FOGADOK MUNKÁT
Kiss Júlia Lilla
Kiss Júlia Lilla
35
Megbízás

19 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Rólam

Matek korrepetálást vállalok kizárólag ONLINE, ami azt jelenti, hogy sehova sem kell elmenned otthonról. Az órák messengeren történnek. Általános iskla 5. osztálytól egészen 12.-ig tanítok, illetve érettségi felkészítést is vállalok. Matematikát tanítok egy speciális módszerrel, az óráimat nem csak "leadom", hanem precízen és következetesen építem őket fel, ezáltal a kitűzött cél könnyen és átláthatóan elérhetővé válik. Fontosnak tartom a szülőkkel a rendszeres konzultációt. Matematikából központi felvételire (4-6 osztályos gimnáziumba) és érettségire kidolgozott stratégia mellett készítek fel. Amennyiben felkeltettem érdekődését várom megkeresését. Mindnekinek jó tanulást! Kiss Júlia Lilla
Mutass többet

Értékeléseim

Dénes
Nincs amit ne szeretnék benne. Pontos , kemény ha kell, és nagyon gyorsan alkalmazkodott az én élet ritmusok hoz. Tehát az órák időpontja rugalmas nagyon is.
Ajánlatkérő
nincs panasz
Ajánlatkérő
Segítőkész, türelmes.
Ildi
Rugalmas,
Viki
Kedves , türelmes , de amennyire kell távolságtartó is a tanulásban .
Kata
rugalmas, kedves
Matyi
Nagyon kedves, szakmailag szuper. Kiváló kommunikáció.
Edit
Nincs
Ajánlatkérő
Ma beszéltünk előszőr telefonon , nagyon szimpatikus és rugalmas. Holnap lesz az első óránk, utána tudok értékelést írni róla!
Edit
Meg nem tudom , hogy milyen mert csak telefonon beszéltünk. Két ünnep között lesz próba óra. Akkor majd értékelem. Köszönöm!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Matektanár 34 megbízás Kémiatanár 1 megbízás Magyartanár 0 megbízás Angoltanár 0 megbízás Némettanár 0 megbízás