FOGADOK MUNKÁT
Konka Péter e.v.
Konka Péter e.v.
6
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 83377

Konka Péter e.v.

Villanyszerelés: Vállaljuk családi házak, lakások, ipari létesítmények villanyszerelési munkálatait a kissebb átalakitásoktól kezdve, egészen a teljesen új elektromos hálózat kiépítéséig, okos házig. Biztonságtechnika: Riasztó, kamera, beléptető, tűzjelző, kaputelefon, kaputechnikai rendsszerek telepítése magán és vállalatai ügyfelek részére.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, precíz.
Ajánlatkérő
Rugalmas időpont egyeztetés. Pontos, tiszta munkavégzés. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, maximálisan ajánlom a szakembert!
Zsoka
Minden rendben volt, alaposan és lelkiismeretesen végezte el a munkát. Jól érthetően kommunikált az aktuális megoldandó munkáról és az esetleges bővítési lehetőségekról. Korrekt ár/érték arány. Jó szívvel tudom ajánlani.
Cike
Csak pozitiv véleményt tudom mondani. Szakmailag kifogástalan munkák végzett, pontosan érkezett és roppant barátságos ember Mindenkinek csak ajánlani tudom
Dóri
Kifogástalan munkát végzett, nem próbált drágább ötletre rábeszélni, időben érkezett, korrekt áron, elvégezte a feladatot a megbeszélt idő alatt, nem tett kárt semmiben. Nyugodt szívvel bárkinek ajánlom, mi is elmentettük a telefonszámát és a jövőben is számítunk rá.
Ajánlatkérő
Magas szakmai színvonalon és korrekt áron dolgozik. Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Gyors, pontos tiszta munka. Ajánlom mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 5 megbízás Kaputelefon szerelés 1 megbízás Riasztó szerelés 0 megbízás Biztonságtechnika 0 megbízás Automata kapu 0 megbízás