FOGADOK MUNKÁT
Horváth Balázs
Horváth Balázs
16
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Felsőörs és 80 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Kotrógéppel és kisteherautóval vállalom gépi földmunkák elvégzését, és az ehhez kapcsolódó anyagok szállítását Gépi földmunka és anyagszállítás akár rendkívül szűk helyeken is - Föld, sóder, kavics építési anyagok és melléktermék szállítása -Konténer pakolás-alap ásás, árok ásás, víz, gáz és csatorna ásás - Kerítés alap ásás Hívjon bizalommal!!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyorsan válaszolt telefonon, írásban pedig tételesen is leírta. Elfogadható áron, rövid időn belül válalta. Jó munkát végzett. Megbízható, szívesen fordulok hozzá máskor is
Netti
Balázs pontosan felkészülten érkezett, abszolut becsületes önállóan szorgalmasan dolgozni tudó szakember.Hozzáértésével pluszban is segítette a folyamatot.Módosult az elvégezendő munka is amiben teljesen rugalmas volt. Minden ésszerűen, hozzáértve történt, a project végeztével tereprendezésre is Őt fogjuk visszahívni!
Tamás
Korrekt. Jó ár. Gyors. Rugalmas.
Sembery Tamás
gyors, pontos
Ádám
Balázs nagyon gyors, rugalmas és korrekt volt.
áron
Balázs munkájával 100%-ban meg voltam elégedve, remélem lesz kapacitása, hogy később is együtt tudjunk dolgozni. Megbízható és rugalmas szakember, a kötelezettségen felül is segítőkész. A munka mennyiségét és költségét pontosan becsülte meg. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Ajánlatkérő
Megbízható.
Kiss Tamás
Rugalmas, együttműkődő, pontos, segítőkész
Szaki válasza:
Köszönöm a megbízást. Remélem továbbiakban is együtt tudunk működni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 3 megbízás Földmunka 9 megbízás Kertépítés 1 megbízás Teherfuvarozás 1 megbízás Sittelszállítás 1 megbízás Térburkolat tisztítás 0 megbízás Épületbontás 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás