FOGADOK MUNKÁT
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó
5
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Békés és 65 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 57618

Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan vállalkozó, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni, magas minőséggel és garanciálisan? Segítünk háza felújításában.Keressen minket bizalommal. Ingyenes konzultációval várjuk. Gépekkel, szerszámokkal rendelkező csapatommal komplett felújítást vállalunk számlaképesen! Ön meg álmodja és mi teljesítjük! Teljes körű lakásfelújítás - Részmunkák: - Ajtó,ablak ,nyílászárók beépítése - Festés-mázolás-tapétázás - Laminált padló lerakása - Árajánlat készítés - Betonozás - Térkövezés - Bádogozás - Hőszigetelés - Takarítás - lakások, ingatlanok takarítása - Ács munkák - Bontás - Kerítések ki építse - Homlokzat felújítás - Gipszkarton szerelés Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal! Keressen bizalommal, hogy a lakásfelújítás munkáiban segíthessünk: Koszta Olivér Elérhetőségem : Tel: 0620-531-79-65
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Horváth Leona
Teljesen elégedett vagyok,gyönyörű munkát végeztek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Úgy gondolom , hogy az eltérés az abból adódhat, hogy hány rétegben számoltak glettelést . Saját véleményem szerint tapéta alá nem szükséges telibe glettelni . Megfelelő glettelés 3 rétegben és megfelelő csiszolással mélyalapozás után mehet a tapéta. A tapétázás ára pedig attól függ, hogy milyen tapétát szeretne a megrendelő . ”

1

2022. 12. 23.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Természetesen, hogy ha nem sérült a gipszkarton akkor meg lehet oldani bontás nélkül megfelelő kezeléssel. Hívjon bizalommal és szívesen segítek .”

0

2022. 12. 23.

Téglafal felhúzva, de melyik a jobb: gipszkartonozás vagy vakolás? Melyik az olcsóbb? És mivel babaszoba lesz: melyik az egészségesebb?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Mindenféleképpen a gipszkartont ajánlom. Árilag is olcsóbb és persze szerintem egészségesebb is mivel nem lesz saletromos se dohos . A fal tud mögötte szellőzni és sokkal szebb a felület is .”

0

2022. 10. 27.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 2 megbízás Kőműves 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Ács 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Takarítás 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Betonozás 0 megbízás