FOGADOK MUNKÁT
KERABAU POWER KFT - Kékesi László
KERABAU POWER KFT - Kékesi László
11
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 52502

Jószaki

KERABAU POWER KFT - Kékesi László bemutatkozása

Forduljon hozzám bizalommal, 30 éves építőipari tapasztalattal rendelkezem. Szigetelni vágyó embereknek homlokzatszigetelés kivitelezést kínálunk, hogy jobb legyen a komfortérzetük, és hogy örömet nyújtsunk a kivitelezett munka elégedettségében, energiatakarékosabbá tenni az épületeket. Vállalom házak felújítását, átalakítását, homlokzatszigetelését, lakás festést. .Kisseb tetök s nyitott kocsibeálló készitése .
Mutass többet

Áraim

homlokzat hőszigetelés

11 500 Ft / ㎡
Áraink állványzatot tartalmazza fal készre színezve.

Állványozás

1 200 Ft / ㎡
Homlokzat hőszigeteléshez állványozási díj.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Eszter
Pozitívum a reális árajánlat, tapasztalt szakember. Nem a megbeszéltek alapján haladt, baleset miatt csapat helyett egyedül dolgozott, így a munkát összecsapta, a határidők ellenőrzésére, javításra volt szükség. Nem választanám legközelebb.
Ajánlatkérő
Nem kis munkát bíztunk rájuk. Egy garázs építését az alap ásástól kezdve, falazás, burkolás, cseréptető készítés, festés, hőszigetelés, térkövezésen keresztül, nyílászárók beépítésén át, a kertkapu elkészítéséig minden előfordult. Egy ház, csak kicsiben. 1,5 hónap volt a terv, nyilván több lett belőle, de ez így működik, nem ért váratlanul. Minden nap jöttek, volt hogy hétvégén is dolgoztak. Az előre megbeszélt munkadíjhoz tartották magukat. Mindent meg tudtunk beszélni. Megbízhatóak. Nyaralni is voltunk, míg a munkálatok folytak. A gyerekek is megszerették őket.
Ajánlatkérő
Pontosan eljött, korrekt választ adott
Zeöld András
Erősség: ért hozzá, nyugodtan dolgozik gond nélkül.
Ajánlatkérő
Egy nap alatt ígérte a munkát, kettő lett belőle. Két létrát is hoztak, de egyik sem volt megfelelően magas a 345 cm-es belmagassághoz... Nem elég alapos, főleg a segédje nem, így végig néznem kellett a kezét, hogy jól csinálja-e és többször szólni, hogy ne hagyjon réseket a kőzetgyapotban.
dr.Szőkéné dr. Pintér Márta
Arany emberek:) Nyílászárók festését és falfestést végeztek nálunk. (rengeteg ablakról és ajtóról van szó). Majd 1 hónapos munka volt. Végtelenül tisztességes és megbízható mesterek. A lakást a kulccsal együtt bíztuk rájuk. Keveset beszélnek, viszont higgadtan, alaposan dolgoznak. Mindent meg tudtunk velük beszélni, rugalmasan. Jövőre csak velük folytatjuk a felújítást.
Simai Orsolya
Gipszkatronozás tés festést végeztek nálam. Segítőkészek és pontosak, az elvégzett munka olyan, amilyet szerettem volna.
Varga Dora
Mázolási felújítási munkát végeztek nálam. Megbízható csapat, szépen dolgoznak, könnyen megértik a kéréseket. Nagyon segítőkészek és lelkesek. Odafigyelnek a részletekre. Nagyon elégedett voltam velük.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 5 megbízás Gipszkarton szerelés 3 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás