FOGADOK MUNKÁT
Horváth Ferenc
Horváth Ferenc
130
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Keszthely és 51 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 19100

Minősített jószaki

Rólam

Preciz gyors korrekt munka,megeggyezett határ idő alatt!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Milán
Pontosan, szépen és gyorsan dolgoztak. A megbeszélt időpontban érkeztek. Kedvesek és udvariasak.
Judit
Horváth Ferit egy régi, Kádár-kocka ház felújítására kértük meg. A munkát azonnal elkezdték. Belső falak bontása, áthelyezése, teljes aljzat kihordás, betonozás, új ablak kiépítése. Belső falak, lekaparása, felrakása, újra festése. Plafon gipszkartonozása. A teljes villanyvezeték cseréje, ugyanúgy az összes vízvezeték cseréje, felújítása. A tető újra lécezése, cserepezése. Külső falak leverése, újra vakolása, szigetelés és festés. Ablakcsere utáni munkálatok elvégzése. Az udvar le lett térkövezve, valamint új teraszt is betonoztak. Feri sok munkát saját csapatával végzett, és minden más munkára volt megfelelő embere, szakemberre sosem vártunk. A munkálatok szünet nélkül haladtak, folyamatos egyeztetéssel. Csupán 6 hónap alatt a ház teljes felújítása megtörtént. Kiváló munkát végeztek, Feri mindig elérhető volt és sok extra kört is futott nekünk, amit nem mindenki tett volna meg. Nagyon sokat segített anyagbeszerzésben, nekünk alig volt utánajárásunk. Minden időben meg lett rendelve. Korrekt és megbízható szakember.
Ajánlatkérő
Rövid határidővel adott árajánlatot és vállalta a munkát. A megbeszélt időpontokat tartotta. Elérhető. Tud egyéb szakembereket ajánlani. A megrendelt munkát pontosan, szépen elvégezte.
Eszter
Gyorsan dolgoztak, telefonon mindig elérhető volt, megbízható.
Törölt felhasználó
Nyaraló átalakítására kerestünk kőművest, gipszkartonozót, festőt. Bevallom rossz tapasztalataink miatt (akit ismerősünk ajánlott és elvállalta már fél éve, becsapott minket és nem csinálta meg a munkát) kicsit féltünk mi lesz… De Fecó és csapata vissza adta a hitünket: igenis vannak még megbízható, kitűnő és szorgalmas szakemberek. Telkünk meredek adottsága miatt volt néhány küzdelmes nap de Pisti és Balázs nem ismert lehetetlent! A határidőket betartották, tisztán dolgoztak, mindennel korrektül számoltak el. Csak ajánlani tudom őket, nagyszerű emberek!
Ajánlatkérő
Házbelső festésére kerestem sürgősen valakit. Csak a legjobbakat tudom írni: igényesen és nagyon gyorsan dolgozó szakembereket ismertem meg Feriben és kollégáiban, a vállalt határidő előtt végeztek a munkával! Bármikor, bárkinek ajánlom őket, nehéz ilyen kiváló szakikat találni manapság.
Morvai Magdolna
Megbízható volt, a megbeszélt időben jött. A munkatársaival precízen dolgoztak, tisztaságot hagytak maguk után. Tartotta magát az ajánlat hoz.
Judit
Gyors, megbízható. A munkát pontosan megkezdte és a vállalt határidőre elvégezte a megbeszélt árért, jó minőségben. Folyamatosan lehetett vele kommunikálni. A menetközben felmerült problémákra igyekezett megoldást keresni.
Csaba
Megbízhatatlan
Szaki válasza:
Tisztelt uram nem èn vagyok megbízhatatlan hanem Ön !!!!!!!!mert igaz hogy a megbeszélt időpontban nem tudtam ott lenni önöknél mert másik munkát is néztem aznap de ezt èn önnel közöltem hogy a megbeszélt időpontban nem tudok ott lenni ès mikor tudnak ott lenni önöknèl !!!!!!! Ès rám förmedt hogy önnek milyen költsèg önnek ,nagyon megkérem önt hogy ha èn nem tudok ott lenni önnel a megbeszélt időpontban de ezt èn közöltem önnel akkor egy kis megèrtèst kértem öntől !!!!! Ès így reagál !?!???? Nem szép öntől Tisztelettel Horváth Ferenc
Ajánlatkérő
Gyors, precíz, korrekt munka. Minden a megbeszéltek szerint haladt. Rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm az èrtèkelèst
Laci
Gyorsan elvégezte a munkát. Több emberrel dolgozott hétvégén is, a megbeszélt árat tartotta.
