FOGADOK MUNKÁT
Hepho Photo
Hepho Photo
23
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 220 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki Tanácsadó

Rólam

Foglalt időpontok esküvői fotózásra 2021-ben: április 10, 17; május 8, 22, 26; június 5, 19, 26; július 17, 23, 24, 31; augusztus 7, 14, 19, 28; szeptember 4, 11; október 2. Kedves Érdeklődő! Kérünk, hogy az ajánlatkérő üzenetedben írd meg az esküvő tervezett időpontját, helyszínét, mert ezek hiányában nem tudunk pontos ajánlatot adni, valamint kérünk mindenkit, hogy a már foglalt időpontokra ne kérjetek ajánlatot, mert egy nap csak egy esküvő fényképezését tudjuk vállalni! Megértéseteket köszönjük! A Hepho Photo elsősorban esküvői fotózással foglalkozó vállalkozás. - Kreatív módon örökítjük meg a legszebb napotokat. - Két fotós dolgozik egyszerre. - A képeket eredeti felbontásban, utómunka után adjuk át pendrive-on. - Minden csomagunk fotókönyvet tartalmaz.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nagy Eszter
2 FOTÓs és annyira tökéletesen egészítik ki egymást. Ugyanazt a pillanatot és mégis teljesen máshogy képesek lefotózni. Annyi élményt adtak vissza a képeik számunkra és annyi mindent éltünk meg képeken keresztül is, amit mi, ott, az esküvőnkön nem is láttunk. Mindenhez alkalmazkodtak, bármennyire is spontán volt sok minden a nap folyamán. Ha úgy volt, Trixi ruhát segített befűzni, Zoli bőröndöt cipelt és mindenhol ott voltak és mindent láttak. Úgy kísértek minket végig, mint a legjobb barátok, pedig csak 1 napja ismertük egymást. FOTÓSok (csupa nagy betűvel). Számunkra a legjobb döntés voltak.
Boruzsné Csapó Izabella
Nagyon elégedettek voltunk a munkájukkal. Azóta is mindenkinek őket ajánlom. :) Csak így tovább! Köszönjük!
Szegvári József
Többször volt szerencsénk együtt dolgozni velük,valamint fantasztikus promóciós videókat és fényképeket készítettek zenekarunkról! Mint emberileg,mint szakmailag "ABSZOLÚT JÓSZAKIK"!!! :) Szívből ajánljuk mindenkinek,aki valami újat,valami érdekeset,valami különlegeset,esetleg merészet vagy formabontót képzel el a nagy pillanatok megörökítésére!
Péterfi Diána [Diácska]
Esküvőnket hosszas kutatómunka előzte meg, hogy a legjobbakat találjuk meg arra, ami nekünk a legfontosabb napunk volt. SIKERÜLT! Munkájukban pontosak, kreatívak, a tények mögé is látó hihetetlen csapat. És természetesen kellően őrültek (a szó minden értelmében), hogy a legjobbat hozzák ki belőled. Csak ajánlani tudjuk őket.
Jenőné Cziráki
kiváéö munkát adtok ki akezetekből!
Schmidt-Berta Beata
Egy fantasztikus part ismerhettunk meg a szemelyukben. Nagy orom szamunkra,hogy megismerhettuk oket.A munkajuk pedig ertekelhetetlen.Nem lehet 2013 csillagot adni :) Koszonjuk!
Németh Krisztián
Rugalmas, ügyes fényképészek, haladnak a korral, jár az 5 csillag!!!
Farkas Anikó
Sajnos nincs több csillag :( Aki csak megnézte a gyerekeim esküvői felvételeit, mindenki felsőfokon beszélt a munkájukról. Fantasztikus a "látásuk" !!! Ezúton is köszönjük Trixi, Zoli,Gábor, örök emlék marad. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pálfi József
Szakmailag és Emberileg egyaránt, minden elismeréssel gondolok Rájuk! Tudják, hogy "mitől döglik a légy" ... minden téren.
Tormáné Hosszú Ivett
A legjobbak együtt a szakmában!!!
A Vőfély,Kapcs.építő Csorba Csaba [PROFI VŐFÉLY]
Többször dolgoztunk már együtt.Bátran ajánlom bárkinek,aki egy ötletes fotóst keres,megfizethető áron.Remélem még sok esküvőn találkozom velük.Kiváló Egészséget és sok sikert kívánok további életükhöz és munkájukhoz.
Lendvai Anita [Ancsa]
Csak ajánlani tudom!
Bogdánné Lőrincz Adrienn
Trixi és Zoli a nagynénémék házassági évfordulóján és az unokatestvéremék esküvőjén fotóztak, innen ismerem a munkájukat. Jó érzékkel készített pillanatképeik, és ötletes beállításaik jó benyomást tettek rám, e mellett rendkívül korrekt, és szimpatikus, kedves embereknek ismertem meg őket.
Pánovics Rita [P-Lo,Ritus]
Profik!
