
Mónika
Segítökész,gyors válasz. Pontos munkavégzés. Jó ár - érték arány
Ajánlatkérő
pontos érkezés, precíz munkavégzés
Laci
Rögtön reagált a megkeresésre, gyorsan jött, korrekt munkát végzett, számla, garancia kérés nélkül. Ő és kollégája egyaránt szakszerűen, gondosan-és tisztán- dolgozott. Az én esetemben nem tudok negatívumot említeni.
Tamás
Az ajánlatkérést követően rövid időn belül reagált. Gyors felmérése az általam kért munkának és ezt követően hamar érkeztek. Az elvégzett munkával és a hozzáállással teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
korrekt, gyors a munkában és kialkudott munkadíjban is. Sajnos a munka ellenőrzését nem végezte el (jók-e a tömítések, stb.) ezért vissza kellett hívnom javításra.
Ajánlatkérő
Precíz szakember, megbeszélt időpontban megjelent és gyors, korrekt munkát végzett. 👍
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható, jó szakember, korrekt árakkal.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, korrekt munka volt.
Szabó Istvánné
Pontos és kiváló munkavégzés korrekt áron.
Ajánlatkérő
Korrekt, segítőkész, gyors munkavégzés.
Zita
Nagyon gyorsan megkeresett e-mailben, majd telefonon is, amit akkor nem tudtam felvenni. SMS-ben is értesített. A problémámat gyorsan megoldotta. Mindenki szívesen ajánlom.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben érkezett. Gyors, pontos, precíz szép munkát végez. Ajánlom mindenkinek, aki profi vízvezeték-szerelőt keres korrekt áron.
István
Gyorsan reagált, kimondottan jól kommunikált és könnyen megoldotta a problémát (szelep javítás). Számlát szó nélkül adott, valamint a további munkák kapcsán egy korrekt árajánlatot. A maszk használatra is ügyeltek. Ezek alapján szívesen ajánlom másnak is.
Péter
profizmus, gyorsaság,
Portal Felhasznalo
Szakszerű , megbízható szakember . Többször volt nálunk , mindig kiváló munkát kaptunk,meg vagyunk elégedve. Köszönöm.
Tünde
Csak erősségei vannak, emberséges, gyors, kitűnő munkát végez, reális árai vannak.
Tünde
Fürdőszoba összefolyó cső eldugulása miatt hívtam Kovács urat és munkatársát. Nem csalódtam, fél óra alatt megoldották, nagyon ügyesen. Elmondása szerint mindig az egyszerűbb megoldással kezdik, és nálunk ez be is vált. Így nem került plusz fölösleges költségekbe. Nagyon jutányos áron dolgozik, és kitűnően. A munkatársával együtt tisztességes, korrekt, kedves, sok mindent meg tudtam vele beszélni, csaptelepek, szivattyú ügyben is szuper infót kaptam tőle. Mindenkinek szívből ajánlom, azóta már 3 ember kérte el az elérhetőségét tőlem. Csak jót tudok mondani róluk és az elvégzett munkájukról!!!
Csilla
Délutánra vártuk és délelőtt még felhívott pontosítani,mikor fog odaérni. Megoldották a nehéznek tűnő problémát,jó szakemberek.
Kurdi Ferenc
Attiláék egy kádcserére kértük fel, amit pontosan, precízen meg is csináltak. A munkájuk tökéletes volt, emellett pontosak, megbízhatóak és kedvesek voltak. A hab a tortán, hogy mindezt nagyon kedvező áron végezték el... Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem is kérdés a maximális "pontszám" :-)
Tihanyi Zoltán
Korrekt, pontos és rugalmas csapat. Szépen dolgoznak és értenek is hozzá. Mindenkinek ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Minden úgy volt ahogyan az ajánlatot megtette felém.
Eszter
Gyors, rugalmas, informatív
Pelbát Levente
Szépen dolgoztak, elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt,nagyon kedves szaki:) Hamar kijött a helyszínre és mindent gyorsan és nagyon jól megcsinált. Ajánlom mindenkinek őt !
Deme Mihàly
Korrekt szaki. Hívásom után 1 órával a hibát kijavította. Ritka!!!! Csak ajánlani tudom.
Szikszai Tibor
Nagyon korrekt! Megbízható, tiszta, rendes munkát végez. Pontosan érkezett, a megbeszéltek szerint, kamerás felvételt készített, amit a biztosító, kárenyhítés miatt elfogadott. Számlaképes, precíz szakemberek. Csak ajánlani tudom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 70 megbízás Fűtésszerelés 11 megbízás Duguláselhárítás 3 megbízás