Ajánlatkérő
Lakáskiürítéssel kerestem meg, rövid határidő vállalásával, amire korrekt árajánlatot adott. A megbeszélt időpontban érkeztek a munkatársai, alapos és precíz munkát végeztek.
Ajánlatkérő
Takarításra keresem sürgősen valakit. Két nagyon precíz, kedves hölgyet hozott az úr. Gyönyörű, precíz munkát végeztek. Kifogástalanul kaptam meg a tiszta lakás. Nehéz ilyen korrekt, gyors és szakszerű embereket találni. Biztosan őket hívom legközelebb is. Köszönöm szépen.
Fischer Eszter
Nem végezte el azt a munkát amit 10 nappal korábban megbeszéltünk, egyéb munkáira hivatkozva
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő nem tartozom önnek!!!!! Keressen más szakembert, sajnálom nem csak èn vagyok egyedül ès ne irkáljon ne minősitsen le !!!!!!!!!!!! Tisztelettel Horváth Ferenc
Becs Dániel
Gyors kapcsolatfelvétel, minden a megbeszéltek szerint történt, preciz munkavégzés. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom Ferit és Kollégáit. Köszönjük!
Tünde
nem kezdődött el a munka
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő nem is tudom hogy milyen munkának kellet volna elkezdödni, amit még sem rendelt .èn önnek nem tartozom Tisztelettel Horváth Ferenc
Pintérné Zsuzsa
Gyors, precíz, a megbeszéltek szerinti munkavégzés. Összeszokott csapat. Elfogadható, megegyezés szerinti ár. Szép eredmény, elégedett megrendelő :-)
Dániel
Kiváló szakember. Korrekt, gyors és flott.
Ajánlatkérő
Nem vette fel velem a kapcsolatot, pedig már több mint 3 hete kértem tőle ajánlatot
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő az hogy ön szeretne árajánlatot kèrni telefonos elèrhetösègem fent van de ön szemèjemet nem kereste Tisztelettel Horváth Ferenc
B.Nagy Ferenc
Időben őt voltak, megcsináltak mindent kulturáltan és korrekt áron. Hozták, amit ígértek.
Ajánlatkérő
Ferenc es csapata gyors es preciz munkat vegzett. Amiben megallapodtunk az ugy volt. Rovid hataridovel el tudta vallalni a festest, elkeszult a megbeszelt hataridore. Ritka az ilyen pontos es korrekt szakember. Legkozelebb csak vele csinaltatunk mindent.
Tamás
Konyhafelújítással bíztam meg. Történt parkettabontás, konyhabútor szét- és összeszerelés, járólapozás. Adott helyzetben mindig a megfelelő szakember jött: asztalos, villanyszerelő, vízvezetékszerelő, burkoló. Meg voltunk elégedve. Ajánlom.
Vivien
Az ígért árajánlatot tartotta korrekt árat adott a munkát időben elkezte és időben be is fejezte. Munkája igényes és szép kivitelezésű volt. Kommunikatív, bármikor elérhető, hétvégén is!
Szaki válasza:
Köszönöm az èrtèkelèst
Éva Böszörményi
Hideg- és melegburkolás, festés, víz- és villanyszerelés volt a nálunk a házfelújítás most befejezett szakasza. A munkákat a megbeszélt időben, megelégedésünkre végezte el Feri, Tomi, és az éppen szükséges egyéb szakember. Elnyerték bizalmunkat, jó szívvel ajánljuk őket.
Andrea
A megbeszéltek szerint nagyon szépen dolgozott. A határidőt pontosan betartotta. Ajánlani tudom másoknak is, akik festetni szeretnének.
