FOGADOK MUNKÁT
Bíró Imre
Bíró Imre
0
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Szolnok és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 72095

Rólam

30 év építőipari tapasztalat!! Várjuk megkeresését: burkolás, kőműves munkák, gipszkartonszerelés, szobafestés, tapétázás!
Mutass többet

Válaszaim

Ha egy helyen dühömben bevertem a falat, és ezért az végigrepedt mindkét oldalt, és egy tenyérnyi felületen hiányzik a vakolat, az ajtó pedig elvált a faltól, akkor is kérhetek tisztasági festésre árajánlatot? Vagy ez automatikusan "rendes festés" kategória lesz?? Különben normál állapotúak a falak.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Ez már festés kategoria. Önnek szakira van szüksége,már az ajto miatt is. Sajnos több kárt csinált mint hasznot.”

1

2022. 11. 30.

Érdemes inkább többet fizetni egy gépi vakolásért? A gépi vakolás ára mindig több a kézinél? Azt olvastam, az anyag homogénebb, ezért mindenképp jobb a gépi. Igaz ez?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. A gépi vakolás drágább mint a hagyományos kézi vakolás. De gyakorlatilag az eredmény szinte ugyan az,természetesen mint minden más épitöipari munkálat,ez is szakember függö. Mindkettöt el lehet rontani.”

0

2022. 11. 25.

Szigetelés nélküli gipszkarton válaszfalat átrág az egér? Más állat? Van tapasztalat? A konyha és a kamra között gipszkarton van, és a kamrában tuti él valami állat. Ki vagyunk borulva, hogy mi lesz, ha bejönnek a konyhába. A gipszkarton válaszfal véd a rágcsálók ellen?

Az én válaszom:

„Sajnos igen. :( ”

0

2022. 11. 24.

Szakmáim

Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Kőműves 0 megbízás