Tormáné Dell Nikoletta [Niki]
Családi fotózásban is szuperek! Az elkészült képek közül egyik sem jobb, vagy rosszabb, mindegyik színvonalas, a legjobb pillanatokat megörökítő nagyon jó fotók. Ajánlom mindenkinek, aki egy jó képet szeretne!
Pataki Violetta [Letti, Vica]
Ismerősöm esküvői képeit fotózta a Hepho Photo, gyönyörűek és egyediek lettek a képek! Imádtam!:)
Nagy Zoltán [nagyzotya,Qglee,zozo,zuzu]
Nagyon ügyesek és profi szakemberek. :)
Molnár Bernadett [Betti, Anya]
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne a hagyományos, beállított műtermi képek helyett egy sokkal kreatívabb, érdekesebb, személyesebb, mélyebb fotósorozatot élete legszebb napjáról. Ketten, két oldalról keresik a legelőnyösebb oldalad! Megtalálják! :)
Földesi Mihály [FMP - Misi]
Ügyes :P
Miss Hamupipőke Holló HenRiett ★ [★✿Babus✿Hencsike✿♥Picim♥Babuka♥★]
Nagyon jó minőségben dolgoznak és kedvesek!
Miss Klaudia Csaplar [Jasmine, Klau]
Szep kepek, nagyon tetszenek es elerheto arakon! Ajanlom Oket barkinek!
Molnár Edina [Anya,Dinkus]
Nagyon profik a képeik!
Sipos Rita
Mindketten kedvesek, bizalmat sugárzó megbizható személyek. Munkájuk gyors, kiváló minőségű.
Rigó Adrienn [Adri, Ada, Adrika]
Gyönyörű képek, minőségi munka!!!
Csokis -
Gyönyörű képek!
Szanyi Richárd
Ügyesek. Ötletesek. :)
Szilvási- Arató Ildikó [Ildi]
Nagyon jó képeket csinálnak és közvetlenek! Gyorsan és jól dolgoznak!
Soltész-Kálmán Edit
Kedves Érdeklődő! Szeretném a figyelmedbe ajánlani a hepfo photo szolgáltatásait! Nekünk az esküvői fotóinkat készítették és nagyon meg voltunk-vagyunk elégedve. A közös munka nagyon gördülékeny és korrekt volt, a végeredmény pedig pont olyan amilyennek elképzeltük. Nemcsak nekünk de a barátainknak és a családunknak is nagyon tetszett! Köszönjük!
Békefi Judith
A Hephoról csak superlatívusokban tudok beszélni. Azt mondják nincs csúnya nő, csak olyan, aki nem tudja hogyan válhat széppé. Ha eddig nem találtad magad szépnek, általuk azzá válsz. Olyan fotót készítenek rólad, amelyre nem is mertél gondolni álmaidban sem. Nem műtermi, nem beállított, nem agyonsminkelt - egyszerűen természetes, stílusos, modern, egyedi és nagyon jó... és minden szempontból alkalmazkodik a megrendelő igényeihez- természetesen elérhető áron. Ne legyenek előítéleteid magaddal szemben pl. nincs jó fénykép arcom. A maximumot hozzák ki belőled a Hepho fotósai és a végeredmény nagyon fog tetszeni. Nemet nem szabad mondani ,egyszerűen csak ki kell őket próbálni.
Bányai Tamás [Banyek,Csülök]
Nagyon szépen dolgoznak. Mindenkinek javaslom.
Posztos Tímea
Ügyesek! Nagyon jók lettek a képek!
Ajánlatkérő
Végre egy olyan fotós-pár, akik egyedi, kreatív, gyönyörű képeket készítenek.
Pincz Eszter [Eszti, Sztike]
Mindenkinek ajánlom, jó szakemberek!
Gyurkóné Szabó Csilla [Szocsó, Csibe]
Szerintem nagyon jól dolgoznak. Én csak jót tudok róluk mondani, bárkinek ajánlom.
Borovi asztalos /Bozsoky Jani/ [(nem csak Kaposvár)]
Igényesek, egyedi a látásmódjuk, korrektek.
Némethné Egerszegi Dóra [AD]
Igényes munka, kedves fotósok ... kell ennél több?! :)
Lencséné Kis Gyöngyi
A legjobb fotós páros, akikeket valaha ismertem!
Nyáriné Fenyvesi Katalin [Fenyő]
Nem ereszteném bőlére: az esküvői fotóink mindig visszarepítenek életünk egyik legfontosabb napjára, segítségükkel a legapróbb részleteket is újraélhetjük! Csak ajánlani tudom a Hephot! Minden pillanatot elkapnak! :)
Nagyné Fenyő Virág [Viri]
Profi,korrekt,lelkiismeretes,rugalmas fotósok.Csak a legjobbakat tudom elmondani róluk!A legjobb döntés volt,hogy őket választottuk életünk egyik legfontosabb napjának megörökítéséhez.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői fotós 23 megbízás