Dora
Minden a megbeszéltek szerint történt, jó munkát végeztek, jöttek pontosan.
Edit
Az ajánlatkérésre gyorsan reagált. Pontosan érkezett a megbeszélésre. A munkát az előre egyeztetett időpontban elkezdte és befejezte. A határidőt tartotta. Az ár korrekt volt. Rendet hagyott maga után.
Edit
Horváth Ferenc gyorsan reagált az ajánlatkérésemre. A megbeszélt időpontban elkezdte a munkát, határidőben befejezte. A belső festés minőségével és a teljes munkafolyamat elvégzésével (pl. takarás, takarítás) teljesen elégedett voltam.
Napsugár
Nagyon köszönöm Feri és Balázs munkáját! Kaptunk egy árajánlatot melyhez akkor is tartották magukat amikor felmerültek egyéb megoldani valók. Rögtön reagáltak minden problémára. Szépen igényesen dolgoztak és mindig jó hangulatban telt a munka. Nem problémáztak a felmerülő új dolgok miatt, hanem azonnal megoldották! Bármikor bárkinek jó szívvel ajánlom őket!
Joci
Gyors, pontos , precíz munkavégzés, kedvező ár
Annabella
Gyors, pontos, rutinos.
Annabella
Gyors, megbízható kis csapat! Szépen megoldották az éljavításokat, bel- és kültéri festést! Szívesen ajánlom őket, szépen dolgoznak, pontosan érkeztek, vigyáztak a bútorokra is. Köszönjük!
Hajdú Judit
Jó volt , hogy elvállalta a más utáni megkezdett munkát, és nem kedveltem , hogy hetek elteltek és az igért időpontokat nem tartotta be. Hivásaimra gyakran nem reagált. Festés előtti alapozási munkák után , ami szépen elkészült , eltelt legalább 3 hét pénzem volt , mégsem haladtam , mert logisztikailag engem hanyagolt ,igy megint keresés festők után. Ez általánoságban is érvényes. Örülök hogy túl vagyok rajta. Nekem sok gyomoridegembe került. Szakember hiány kitermeli ezt a logisztikát.
Zoli
Gyors a megbeszéltek szerint jön megkérek mindenkit aki teheti vele dolgoztasson szakszerűen és szuperül dolgozik máskor is őt hívom .
Vasvári Zoltán
Megbízható, jó szakember, segítőkész. Bárkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Horváth Úr és csapata nagyon szépen és határidőre elvégezte a festési, padló felújítási és ablak üveg cserét. Mindenkinek ajánlom Őket. Dr. Kónya Sándor
Attila
Rendkívül gyorsan rendelkezésre állt. Csapatával komoly, minőségi munkát végeztek el, igen rövid idő alatt. Szívesen ajánlom bárkinek Őket!
Tóth Zoltán
Teljesen elégedettek voltunk vele, megbízható, mindig elérhető volt, a megbeszélt időpontban jött, korrekt áron jó munkát végzett, ajánlani tudjuk
Domonkos Csilla
Gyors , megbízható , szép munkát végez. Mindenkinek ajánlom !
Hadnagy Éva
Minden ràbizott feladatot magasfoku tudàssal, pontossàggal, hozzàèrtèssel vègzett el. Nem tèrt el a hatàridoktol, megegyezèsektol, megbizhatosàgàhoz kètseg se fèrhetett. Igyekezett mindenbol a lehetosegekhez mèrten a maximàlisat kihozni, tanàcsai elengedhetetlenul alapjai voltak a korrekt munkavegzesnek. Kifogàstalanul rendben, ès tisztàn tartotta a munkateruletet. Koszonom az elvègzett munkàt.
Ajánlatkérő
Nagyon megbiszható, tisztán dolgozik. Telefónon mündig elérhetö vagy rövid idön belül visza hiv. A megbeszélt idöpontok midig betártya vagy szól ha egy pár pérzet késni fog. A munkajat nagyon jól csinálja a megbeszélt idöponton bellül. Köszönöm szépen.
