FOGADOK MUNKÁT
Horváth Stella
Horváth Stella
8
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Velence és 210 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 16360

Horváth Stella

Horváth Stella vagyok, pápai hivatásos fényképész, főleg portré, esküvő és családi fotós, de más fotózásokat is örömmel vállalok! A fotózás már egészen kiskorom óta fontos szerepet játszik az életemben, épp ezért nagyon közel áll hozzám! Komolyabban 2015-ben kezdtem el, majd középiskola után rögtön Pesten elkezdtem egy Fotográfus iskolát, és 2020. szeptemberben hivatásos fényképész lettem, így már nemcsak a hobbim és szenvedélyem, hanem a szakmám is! A fotók készítésénél a célom, hogy visszatükrözzék a Te személyiségedet. Őszinte és emlékezetes képek szülessenek, amikre jó ránézni sok-sok év vagy évtized után is. A honlapomat az alábbi linken keresztül érheted el: - itt még több képet találhatsz tőlem! ;)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kriszta
Nem volt még meg a munka
Ajánlatkérő
Senkinek nem ajánlom őt, kezdő tapasztalatlan, és még modortalan tiszteletlen is volt. Az érdekelte a legjobban hogy megkapja a pénzét. Amikor az elvégzett munka nem tetszett fel volt háborodva.
Szaki válasza:
Nem lehetett kommunikálni a megrendelőmmel, az előleget azért kértem, mert mások is vártak arra az időpontra, és szerettem volna lefixálni. A szerződésben foglaltakat teljesen elfogadta, ez az aláírásával megtörtént - ám később jött a reklamáció. A munkámat a megszokott módon teljesítettem, amit a honlaponom a felkéresésem előtt leellenőrizhetett volna.. (Hibának vélt dolgok: 1) sötét képek - teljesen világos képeket adtam át, amik egyébként tűző napsütésben készültek, hogy lennének azok sötétek??, 2) hibák az arcon - szintén az előző munkáim alapján lehet tájékozódni, hogy én hogyan retusálok! Ésszerűen és a természet határokon belül maradva ☺) A pénzemet nem kaptam meg teljesen, sőt még a nyers képeket is odaadtam, amiket a szerződés szerint nem adok át soha, tehát még túl is teljesítettem. 🙃
Ajánlatkérő
Stella a hirdetèsem megjelenèse utàn gyorsan jelentkezett egyeztetèsre, gyorsan felmèrte az igènyeimet, rugalmas volt az időpont egyeztetésnél amit többször voltam kénytelen módosítani. Pontosan érkezett, minden fontos témát feldolgozott amit megbeszéltünk, változatos megközelítésből. Látszott, hogy tapasztalatból dolgozik. A képek jól sikerültek, bárkinek szívből ajánlom munkáját.
Szaki válasza:
Igazán nagyon köszönöm! :))
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 7 megbízás Esküvői fotós 1 megbízás Ingatlanfotózás 0 megbízás