FOGADOK MUNKÁT
Kökény Miklós
Kökény Miklós
14
Megbízás

16 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 255 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 50649

Kökény Miklós

Több éves tapasztalatal rendelkezem
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Daniella Thaler
Nagyon elegedett vagyok. Mar telefonon nagyon közvetlen es korrekt volt, rögtön elvallata es elkezdte a munkat, normalis elfogadhato aron. Gyors, preciz, korrekt, öszinte es megbizhato. Örülök, hogy öt valasztottam es mindenkinek csak ajanlani tudom! Köszönöm ezuton is Miklos a gyors munkat!
Ajánlatkérő
Fotó alapján adott árajánlatot, a helyszínen derült ki, hogy drágább lesz. Ezt leszámítva korrekt munkát végzett.
Szaki válasza:
Aza baj hogy azt el felejtete oda írni hogy azért lett drágább mert azt mondta fák közt 1 vezeték megy helyszinen ki derült 3 vezeték megy és a 4db fa olyan közel volt egymáshoz hogy össze voltak növe és még azért lett drágább mert fell darabolást helyszinen beszéltünk meg az nem volt benne a meg álapodásban.
Noszlopy László
segítőkész - vidékről, messziről jöttek
Péter
megbízható, a megbeszélt időpontban ott volt, mindent elintézett.
Eva
A telefonos megbeszélés segített a szakmai részleteket letisztázni. Fia és 2 társa jött a munkát elvégezni. A munka során extra feladatok jöttek elő, ezért közös megegyezés alapján változott az ár. Ők is igyekeztek alkalmazkodni az új feladatokhoz és elvégezték azt a munkát is, ami előre nem volt megbeszélve. A fiatalemberek kitartóan dolgoztak az ólak lebontásán, fa fűrészelésén.
Ajánlatkérő
Az erőből történő munkát elvégzik, azonban a részletekre nem figyelnek oda. Nagyon nagy szemetet hagynak maguk után. Az aláírt szerződést nem jól értelmezik, az utolsó napokon közlik hogy az abban leírtakat ők nem úgy gondolták, az egész tulajdonképpen félreértés. Amatőr csapat. Aki profi munkát szeretne, NE velük szerződjön.
Szaki válasza:
Ne haragudj de nem is dolgoztam magának
Gábor
Már megérkezéskor arról beszéltek, hogy többet kérnék a megállapodott összegnél. Közel a háromszorosát. Lealkudtuk, szerződést nem voltak hajlandók aláírni. Megígérték, hogy visszajönnek befejezni, de azóta sem láttuk őket. Többé nem is akarom.
Szaki válasza:
Ne haragudjon de nem is dolgoztam magának
Rezike
Miklós korrekt, megbízható szakember a csapatával együtt. A felvállalt munkát, a megbeszéltek alapján, precízen, pontosan elvégezte. Rugalmasan áll az extra kérésekhez is, a megbeszélt időpontnál hamarabb is bevállalta a munka egy részét.
Erika
Miklós pontos, precíz, udvarias szolgáltatást nyújtott nekem!Teljes mértékben elvégezte amit szerettem volna!! Megsem kellett szólalnom, becsületes, tiszta, profi szolgáltatást nyújtott, ami pedig a legfontosabb, amit elvállalt telefonon látatlanban!!Kiderült nagyobb lett a munka, mint amire gondoltunk, mégis megcsinálta és nem hagyott cserben!! Kökény Miklóst csak ajánlani tudom mindenkinek!! A jövőben is ha szükségem lenne szakira biztosan őt hívnám!! Aki igazán becsületes tiszta profi szolgáltatást szeretne magának, mindenképp a legjobb választás Miklós!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Lomtalanítás 4 megbízás Földmunka 3 megbízás Épületbontás 2 megbízás Betonozás 2 megbízás Fakitermelő 2 megbízás Térkövezés 1 megbízás Belsőépítész 0 megbízás