FOGADOK MUNKÁT
Jánosi Attila József
Jánosi Attila József
16
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 74672

Rólam

Kőműves 28 év szakmai tapasztalattal - ebből 4 év külföldön - vállal: falazás, betonozás, térkövezés, zsalukövezés, gipszkartonozás, valamint homlokzati hőszigetelő rendszer felépítése. Teljes körű kőműves munka garanciával! Árajánlatot csak helyszíni felmérés alapján tudok adni, melynek kiszállási díja van.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors segítségre volt szükségünk másik "szakik" elrontott munkája miatt. Pontosan jelent meg, betartotta, amít ígért. Könnyű és kellemes vele kommunikálni, el tudja magyarázni a munkafolyamatot egy laikusnak is. Nem utolsósorban szép munkát végzett és mindig rendet hagyott maga után. Csak ajánlani tudjuk, azóta többször is dolgozott nálunk.
Szabolcs
Gyorsan és szakszerűen dolgozott, amit megígért azt be is tartotta. Többször is volt változtatás menet közben, amiket a lehetőségek határain belül mindig konstruktívan segített megvalósítani. Mindent meg tudtunk beszélni a munka során, mikor kicsúsztunk az időből, később visszajött befejezni az elmaradást. Meg vagyok elégedve a végeredménnyel, jó áron, korrekt munkát kaptam.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontokban pontosan érkezik. Tapasztalt és jól felszerelt szaki.
János
Érti a szakmáját. Pontosan, szépen dolgozik. Minden a megbeszélteknek megfelelően készül el. Minőségben nem ismer tréfát.
Ajánlatkérő
Gyors, preciz és pontos munkát végzett. Letakarta a liftet amikor vitt fel anyagot, összesöprött maga után amikor kész lett. Ráadásul még szimpatikus is. Minden úgy ment ahogy megbeszéltük és nyitott volt idejétől függően más kőműves munkában is segiteni. Meleg szivvel ajánlom bárkinek!
Imre
Pontos,precíz munkát végez!!! Bátran ajánlom mindenkinek ,aki valóban egy jó Szakit keres!Köszönöm a munkádat!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gipszkarton szerelés 0 megbízás Kőműves 16 megbízás