FOGADOK MUNKÁT
Kalmár Katalin
Kalmár Katalin
21
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Szolnok és 80 km-es körzetében kiszállok.

Kalmár Katalin

Idősgondozást vállalnék, orvoshoz vinni a gondozottamat illetve gondoskodni az étkeztetéséről bevásárlás gyógyszer kiváltás, 63 éves aktív, munkájára igényes nő vagyok, B,C, C1,hivatásos jogosítvánnyal, személyautóval rendelkezem, rugalmas vagyok, hétvégén is vállalok munkát. Leginkább 50 km-es körzetben lenne jó a munka!
Mutass többet

Értékeléseim

Erzsike
Túri Imréné
Hétvégén is számíthatok rá, rugalmas,mobilis. Kedvességével, vidámságával engem is jókedvre derít. Megbízható,udvarias....igazán megvagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Kicsit kapkod. Talán hangulatingadozó.
Szaki válasza:
Inkorrekt, sajnos nem őszinte, senkinek nem ajánlom! Az utólsó pillanatban szólt, hogy nem kell menni dolgozni! Nem ajánlom, senkinek!
Mariann
Időben jött, kedves volt, segítőkész, ajánlom.
Szaki válasza:
Kedves Marianna! Bárcsak most is segíthetnék önöknek! Köszönök mindent!
Zsu
Nem jött el a megígért időpontban. Cserben hagyott minket azon a napon, amikor az unokám született és a 20 hónapos testvérére kellett vigyáznom.
Szaki válasza:
Tisztelt Hőlgyem! Nagyon sajnálom, hogy a hívásomat nem fogadta így nem is tudtam szólni, hogy nem tudok menni! Tisztelettel! Katalin.
Erzsébet
Korrupt volt,így jelenleg büntetőjogi eljárás folyik ellene.
Szaki válasza:
Azért vagyok korrupt, mert nem hagytam, hogy a Sanyibácsiék gyermeketől el vedd a jogos örökségüket,. Te vagy egy csaló, Erzsi, ha még egyszer ilyeneket írsz feljelentelek beslcsületsértésért.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Házi betegápolás 21 megbízás