FOGADOK MUNKÁT
Harmati Márk Ferenc egyéni vállalkozó
Harmati Márk Ferenc egyéni vállalkozó
22
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Gyál és 55 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 19046

Minősített jószaki

Rólam

Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Fazekas Gábor
Gyorsan reagáltak a megkeresésre, már másnap reggel eljöttek felmérni és a szükséges anyagok beszerzése után ki is javították a hibát. Azóta sincs probléma!
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember! Bátran ajánlom!
Balázs
Nagyon fair az egész hozzáállása mind a munkához a megrendelőhöz. A használt konvektor felszerelése során több menet közben felmerült nehézséget is gond nélkül megoldott, pl. nem volt teljesen kompatibilis a régi parapet az új konvektorral, ezért erre ott helyben kellett megoldást találni. Alapos, oda figyelt az apró részletekre is.
Barnabás
Szépen dolgozott, korrekt áron.
Megyer Örs
Gyors, korrekt, megbízható
Juda
Nagyon szép és pontos munkát végzett, egyébként egy szakszerűtlenül bekötött szennyvízcsatorna szakaszt cserélt ki, amit több szakember is megnézett korábban, de senki sem merte vagy nem akarta elvállalni. Szerencsére Márk gyorsan és tökéletesen megoldotta a régóta húzódó problémámat. Csak jót tudok mondani róla.
Imre
Az ereszcsatornánk az utca felé vezette ki a vizet, ami nem szabályos ezért szerettük volna elvezetni oldalra egy használaton kívüli aknába. A teljes munkát elvállalta: az ereszcsatorna elvezetését és a föld alatt PVC cső bevezetését az aknába, aminek az oldalát ő véste ki. Menet közben folyamatosan jöttek a nehézségek, de mindent sikerült kifogástalanul megoldani és szép lett a végeredmény. Felkészült, jól kommunikál és abszolút tartotta a határidőket és az előre megbeszélt árat a munka nehézsége ellenére is.
Tamás
Megbízható, korrekt, gyors ügyintézés!
Norbi
Gyorsan felvette a kapcsolatot, és hibátlanul megoldotta a feladatot, korrekt áron
Gabi
Intelligens, kedves, pontosan érkezett, gyorsan,precízen dolgozott. Ellátott tanácsokkal még azzal is,ami nem szerepelt a megbízásban. Bp-i árakhoz viszonyítva kedvezőbb!Ezentúl csak ő lesz a szerelőm!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 9 megbízás Gázvezeték szerelő 7 megbízás Fűtésszerelés 4 megbízás Épületgépészet 2 megbízás