FOGADOK MUNKÁT
Kis Sándor
Kis Sándor
6
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 70 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Kedves leendő Megrendelőm! Kis Sándor vagyok, kérem az alább látható szakmákkal kapcsolatos munkák révén keressen bátran! Általunk végzett munkára 24 hó garanciát vállalunk, amit szerződésbe foglalunk! Számlával dolgozunk, Budapest területén! 2-5 fős brigáddal dolgozunk, az általam bejelölt szakmákban!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsófia
Nem tisztességesen szabták meg az árat, a 2. napon az ár dupláját kérték el. A számla kiküldésekor zaklattak az azonnali fizetéssel, vagy 20x hívtak egymás után, más telefonszámokról is. A fizetést követő munkanapon nem jelentek meg a megbeszélt időben, a telefont nem veszik fel sem nekem sem a páromnak.
Szaki válasza:
Kedves megrendelő! Első körben volt x összeg amit munka végzés előtt meg beszéltünk! Meg egyeztünk, x munkára x összegbe. Neki fogtunk, kiderült 2x annyi munka van, ugyan ezért az áron kellet volna kivitelezni vagy esteleg ingyen? Szerintem ennek nem az az útja, mert valós munkára valós összeget kértem! Ami tisztességesen el lett végezve, sajnálom, hogy nem tudtam ingyen.
Schnell Henrik
Egy lendületes csapat érkezett, akik gyorsan és alaposan dolgoztak. A bontási feladat során több nehézség is felmerült, de folyamatosan együtt dolgoztunk ezek megoldásán. Nyitott volt az ötletekre, jól tudtunk együtt gondolkodni, és teljes erőbedobással leástak a sávalap alá egy nagyon szűk helyen, így végül a csöveket sikerült kivezetni. Nagyon kitartóak voltak. Szerszámokban és felszerelésben még van hova fejlődniük, mert többször nekem kellett szerszámokat adni a munka folytatásához, de emberileg nagyon szimpatikusak, és jól dolgoznak.
Szaki válasza:
Szia. Nagyon szépen köszönjük, igen valóban van, de mindenben igyekszünk fejlődni. Köszönjük az értékelést.
Ajánlatkérő
Szépen dolgoztak és gyorsan. Csak minden nap elkéstek, vagy nem jöttek. De vègül időben befejezték a munkát. Munkaszerződés volt. A pènzért viszont sokat zaklattak… ez nagyon nem tetszett, mert időn belül fizettünk
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Épületbontás 1 megbízás Kőműves 5 megbízás