FOGADOK MUNKÁT
Kiss Bernát
Kiss Bernát
4
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XX. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 93178

Rólam

Kedves leendő Megrendelőm! Kiss Bernát vagyok. 30 év az építőiparban, megfelelő tapasztalat. Csapatommal teljeskörű lakásfelújítást vállalunk.(pl. glettelés, festés, gipszkartonozás, járólapozás, kőműves munkák, parkettázás, tetőjavítás stb.) Mi nem csak a képeken, hanem konkrét helyszíneken (ahol dolgoztunk) megtudjuk Önöknek mutatni a kész munkáinkat! Rövid határidővel dolgozunk!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A megbeszélt időre pontosan érkezett. Gyorsan, korrekt áron dolgozik. A megbeszélt határidőt betartotta. Jóminőségű munkát végzett, sőt még néhány apróbb munkát is elvégzett, ami az eredeti megbízásban nem szerepelt. Meg vagyok elégedve a munkájával!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Van olyan penészölő szer, ami nem vilagositja ki a falat, nem hagy semmilyen nyomot. Melyik a legjobb? Köszönöm.

Az én válaszom:

„Kedves Kiss Kriszta! Igen van. 2 félét is tudok ajánlani. Az egyik penészölő szer neve : Schimmel Stop A másiké pedig : Hanno Üdv :Kiss Bernát ”

1

2023. 01. 06.

Milyen festéket ajánlanátok fekete penész ellen? Olyan kell, ami meggátolja, hogy kiújuljon, mert évek óta küzdünk vele. Sajnos az előző két festés alkalmával a "szakik" nem tudták megoldani a penészesedés problémáját, pedig külön penészgátló alapozást meg penészgátló festéket vettek (nem tudom, milyet, mert el is vitték a maradékot)...Nagyon bosszantó, hogy egy éve festettünk ki, aztán megint itt a baj. A feleségem konkrétan elsírta magát tegnap. Ki ért ehhez igazán?

Az én válaszom:

„Kedves Vass Zoltán! Először is, ha száraz a penész, ronggyal vagy szivaccsal le kell törölni. Majd penészgátló oldóval lemosni. Utána pedig Héra penészgátló festékkel lefestetni. Természetesen ha szükség van rá, (vagy ha bármi más kérdése van) állok rendelkezésére. Üdv :Bernát ”

0

2023. 02. 08.

Tiszteletem! Mit tartalmaz a festés munkadíj általában? Mindent, de mindent, csak az anyagköltséget nem? És az a munkadíj, ami egy árajánlatban van független attól, hogy hány ember jön ki dolgozni? Mik azok a tipikus munkadíj költségek, amik csak a munkavégzés során derülnek ki, és előre nem láthatóak? Tehát ami indokolt, szakszerű és nem átverés. Kis biztonságérzetet jelentene, ha tudnának nekünk segíteni, szeretnénk korrekt szakemberrel dolgozni, és mi is értőn, tisztességesen hozzáállni. Köszönjük!

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán! Telefonon szerintem részletesebben eltudnám önnek mondani, ami önt érdekli. Kérem hívjon fel ezen a számon Üdv :Kiss Bernát ”

0

2023. 02. 06.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Kőműves 1 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás