FOGADOK MUNKÁT
Konka Péter e.v.
Konka Péter e.v.
5
Megbízás

4 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Villanyszerelés: Vállaljuk családi házak, lakások, ipari létesítmények villanyszerelési munkálatait a kissebb átalakitásoktól kezdve, egészen a teljesen új elektromos hálózat kiépítéséig. Biztonságtechnika: Riasztó, kamera, beléptető, tűzjelző, kaputelefon, kaputechnikai rendsszerek telepítése magán és vállalatai ügyfelek részére.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Rugalmas időpont egyeztetés. Pontos, tiszta munkavégzés. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, maximálisan ajánlom a szakembert!
Zsoka
Minden rendben volt, alaposan és lelkiismeretesen végezte el a munkát. Jól érthetően kommunikált az aktuális megoldandó munkáról és az esetleges bővítési lehetőségekról. Korrekt ár/érték arány. Jó szívvel tudom ajánlani.
Cike
Csak pozitiv véleményt tudom mondani. Szakmailag kifogástalan munkák végzett, pontosan érkezett és roppant barátságos ember Mindenkinek csak ajánlani tudom
Dóri
Kifogástalan munkát végzett, nem próbált drágább ötletre rábeszélni, időben érkezett, korrekt áron, elvégezte a feladatot a megbeszélt idő alatt, nem tett kárt semmiben. Nyugodt szívvel bárkinek ajánlom, mi is elmentettük a telefonszámát és a jövőben is számítunk rá.
Mónika
Magas szakmai színvonalon és korrekt áron dolgozik. Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Gyors, pontos tiszta munka. Ajánlom mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 4 megbízás Kaputelefon szerelés 1 megbízás Biztonságtechnika 0 megbízás Automata kapu 0 megbízás Riasztó szerelés 0 megbízás