FOGADOK MUNKÁT
Hungarolingua Bt.
Hungarolingua Bt.
0
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest és 500 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

FORDÍTÁS – TOLMÁCSOLÁS A fordítópiacon a lakossági igények kiszolgálása mellett állandó céges partnereinkkel keretszerződés formájában dolgozunk és teljeskörű nyelvi szolgáltatást nyújtunk az EU minden hivatalos nyelvén. Konferenciaszervezőkkel együttműködve, számos jelentős konferencián EU szintű szinkrontolmácsaink kivívták a szakma elismerését. Az önálló üzleti ág a HUNGAROFORDÍTÓ név alatt működik
Mutass többet

Áraim

Angol-magyar fordítás

5 500 Ft / darab
Hitelesített fordítás, szerződések, okmányok fordítása Az EU összes nyelvén.

Szövegírás

13 500 Ft / óra
Más néven copywriting. Weblap szövegek idegen nyelvű átültetése, Reklámszövegek megfogalmazása az EU összes nyelvén. Marketing szövegek idegen nyelvű írása a megrendelő igényei szerint.

Használati utasítások fordítása

19 000 Ft / egység
Import- export árucikkek termékleírásának fordítása.

Weblap lokalizáció

12 500 Ft / óra
Weblap lokalizáció Egy weblap idegen nyelvű fordítása csak akkor éri el a célját, ha a tartalom a célnyelvi kulturális normáknak megfelel. Ezért nem weblap fordításról, hanem weblaphonosításról, pontosabban weblap lokalizációról beszélünk. Íme egy konkrét, ez esetben humoros példa: egy időben a TIT (Tudományos Ismeretterjesztő Társulat) magyar kurzusait TIT Courses-ként hirdette. Nem véletlen a siker, mivel a rövidítés angolul a női mell szleng megfelelője. A weblap lokalizálás a szakfordítóval szorosan együttműködő anyanyelvi lektor közös munkájának eredménye.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Tolmács, fordító 0 megbízás Angoltanár 0 megbízás