Dubecz Enikő
Megbeszélt időpontra nem jelent meg és nem is keresett.
Szaki válasza:
Tisztelt hôlgyem valoban nem tudtam a megbeszělt időbe megjelenni önél mert komplett lakásokat kellet átadnom , határidöre nagyon sajnálom Tisztelettel Horváth Ferenc
Vilmos Szekeres
Abszolut megbízhatatlan. Háromszor ígérte meg, hogy kijön megnézni az elvégzendő munkát, de egyszer sem jött ki. Nem hívott vissza, vagy ha megint kerestem azt mondta, hogy elfelejtette. (Sajnos "0" értékelés nem volt.)
Szaki válasza:
Tisztelt Uram! Neharagudjon hogy nem tudtam az ön rendelkezèsère álni olyan időszak van hogy nagyon sok munkám van ! Tisztelettel: Horváth Ferenc
Dömötör
Maximálisan elégedett voltam.
Csiffáriné Holló Erika
Nagyon elégedett vagyok! Szép és precíz munkát végzett.
Cseh Viktória
Korrekt, kedves ember. Kiváló munkát végez, és ami lényeges tisztaságot hagy maga után.
Attila
Köszönjük szépen a segítséget. Minden rendben ment.
Erdélyi Noémi
Minden rendben volt. Elégedett voltam.
Zoltán
A megbeszélt időben jött, gyors volt . Nagyon meg voltam elégedve.
Katalin
Mindennel elégedett vagyok, köszönöm szépen
Arany Gábor
Lomtalanítást kértem, családi ház+melléképületek. Rövid határidővel, korrekt áron vállalta, óramű pontosságával hajtott végre. Ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Simon Diána
Nagyon rugalmas, szép munkát végeztek.
Ajánlatkérő
Rendben volt.
Péter
Meg voltam elégedve.
Imre László
Nagyon rendes volt. Elégedett vagyok.
Zsolt
Mindennel elégedett vagyok, köszönöm a profi segítséget.
Szabó Zsófi
Nagyon elégedettek voltunk.
Tóth Tibor
Elkezdte a munkát , de nem fejezte be miután elküldtem. Úgy vállal munkát, hogy nincs is kőművese, mindenféle szedett-vedett embereket hozott magával. Nagyon drágán dolgozik.
Szaki válasza:
nem drágán dolgoztam hanem a megegyezett árban és nem szedett vedet emberekkel dolgoztattam hanem kömüvesekkel arrol nem tehetünk hogy nagyon vastagon kellet helyenként vakolni 15-20cm -er isrá lett vakolva meg a sok betonfeltörések vakolat verés200nm mindösze10 nap nem tehetek róla hogy elfogyot apénzük
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Salamon Lászlóné
Maximálisan meg voltam elégedve.
Ábrahám Levente
Kiváló minőségben végezte el a munkát. Pontos, precíz. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve. Csak ajánlani tudom.
Újma Péter
Sajnos az elvégzett munkával kapcsolatban azóta súlyos minőségi problémák merültek fel, amelyeket Horváth úr többszöri felszólításomra sem orvosolt.
Földes Kálmánné
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves, gyors szakember. Köszönöm szépen
Tibor
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon szépen köszönjük a gyors és precíz munkát minden résztvevőnek. Aki igényes szakembert szeretne, keresse Ferencet bátran! Köszönettel: Tánya és József
Újma Péter
Tökéletesen elégedett voltam.
Harsányi Sándor
Nagyon elégedett vagyok.
Latour Jozef
Meg voltam elégedve.
Mátrai József
Nagyon elégedettek vagyunk, minden a megbeszéltek szerint történt.
Ajánlatkérő
Köszönet Horváth úrnak és munkatársainak a nálam végzett lakásfelújítás gyors, és szép munkáért.Ötvös J.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 4 megbízás Melegburkoló, parkettázás 6 megbízás Takarítás 8 megbízás Szobafestő, tapétázó 32 megbízás Burkoló 11 megbízás Kőműves 46 megbízás Generálkivitelezés 4 megbízás Villanyszerelő 3 megbízás Lomtalanítás 16 megbízás