FOGADOK MUNKÁT
Kóti Richárd
Kóti Richárd
3
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - IV. kerület és 150 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Szia, Kóti Richárd vagyok. 2016-ban kezdtem el hobbi szinten fotózással foglalkozni, de hamar rájöttem, hogy több van bennem minthogy csak időkitöltésként gondoljak rá. Így hát elkezdtem tágítani tudásomat, ami a mai napig tart, és azóta is szeretem. Hiszem, hogy a mostani rohanó világban a fénykép, ha csak egy kis időre is, de megállít minket, betölti múltbéli igazi szerepét. Egy fénykép érzelmeket sugároz, információt közvetít. Véleményem szerint egy jól komponált fotó segítségével tudjuk a legjobban átélni a pillanatot, amikor megáll az idő. Örökítsük meg együtt.
Mutass többet

Áraim

Esküvő fotózás - normál csomag

119 900 Ft / alkalom
A csomag tartalma: -jegyesfotózás egy külön napon -szertartás (polgári vagy templomi) -csoportképek a szűk családdal és barátokkal -buliiii -500-800 db utómunkázott fénykép mindezt 8 órába sűrítve :) (AJÁNDÉK fotónyomtatási lehetőség a helyszínen 50 db képig!)

Esküvő fotózás - teljes csomag

169 900 Ft / alkalom
A csomag tartalma: -jegyesfotózás egy külön napon -szertartás (polgári vagy templomi) -csoportképek a szűk családdal és barátokkal -Kreatív fotózás aznap a helyszínen vagy annak közelében -buliiii -Több, mint 800 db utómunkázott fénykép mindezt 12 órába sűrítve :) (AJÁNDÉK fotónyomtatási lehetőség a helyszínen 100 db képig!)

Portré fotózás

15 000 Ft / egység
Minőségi portré fotó készítése önéletrajzhoz, weblaphoz, social media felületre, társkereséshez, céges kiadványokhoz, bármilyen bemutatkozó anyaghoz.

Ingatlan fotózás

37 500 Ft / kiállás
Eladásra/kiadásra szánt ingatlanok prémium minőségű képeit készítem el. Legyen szó panel lakásról, kerttel rendelkező házról vagy akár nyaralóról. Az elkészült képeket fényfestéssel* készítem el, majd a retusálást követően nagyon rövid határidővel adom át a megrendelőnek. *konyha nyelvre fordítva: a szobákat körbe vakuzom, amíg a fényképezőgép állványon van, majd minden egyes képről a fontosabb fényeket egyetlen egy képre összemontázsolom. Az itt megjelent képeim mindegyike ezzel a technikával készült.

Szertartás fotózás - mr csomag

33 900 Ft / kiállás
Ha csak a szertartást szeretnéd megörökíttetni, akkor Neked szól ez az esküvői csomag, mely csak a szertartást foglalja magában, a csoport és páros fotókat a szűk családdal és barátokkal. Kb. 1,5 óra jelenlét.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mnemosyne
Türelmesnek tűnt, de várakozásaim ellenére nem volt kreatív és a képek sem közelítették meg azt a munkát, amit referenciaként mutatott. Sima képeket kaptunk egy jó géppel. Semmi művészi, semmi beállítás, mintha egy rokon készítette volna. Pénzért.
Szaki válasza:
Kedves Mnemosyne! Nagyon sajnálom, hogy képeim többsége nem nyerte el tetszéseteket.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 3 megbízás Ingatlanfotózás 0 megbízás Esküvői fotós 0 megbízás